עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

dianelev

New member
Thanks!

NOT: It takes me a long time to type in Hebrew. I'm much faster in English. I do my best. Sorry.

rinatt1

New member
איזה נימוס!איי יא ייאיי מזכיר לי איתי...חחחח

במובן חיובי

cookies10

New member
אם אפשר לכתוב בעברית אז מה הקטע שלך עם אנגלית

יש כאלה שלא מבינים, אז בבקשה תתחשב ביקשו ממך כבר כמה פעמים לכתוב בעברית אז בבקשה תתייחס...

asi boy1

New member
שמישהו יסביר לי, למה רנין חייבת לדבר אנגלית?

סבבה היא גרה בלונדון או וואטבר, אבל את בתוכנית טלויזיה ישראלית אז מה הקטע הזה?

Lady in red2

New member
לפעמים כיף לדבר באנגלית סתם ככה... אז מה?

וגם שפרה וצבר עשו את זה כבר.

morann7

New member
כי היא רוצה להראות שהיא אשת העולם עלק

למרות שהאנגלית שלה רצוצה במבטא ערבי כבד ובכלל איך היא החזיקה מעמד שנתיים באנגליה, חודשיים באח הגדול בלי משפחתה והיא מתחרפנת אז באנגליה מה היה? או שכל ההתחרפנויות האלה הם פוזה.שתלך כבר.

פלדי1

New member
בשיחה עם יוני

רנין הזהירה אותו לא לפתח קשרים עמוקים עם ונסה !!! או לפחות להאט את הקצב. הוא אמר שביינתים אין לו שום כוונות.

rinatt1

New member
מה הקטע עם האנגלית בין יוני לרנין...../images/Emo199.gif

זה עושה לי רעש מעצבן.. כל רגע so, so, so........... יאלללה האח הגדול תתעורר אנחנו בישראל ומדברים בעברית!!! אין קנסות על זה??? שיענישו אותם או משהו.. זה לא בסדר. לאיתי וונסה אסרו לדבר בצרפתית.. כי הם בטח לא הבינו.. אבל אנגלית!.. שיטחנו לנו תמוח
חאלסססס

רiנה 2

New member
אני למשל מבינה את כל השיחה אבל זה חוצפה

שמרשים להם לדבר באנגלית.. לא כולם מבינים אנגלית וזאת טלווזיה ישראלית.. אני גם מבינה איטלקית וספרדית אז אני אלך לדבר את זה שם? זה חוצפה לדעתי.

לאון ושפרה קורעים אותי עכשיו מצחוק

הם פורמים את הצעיף חחחחחחח אני ניקרעת מה שהיה בתוכנית סוף שבוע על הסריגות חחחחחחחחחחחחח

rinatt1

New member
גם אני מבינה..זה פשוט מעצבן המיבטא של רנין../images/Emo46.gif

ExsoTic Cop

New member
רשימת המאוסים!!

רנין-מאוסה עם ההודעות כל שני על פרישה והדיבורים באנגלית שלה לאון-מאוס עם השירים והחור בראש שהוא גורם לנו שפרע-מאוסה מכל בחינה לא יכול כבר לראות תפרצוף החמוץ שלה אינה-מאוסה עם החפירות עושה חור בראש מתאימה ללאון ונסה-מאוסה עם החרמנות שלה והתעללות באיתי צבר-מאוס הדיבור הפילוסופי שלו והקרירות שלו כל השאר עוד איכשהו בסדר נקווה שלא נשנה את דעתי עליהם בהמשך.. הכי פחות מאוסים כרגע מבחינתי: יוסי,עינב ואיתי.

3pac היחיד

New member
אתם חושבים שיהיה משהו בין עינב ליוני?

או שוונסה לקחה לה עוד צעצוע חדש

עינב הבהירה לו כבר בסוויטה שלא יהיה

בגלל זה הוא עבר לונסה. כי את אינה שהיתה איתו 48 שעות בסוויטה, הוא לא סובל וכינה אותה סיוט.

Queenkiller

New member
היא חולה לו על התחת...

כל הזמן בודקת אם הוא מסתכל עליה.. והיא לא סתם שאלה אותו באותו לילה שעה וחצי מה הוא אוהב אצל בחורה והתלהבה והכל.. היא רותחת עכשיו על וונסה, אפשר להבין על מה. והוא לדעתי עדיין דלוק על עינב

למעלה