עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

Ootch

New member
ונסה ממש מגעילה

בהתחלה חיבבתי אותה, עכשיו אני לא יכולה לראות אותה יותר.. בוגדנית שלא רואה אף אחד ממטר חוץ מעצמה.

3pac היחיד

New member
הלוואי שוונסה תהיה על הגריל

ותעוף לנו מהעיניים הבחורה שברה את הלב לאיתי המדהים (ודרך אגב אני בחורה הכינוי של אחי)

אור2221

New member
ונסה עשתה טעות

היא אמנם אמרה לאיתי בשיא הכנות בהתחלה שהם רק ידידים, אבל רק עיוור יכול לפספס שהוא מאוהב בה, היית מצפה שהיא תתנהל בקצת יותר רגישות. אבל זה לא בלקסיקון שלה בכלל.

droriko

New member
או כמו שעינב אומרת

"אין לה תרבות אירופאית, מה לעשות כפרה"

יNOT

New member
זה פורום דינמי ../images/Emo6.gif

מסתמכים על חצאי עובדות. ראו את איתי בחדר לבד , החליטו שהוא בוכה בגלל וונסה. ראו את וונסה נצמדת ליוני , החליטו שזה רומן. *הקטע המצחיק הוא שכמו שהיה עד עכשיו ההפקה תתפח את העיניין הזה בדיוק בצורה כזו. עריכה בלייב, שאיתי הולך לאן שהוא אחרי שייצלמו את וונסה צוחקת עם יוני, וכו....

עמי1986

New member
המצלמות מצלמות הכל בלייב את השידורים באינטרנט

איאפשר לערוך כפרה

יNOT

New member
קודם כל...

יש את אילו שרואים בהוט. דבר שני , בכל מקרה יש מה שנקרא עריכה בלייב כפרה
או שלא זכור לך מצלמות שצילמו דו-שיח ביו הרהיטים?

morann7

New member
נראה לי שיוני בכלל לא סופר את ונסה

וזה טוב, שתרגיש בדיוק כמו שהיא גורמת לאיתי להרגיש

sima1203

New member
ממתי היתה לה אהדת הציבור

היא דומה לסוס. ומתנהגת כמו סוס, כל הקפיצות שלה והצעקות כמו דהרה של סוס.

beep beep

New member
רגישות? היא לא מסוגלת לנהל מערכת יחסים עמוקה

עם הולכי על שניים.

eli7r

New member
מה זה הצעיף הזה שקשור לצבר כמו עניבה?

אם קר לו שילבש משהו....

ונסה ממש מגעילה

איך היא מנסה לחרמן אותו ואומרת לוו מה יקרה אם נצא מה יהיה בדייט.. והיא מתה שהוא יגיד שהם יצאו ויילכו אליו הביתהה ויעשו את זה!! הוא מספר לה נלך אלייך הביתה והיא כל הזמן אומרת "נו, נו, נו" היא סיפרה שהיא עשתה את זה על קש יענו היא רומזת לו משו!~ מה המשפחה שלה לא מתביישת שהיא ככה מתנהגת ובשידור חי כולם יודעים שונסה שכבה שם עם איתי והוא לא מספיק לי אז עכשיו היא עוברת ליוני<?! עלק ונסה אמרה "אני לא חושבת שמתמקדים בנו עכשיו (המצלמות)" היא לא ידעת שכבר איזה חצי שעה המצלמה עליהם חחחח

למעלה