עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

BrokenWings16

New member
מה הם חושבים שהם תיירים מאמריקה??

כל הוילה התחילה לדבר חצי אנגלית חצי עברית (תודות לרנין) שיחליטו באיזו שפה הם רוצים לדבר כי כרגע נראה שהם לא ממש סגורים על עצמם.

no nick 1989

New member
יוני נראה אחלה בחור.

באמת הוא ממש חמוד ומדבר לעניין ומהחדשים אני הכי מחבבת אותו וחבל שלא הביאו אותו מההתחלה כי הוא בחור ממש מעניין... בכל מקרה לא נראה לי שיקרה משהו בינו לבין ונסה,אפילו הוא אמר שאין לו שום כוונות לגביה וגם היא מה זה לא הטיפוס שלו נראה לי.
[טוב,אני משוחדת,כי אני רוצה שיקרה משהו בינו לבין עינב..חח הם חמודים] בכל מקרה הוא נראה סבבה,וזה שהוא היה לוחם בגבעתי זה בכלל........

ר ו ח ל י

New member
נכון :)

הוא ממש חמוד. וגם אני רוצה שיהיה משהו בינו לבין עינב. הם מתאימים. גם בגלל שאני לא סובלת את ונסה ולא מגיע לה שהוא יהיה איתה

פלדי1

New member
יוני ועינב מתאימים ?

מה פתאום? מגיע לה משהו יותר טוב . הוא נראה טיפוס אפל , חיוך מעוות ,מבט מוזר פתיל קצר . לא ברור איזה שק הוא נושא איתו.

בוני1010

New member
שיפרה פורשת השבוע וונסה דורכת על איתי

חודשיים של פינוקים יומיומיים ואני לא זוכר פעם אחת שונסה עשתה מסג' לאיתי והנה עכשיו היא רכובה על יוני שמקבל מסג' מכף רגל ועד ראש כולל כל פרקי האצבעות. ונסה שכביכול דואגת לאיתי החבר הכי טוב שלה היא זו שתרמה את התרומה הגדולה ביותר להצגתו כסמרטוט בבית שלא לדבר על הבגידה הנוראה שבכך שכל פעם שהוא סיפר לה משהו אישי היא מיהרה לחלוק אותו עם כל דייר שהסכים להקשיב לה. האם זו ונסה האמיתית או שהיא הפכפכה כל כך בגלל הפטריות המציקות בנרתיק ? מכיוון שלפני שבועיים כבר סיפקו לה לבקשתה חצי קילו נרות וגנאליים התשובה חייבת להיות שזה אופייה האמיתי. כשהיא היא אמרה שהיא הכי אמיתית בבית היא ידעה על מה היא מדברת. פשוט לא התקיימו עד עכשיו התנאים המתאימים (יוני) להצגת האמת במלואה. שיפרה אמרה לרנין שהיא החליטה סופית להעלות את עצמה להדחה השבוע וכי רק אם תקבל כוח מהקהל בבית (והסתובבה למצלמה ופנתה ""אלינו" אבל לא אל המצלמה הנכונה) היא תוכל להמשיך ולהרשות לעצמה לקבל כוח מחבורת הרשלץ שכרגע היא דוחה כל ניסיון שלהם להעניק לה כוח (כך לדבריה). החלטה מצויינת. מדינה שלמה ממתינה לה בפינה.

גם אם היא תעלה את עצמה להדחה הקהל בבית ישאיר

אותה אם זה מול איתי או וונסה או רנין מקווה ששבילה שהיא לא עושה טעות ....!!

droriko

New member
אם היא תעמיד את עצמה זה יחסוך עוד קול מאיתי

אז איתי יבטיח את ההישארות שלו ונסה ,עם כל הרעש סביבה היום, כמה אנשים כבר יצביעו לה? יש את רנין, את עינב(שיכולה בקלות להצביע גם לצבר ושיפרה) . אגב יוסי, למרות מה שכולם חושבי, לא הולך להצביע לה לדעתי , הוא אמר עליה "היא עולה לי על העצבים , אולי בהמשך אני אסמן אותה" הבהמשך הזה מרמז שיש לו תוכניות שונות כרגע (שר"צ). וזהו , לא רואה מי עוד יצביע לה , סיכויים קלושים שאיתי.

ordiki

New member
אי אפשר לדעת

יכול להיות שעוד אנשים יעמידו את עצמם למרות מה שאמרו.

למעלה