עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

זה נכון, אבל אי אפשר להתעלם מהגזענות המיותרת

הזו שמשפחתם של הבובלילים הביעו בנחרצות שכזו. אבל ! בהתחשב שאסור לבני משפחה להתראיין בלי אישור של קופרמן הפקות, ניתן להסיק מזה שקופרמן שלט בתוכן הראיון, וידע מראש מה יאמר בראיון הזה ע"י מש' בובליל, ולכן יש להסיק מכך שהכל היה מתוכנן. הם רוצים לראות בשלב הזה את הבובלילים בחוץ.

jaycom

New member
העברתי רק לפני כמה דקות

ושמעתי שהיא אמרה שהיא גרה בירושלים בשכונה מעורבת דווקא ושהיא צועדת במצעד הגאווה דווקא.. ועוד הרבה דווקא ודווקא.. אני זוכר שאשר אמר את זה ועשו ממנה קדושה.. אז הנה היא בחורה של דווקא ואפילו מדגישה את זה..

אני חייבת להגיד את זה אבל אינה ממש פסיכית

היא צוחקת מכל דבר על עצמה על סתם מה יש להה היא סתם צוחקת מהטיפשות שלה חולת נפש.........!

שימו לב ככה וונסה בהתחלה היתה עם איתי

עכשיו זה מתחיל בריכה אכשיו מסאז'ים והיא עליו ברגע זה חח איזה חרמניתתת

ordiki

New member
כל מצעד הגאווה

בנוי על דווקא. זה המוטו, דווקא לצעוד ולהיות גאים ודווקא בירושלים.

jaycom

New member
זה כבר דיון ארוך שלא קשור...

יש לי הרבה מאוד מה להגיד גם על זה, אבל לא נראה לי שזה המקום :) וחזרה לעניין, שפרה עושה דווקא

droriko

New member
דווקא ליאון "הטמבל" הכניס לה "הגאונה"

הוא שואל אותה "אם את אומרת לי בסלון שהחרדים לא צריכים לקבל אותי, אז בשביל אני צריך לצעוד" אז היא מילמה משהו בסיגנון "אמממזה לא אותו הדבר" ועברה מהר לדבר על משהו אחר! הצביעות שלה זה משהו מדהים

ordiki

New member
האמת שהוא צודק למרות שלא התכוון

אני אף פעם לא הבנתי את מצעד הגאווה, מה איכפת להם אם מקבלים אותם או לא שיחיו את החיים שלהם מבלי להתחשב במה שחושבים. את המאבק שיעבירו לכנסת באמצעות חקיקת חוקים, יותר יעיל.

אני מבין

שאותך אף אחד לא דקר רק על בסיס הנטיות המיניות שלך. לך אף אחד לא יעשה בעיה שתרצה להתחתן. לך לא תהיה בעיה לקבל תגומלי ביטוח חיים שבת הזוג שלך לא עלינו תלך לעולמה. המצב הזה לא תקין גם אם כל ירושלים חושבת שזה תקין ,גם אם ש"ס תקבל 20 מנדטים וגם אם כל העולם יסמס לבובליל.

rinatt1

New member
ונסה עושה ליוני מסאז הופה הופה....

לאיתי היא עשתה פעם מסאז.. לא זכור לי!!!

a10a

New member
כן לאיתי לקח חודש עד שהיא עשתה לו מסז'....

רק אחרי שהוא עשה לה מליון פעם מסז' היא הסכימה לעשות לו מסז' ובנוסף אמרה שהיא בחיים לא עושה מסז'ים והמסז' שלה עולה הרבה.... ופיתאום ליוני היא עושה ברגע שהוא אומר לה! מגעילה

אתם טועים ומטעים היא עשתה לו הרבה מסג'ים בהתח

ונסה נהגה לעשות לו מסג' מדי לילה רק שזה לא נהיה בגב או בידיים חדי העין מבינכם בטח שמו לב לתנועות היד הארוכות שלה (בכל זאת 3.2 ק"ג לא כולל ביצים) מתחת לשמיכה בתחילת הרומן לפני שהפך לבולבול עם אישיות

יNOT

New member
נראה לי הגיע הזמן ל ../images/Emo135.gif בפורום ../images/Emo6.gif

עם כל אלה שמעלים אותם תמונות באותו שבריר שנייה

למעלה