עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

אני לא זוכר את הניסוח המדוייק וגם אין טעם

לחזור על זה. שכן היא הבהירה לצבר לאון ורנין שזה נאמר בציניות על ידה. כך שאני לא מוצא כל טעם לחזור על זה. אבל מי ששמע יודע על מה אני מדבר...

rinatt1

New member
../images/Emo29.gifטוב לא משנה אני פורשת.. לילה טוב לכם

זה בדיוק הזמן שלי לפרוש כשמראים את רשלצ"ם טוחנים במוח.... ואז.. כרגיל אני מפספסת..!! אבל לא נורא אני מעדיפה לקרוא עידכונים מהפורם ולא לצפות בסבל ברשל"ץ לילה טוב

אור2221

New member
היא עכשיו נושאת נאום חוצב להבות

על מצעד הגאווה, שבו היא צועדת כבר שנים. מקווה שמישהו מקליט כרגע, כי פספסתי את ההתחלה.

איילינר

New member
היא צועדת במצעד

כי חשוב לפי דבריה כל הנושא של "סובלנות" ולקבל אנשים שונים.... מענין.... בדיבורים היא באמת טובה...

boska2

New member
היא ממשיכה לטעון שהיא עושה דווקא ולכן

אנחנו נעשה לה דווקא ונעיף אותה

יNOT

New member
מי זה "אנחנו" ואיך בדיוק תעיף אותה מהווילה?!

אם זה בSMSים , אנא שתף אותנו בנוסחה המנצחת, עד עתה כל הניסיונות להעיף מישהוא בSMSים עלו בתוהו

jaycom

New member
זה כאילו אתה אורב לאנשים האלה

וברגע שיש איזה משהו שקשור ל-SMS, התערבות ההפקה או שאר פעילויות מעוררות מחלוקת, אתה קופץ על המציאה.. סתם שאלה, אתה רואה את התוכנית בלייב כמונו ויש לך דעה על מה שקורה בה או שאתה פה להתלונן? סתם מעניין אותי לדעת..

droriko

New member
אעלק שיפרה היא OPEN MINDED

הבחורה הזאת שונאת את כל מה ששונה ממנה ומדרך החשיבה שלה. היא מאלה שהולכים למצעד הגאווה יותר כדי לעשות דווקא לחרדים מאשר מתוך אכפתיות להומואים .

balbala5

New member
שפרה לא שונאת אף אחד-הזבובלילים שונאים...

את כל האשכנזים - והעובדה היא שבכתבה ששודרה אתמול בערוץ 2 מעידה שגם האמא וגם כל המשפחה יצאה גזענית . שפרה מעולם לא דיברה אמרה מילה רעה על עדות . עינב ויוסי האשימו אותה בדברים שלא היו ולא נבראו . עד עכשיו עינב חושבת ששפרה וצבר הדיחו את אשר בעוד שאבא שלה הדיח את אשר ואשר הדיח את עצמו. כך שמי שמדמיינת דברים זה הבובלילים ועל סמך זה נולד בעצם כל המאבק בניהם. עינב חושבת ששפרה לא היתה בסדר עם נעמה - אבל נעמה היא זאת שתקפה סתם את שפרה בלי בכלל לתת לה שום צ'אנס ואחר כך הלכה והסיתה את עינב נגדה . רק כשעינב תצא החוצה היא תבין איזה עוול היא עשתה לשפרה .ואני מקווה שהמצפון שלה יציק לה (אם בכלל יש לה מצפון)

../images/Emo41.gif את ממש טועה בענק-שפרה שונאת מטבעה

"מערכות היחסים" של שפרה מתבססות בשנאת האחר ואי קבלת השונה ממנה. עינב מטבעה לא מסוגלת לשנוא, עינב מגיבה לאירועים שקורים בווילה, אבל היא מאוד סלחנית ובטח לשפרה - שכלל לא מגיע לה יחס סלחני, לא מעינב ולא מאחרים. שפרה מתנהלת באופן שלילי ובצורה ביקורתית, וחלק נכבד מהסכסוכים שקורים בווילה קורים בגלל שפרה. שפרה הסתכסכה עם נעמה, קרן חסיס (שכאשר הודחה ולפני שעלתה במדרגות אפילו לא הסתכלה לכיוון של שפרה, וכששפרה ניסתה לחבק אותה קרן התעלמה ממנה לחלוטין), מיררה לאשר את החיים ועוד ועוד. שפרה מאוד נהנתה מהלינץ' שעשו לנעמה (שלא בצדק, אגב) וכשנעמה פרשה וקראו לשפרה להיפרד ממנה שפרה שכבה במיטה ואמרה "אני לא מרגישה טוב" שזה היה כמובן שקר. שפרה היא כוס תרעלה בבית האח הגדול, מתישה את כולם במרירות ובבעיות הפסיכולוגיות שלה, ומבקשת רחמים באופן קבוע מהקהל. לא פלא שצבר התעייף ממנה - כמה אפשר לשמוע יללות?

לונה 2

New member
הכתבה בטלויזיה שודרה בעיתוי מעניין...

לפני ההדחה. כלומר, להשפיע על דעת הקהל להדיח את בובליל. ערוץ 2 ניסו לשלול את מה שנכתב ב|ידיעות אחרונות" מתי תבינו לא להיות מושפעים מהתקשורת?

למעלה