עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

דנה1982

New member
צבר בוחן את לאון: מה עשית בשביל שפרה היום?

ולאון אשכרה מספר לו כל מה שקרה מרגע שהתעוררו. הוא לא באמת מילא אחר ההוראות של צבר, אם להיות כנים...

אור2221

New member
ליאון מאשים את צבר בהרס המשימה שלו

בכך שהוא יצא על שפרה במקלחת. צבר: היה צריך לצאת עליה. מסתבר גם ששפרה קראה לצבר אידיוט במקלחת, או משהו.

אור2221

New member
שפרה מגיעה...

וליאון מנסה לקיים את המשימה שלו באופן מיידי בכך שהוא מחמיא לשפרה מידיית עם הגעתה :)

דנה1982

New member
אם היא קראה לו ככה - היא צודקת

וצבר אכן הרס לו. שפרה היתה מאוד עצבנית כשצבר לא תמך בה וגם יצא נגדה בכל סיפור ההדחה העצמית.

אור2221

New member
נראה לי הוא פחד עליה ועל רנין

משום מה הוא לא חושב נראה לי, שהן יועמדו להדחה בעצמן.

LAE

New member
אתם חייבים להודות

הבקשה של צבר מלאון שישמור על שפרה מאוד מחממת את הלב. במשחק הלחוץ והקשה הזה, נדיר לראות אכפתיות אמיתית. אני לגמרי מבינה למה לאון מתייחס לשפרה וצבר כמשפחה "אבא ואמא". צבר לא זרק ללאון אחריות, הוא יודע שלו (לצבר) יהיה קשה להגיע לשפרה בסיטואציה הנוכחית) ולכן ביקש מלאון.

דנה1982

New member
אני חייבת להודות

שאת צודקת. אני פה מסתלבטת על הקטע הזה (כי זה די מצחיק שצבר מחלק הוראות. קצת מזכיר את שי לפעמים) אבל בפועל, זה מתוק. הוא לא ביקש מאף אחד אחר שידאג לאף אחד אחר. אז הרצון לשמור על שפרה, וכמו שצבר הגדיר את זה "שבסוף היום היא תגיד שהיה לה יום מעולה", הוא מתוק. אני בשלב הזה לא מאמינה כבר שייצא משהו מה"סיפור אהבה" היבש הזה, אבל אין ספק שקשר טוב יש בין שפרה לצבר, למרות שהוא מעצבן אותי בימים האחרונים ואם הוא יעלה להדחה, אני עשויה להצביע למתחרים שלו, ולא לו. ואגב, הקטע שלאון קורא להם ההורים שלו פשוט יפה. אני מתה על זה. רק הורס לי שרנין היא "הדודה הערביה", וכמובן מהצד של האבא (כי מהצד של האמא יש איזה 16 דודים)

juspan

New member
לא מבינה איך אתם קונים את המניפולציה הזו

זה כמו שוונסה היתה מבקשת שלשום מעינב שתשמור על איתי, יען כי היא מעוניינת שהוא יתנדף לה מהפריים. לא הייתם נוחרים בבוז ומצחקקים? לא להזעדק, ההשוואה בין 2 הסיפורים היא לא המטרות של וונסה וצבר (זו רוצה להשתרלל וכבר אין לה עניין, גם לא ידידותי, באיתי) ובטח לא הבסיס של הסיפורים עצמם, אבל צבר במפורש אחרי התנהגותו עם שפרה במקלחת - כשהבנאדם משדל אותה, לא רק מעודד, משדל אותה לעזוב את המשחק, הוכיח סופית שגם הוא מעוניין ששפרה תתרחק לו מהפריים. היא מעיקה עליו, ומבחינתו גם הורסת לו, וזה לא כי הוא נורא נורא דואג לרגשותיה. יש דרכים קצת יותר מקובלות ואמיתיות, בין אם את צרפתיה מוכת ליבידו או עו"ד לעתיד מאותגר נחמדות ואמפתיה, לדאוג לרגשותיו של חבר טוב.

פלדי1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עדיין יש פה אנשים תמימים שלא קלטו מאיזה חומר קורץ צבר , מלח הארץ.

LAE

New member
אם מה שאמרת היה נכון

אז למה הוא יזם שיחה ארוכה איתה אתמול? למה אמר לרנין בחמישי בלילה אחרי שאמרה לו שלשפרה קשה בגללו, שאם זההמצב הוא יצטרך למצוא דרך לחזק אותה? למה האו ישב וצחק איתה אתמול בלילה? וחיזק אותה? למה אתם לא לוקחים בחשבון שהשיחה ביניהם במקלחת (זו שאתם כועסים על צבר בגללה) הייתה אסטרטגית אבל כדי לגרום לה להישאר? אולי שיחה בטונים האלו זה מה ששפרה הייתה צריכה כדי "להתעורר"?

juspan

New member
היתה אסטרטגית בדיוק כמו כל שאר מה שציינת

לכאורה, ה"חיזוק" של אתמול בלילה וכו'. (אשכרה את קוראת לשיחה הזו ולכל האווירה שהוא משרה שם עכשיו, בקושי צוחק, קוטע אותה ש"לא תדברי שטויות", יושב מהצד ומקשיב להם בפרצוף ת&ת - חיזוק?. אין, אולי הוא יותר מקצוען ממה שחשבתי אם אנשים קונים את זה). אני כמובן לא חושבת שזו היתה רק אסטרטגיה, אלא באמת שאין לו כוח ל"פליצה" הזו (כינוי שהוא זורק לה עלק בידידות ובחיבה כל הזמן, אבל בינינו, יש לי הרגשה עזה מאוד שהוא באמת חושב שהיא פליצה, ושגם חבריו מהסיירת ומבנימינה חושבים שהיא פליצה, ושזה לא באמת כזה חינני בעיניו ושאלו לא סוג הבחורות שאיתן הוא מתרועע באמת, בטח לא רומנטית).

dianelev

New member
מישהו דפק לאינה את הראש בקיר היום?

She was outside before and said something like that and wanted someone to feel the bump on her head. Does anyone know what happened?

ordiki

New member
היא נפלה על כסא

בכל מקרה לא נראה לי שיש משהו בראש שלה שיכול להינזק.

דנה1982

New member
תשובה:

She tried to "kiss" shifra because of some sort of a bet with the other gus, so fhira moved her head and ina got hers banged... or something like that

יNOT

New member
../images/Emo4.gif שאלה לי אלייך

יש לך אפשרות לכתוב בעברית, but yet you persist to write in english, what's up with that

ordiki

New member
he can't decide

in which language to speak (קריצה למערכון בשבוע סוף).

למעלה