לגמרי ../images/Emo45.gif
לדעתי זו חוצפה שעמנואל רוזן הלך רק לבובלילים ולא לביתו הפסטורלי של מלח הארץ בארץ ישראל היפה, בנימינה. שלא לדבר על אביה החרדי (? לא הבנתי אם ממש מדובר בחרדי, שיהיה) של גב' קורנפלד. אבל הם כמובן לא היו מעוניינים לדבר, וממילא פחות מעניינים כביכול. בכך הוא גם עזר לעוות את המציאות ולהנציח סטריאוטיפים שחוקים, בדיוק כמו שעושים בעריכה המגמתית של התכנית, וכל עמישראל שלא צופה אפילו בשידור בערוץ 2 של התכנית ה"נמוכה", מקבל תמונה סופר מעוותת וחד צדדית, בה ה"בבונים" האלה מקללים ו"עושים בושות למזרחים". אין לי כוח שוב להיכנס לסיפור הבלתי נגמר הזה של הבת שרמוטה, כן יאה, לא נאה, אבל מה שוורד בובליל ניסתה להגיד בעצם ואני מסכימה איתה, שבשביל יוסי להגיד בסיטואציה כזו בתוך משפט של עצבים "שרמוטה", זה הרי בדיוק כמו שבשביל כל סופיטיכוסית תלאביבית (או ירושלמית
) ולמען האמת בשביל רוב האנשים ה"נורמטיביים" שלא עושים בושות, זה להפטיר בסיטואציה כזו "כוס'אמק" ("מחקה לי את הלחם, כוסאמק"). שהרי כוסאמק כבר הפך לביטוי כביכול חסר משמעות מילולית שרק מבהיר שהדובר מאוד מעוצבן, כמו להגיד "שיט" למשל, למרות שהוא אפילו יותר גס, במקור, מידידתו השרמוטה. והרי שפרה המעודנת והמתוחכמת אמרה אולי 80 פעם כוסאמק בתכנית, בשיחה עם חבריה המלומדים. היא אמרה עוד מיליון דברים מאוד לא מעודנים וגסים במפורש, גם באנגלית, שגם היו מטרידים מאוד כמה מצופיו הסולידיים של יאיר לפיד אתמול. אבל לנצח יזכרו אותה אלה שלא באמת צופים בשידורים כיאכנע הסורגת עם הדיקציה המשובחת עלק ופריזורת הקליאופטרה. דימוי נקי וכביכול משעמם משהו, סולידי,שכ"כ כ"כ רחוק משפרה שמצטיירת לנו בLIVE.