עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

11134

New member
בוקר טוב, דנה, ושבת שלום

רק רציתי לחדד, כשגבר אומר: "בואי נשמור על פרופיל נמוך" ודברים שכאלה, בסיטואציה כזו, ולא מחפש דרכים לעקוף את הבעיה, הדברים היחידים שאפשר לומר עליו, הם שיש לו טאקט, והוא לא מעוניין לפגוע בה, ולהגיד לה: "את פשוט לא עושה לי את זה".

beep beep

New member
../images/Emo45.gif זאת ועוד

צבר הוא הדמות הכי משעממת בתכנית. שפרה תגיע לגמר מול יוסי ו/או עינב מכיוון שהיא האנטיתזה להם.

cookies10

New member
צבר אף פעם לא נמשך לשפרה הכל בדמיון שלנו

צבר הוא אדם קר ומחושב שאפילו שהוא מדבר הוא שוקל כל מילה ועם שפרה הוא שיחק בכאילו כי היא היתה מעניינת אותו רגעית...והדביקה אותו ברוע שלה ועכשיו כשהוא כבר גילה את האופי המזיוף שלה והסתות והדוקא שלה והדעות המעוותות שלה, לגבי כל דבר, ואפשר להוסיף אין סוף איזה אופי הרסני יש לאישה הזאת..שלא יספיקו הדפים הוא כבר לא רוצה אותה במחיצתו הוא זרק אותה על לאון כדי שתרד ממנו מהוריד... הוא קלט שהיא רק תפיל אותו אם הוא ימשיך בקשר איתה, ולכן הוא מתרחק ממנה כי היא פגע רע...

מותק אנשים שם מתחרים על מליון שקל!

אף אחד לא צריך לחזק שם אף אחד לא באו בכדי להכיר חברים באו בכדי לזכות במליון שקלים כל אחד שרוצה לפרוש שיפרוש הרי זה מקרב למליון

וונסה ערמומית מערבבת את איתי

הצורך האובססיבי של הגמדה עם תחת הסוס לזוגיות עם חתיך פשוט מוציא ממנה את כל החרא שבאשה הזו. אני זוכר מצויין איך התקרצצה בראשית הדרך לצבר ולא הפסיקה רק עד שצבר חיפף אותה. אותי מרגיזה העובדה שהיא שיתפה פעולה עם איתי גם בתחום הרגשי וגם הפיזי אחרת איך אפשר לקרוא לנגיעה באיבר המין שלו כשסיפרה אותו ממה שניתן היה לראות ראיתי שם הדדיות. ועכשיו כשזיהתה חתיך חדש בסביבה היא מוכרת את איתי בגרושים זה מרגיז אותי. כשהוא המסכן בא לשפוך את ליבו היא פשוט לא נותנת לו לדבר אשה ארורה אגריסיבית ובוטה עם ראש נחש ותחת של סוס חבל. באמת חבל חשבתי שאת אמיתית אבל טוב שהחרמנות חשפה את פרצופך האמיתי ועכשיו ברגעים אלו ממש היא מוכרת את כל פרטי השיחה שהיו לה עם איתי ליוני. היא משקרת לעצמה ולסביבה אבל על רנין ועינב זה לא עובד. היא שקרנית.

kren2

New member
../images/Emo45.gif|כןאשה מגיעלה

וערמומית-נחש צפע יותר טוב ממנה.

וונסה ניסתה להגיע קודם לצבר, שי, ערן

ומשהם לא נענו הלכה לאיתי והוא נענה לה אבל היא כל הזמן הצהירה שזו לא אהבה היא לא ויתרה על צבר וניסתה אותו שוב ושוב ומסרבת לקבל שאין לו רגשות כלפיה וצוחקת על שיפרה שמצפה למשהו ממנו (למרות שעל פניו אם מישהי תזכה ליחס יותר אישי ממנו זו שפרה) ועכשיו בא לשכונה בחור חדש.... או שניים למען האמת והיא צריכה לבדוק אם הם גם יענו לה.... מבחינתה אין לזה שום קשר לאהבה אלא צורך בלתי נשלט במגע גברי מבחינת איתי זו רצון ממש ממש חזק להיות נאהב ולכן הוא מוכן לוותר גם על העמוד שדרה שלו, הכבוד וכל מה שנותר לו כדי שעדיין יהיה נאהב על ידה. שזו גם הטעות שלו כי גם היא וגם כולם אומרים שמפריע שהוא לא עומד על שלו ואין לו אישיות חזקה.

איילינר

New member
ונסה מתחילה לעלות לי על העצבים

שיחה פרטית שלה עם איתי, הופכת לשיחת הוילה... למה היא מוכרת אותו???? אוף... שונאת אנשים כאלה, שלא יודעים לשמור על הפרטיות של החברים שלהם... דיברת איתו? זה ביניכם נכון ? אז מה את הולכת ומשתפת את כל העולם???? חוץ מזה, שאני חושבת שהיא לא סופרת את איתי ומתייחסת אליו לא יפה בכלל... כמה שהיא מנסה להיראות חברה שלו... הוא יותר מדי מובן לה מאליו....

Q u a Q u a

New member
למה אתם כועסים על ונסה? תכעסו על איתי!!!

אני לא מבינה אותכם בחיי... מישהו מכריח את איתי להיות כרוך אחרי ונסה כמו חבל שמהודק סביב הצוואר ולא מרפה? היא מתייחסת אליו לא ראוי? שייסנן אותה ויידפדף. היא עם גברים אחרים (מי שישמע... היא אשכרה משוחחת עם גברים אחרים בוילה וכולכם מתפלצים מזה כאילו אתם ממחלקת המוסר לפחות)? שייעלב ויילך להתעלק על בחורות אחרות. איתי הוא בחור משעמם, סטטי, בלתי מעניין בעליל. אין לי מושג איך הגיע עד הלום. טוב הלב שקבעתם שניחן בו ממש לא מעניין אותי, ולא את טוב הלב הזה, הנרפס, העלוב, אני מחפשת לראות באח הגדול. איתי צריך לפתח לעצמו חוט שדרה אמיתי, וחבל שבמקום לנצל את הפלטפורמה בה הוא נמצא כדי לעשות זאת כהכנה לחיוו האמיתיים בחוץ (בהנחה שתדמית הנרפה אינה רק הצגה, וקרוב לוודאי שלא), הוא רק הולך ומתדרדר מיום ליום, ולא יוצר סביבו שום עניין. נמאס מהדמות הטרגית שאימץ לעצמו, גם אם זו הטקטיקה שלו, היא משעממת ולא אטרקטיבית לצפייה. אז תרדו כבר מונסה, איתי בחור מבוגר ויכול לשים סוף לעצב ולכאב שלו, אם קיימים כאלו בכלל.

איילינר

New member
שני דברים שונים...

לא בטוחה שהוא יודע שהיא מוכרת אותו... אם היה יודע, לא בטוח שהיה מדבר איתה ככה... ולגבי חוט השדרה... יש בזה משהו נכון, אבל אנחנו לא פסיכולוגים שלו.. אף אחד לא שם אותנו במקום של לקבוע לו מה להרגיש או לשפוט אותו על דפוס התנהגות שלו שאולי הוא אימץ בעקבות דברים שקרו לו בחייו. לא נראה לי שזהו מקומנו לשפוט אותו בכלל... מצטערת! עדיין אני אאשים את וונסה כי לא משנה במי מדובר, בין אם זה איתי או מישהו אחר, שיחה פרטית אמורה להישאר כזאת. נקודה.

Q u a Q u a

New member
אם לא מתפקידנו, למה השיפוטיות כלפי ונסה?

הפוסט הקודם שלי שורשר אליך בשל ההתייחסות לאיתי ולונסה, אני מסכימה איתך ששיחה פרטית צריכה להישאר כזו, למרות שבפועל זה לא קורה בבית האח הגדול, וזה בסדר, גם מחוצה לו בחיים שלנו זה לא תמיד קורה. קורה. אנחנו גם לא פסיכולוגים של ונסה, ולא מתפקידנו לשפוט אותה על העובדה שהיא מתמרחת בשמן על ידי כל גבר מסוקס בוילה. זכותה. אף אחד לא שם אותנו גם לקבוע לונסה מה להרגיש או לשפוט אותה על דפוס התנהגות שלה. זכותה. זכותה לא לרצות את איתי. זכותה להעדיף עליו גבר אחר, אטקרקטיבי יותר. להעמיד אותה על הדחה רק על סמך זה, מזכיר לי את הסיבות שבגללן שי הועף, ולטעמי מאז עזיבתו התוכנית לא התרוממה וחזרה להיות מה שהיתה. במקביל, זכותו של איתי לנתק איתה מגע. להטיח בה האשמות, לצרוח עליה או לאיים עליה בתביעה. מנגד, מה שאיתי בוחר לעשות, זה להסתובב עם פרצוף דכאוני כל היום, לסחוט חיזוקים מכל דיירי הוילה ולהיתפס במצלמות הלייב כשהוא נפול ראש, מושפל ומובס, ואחרי זה עוד לשבת עם ונסה לשיחת יחסינו לאן. אני חותמת לך שאם מחר ונסה תזמין אותה למיטתה, הוא ירוץ בשמחה, וגם יבשל לה ארוחת מלכים. ככה הוא בוחר להתנהגף וזו בעיה שלו. בכעס לא צריך להיות מופנה (אם בכלל) כלפי ונסה.

איילינר

New member
כנראה שאת לא מבינה את דבריי

אני לא חושבת שאנחנו יכולים לשפוט חוט שדרה של בן אדם ולכעוס עליו אם יש לו או אין לו, כי מה לעשות... זה תפקידם של פסיכולוגים בטיפול, ולא תפקידם של אנשים שמגיבים בפורומים. לעומת זאת, אנחנו יכולים לשפוט את ההתנהגות של האנשים ולהעריך אם היא מתאימה לנו כאנשים בחברה או לא. והדברים האלה הם לא חד משמעיים ויש ניואנסים שאני בטוחה שאת מבינה אותם... אי אפשר להיות יפי נפש ולומר אנחנו לא פסיכולוגים של ונסה... כי ונסה, לעומת איתי, עושה דברים שהם לא מקובלים נקודה!!!! לא מקובל בחברה למכור שיחה אישית, ובעיני ובעיני עוד רבים פה, לא מקובל גם לנצל מישהו תוך ידיעה מוחלטת של מה שהוא מרגיש, ולהיתמם תחת המשפט המגוחך "סיכמנו שאנחנו רק ידידים"! אני לא קונה את ההצגה הזאת. סורי...

Q u a Q u a

New member
גם בעיניי לא מקובל למכור שיחה אישית.

וגם על פי סולם הערכים שלי, להיות במערכת יחסים "יזיזית" עם בחור אחד ולפתע לקפוץ למערכת יחסים טרום "יזיזית" עם בחור אחר זה לא יאה, ולא מקובל. אבל ונסה לא המציאה את הגלגל. לעניות דעתי ונסה היתה חברה ואוזן קשבת לאיתי תקופה ארוכה, ואני סקפטית אם היה מצליח לצלוח את התקופה הזו אלמלא היתה לצידו. במקרה של ונסה, כנראה שנגמר לה הסוס. ומגיעה לה מדליה, על העובדה שהצליחה להיות כל כך קרובה לאיתי תקופה ארוכה. גם הדיירים החדשים בסוויטה, שוחחו ביניהם מי מהדיירים הותיקים יקבל ם בסר פנים נאות. הם הסכימו מיד שאיתי יהיה הראשון, מאחר והוא ממש לבד שם, ואף אחד אחר לא ממש מתייחס אליו. ונסה היתה לצידו גם כשהיה מאוד לא פופולרי, ואפילו אמרה ליוסי שפאק על המשחק, היא לא תעזוב את איתי רק כי מערכת היחסים שלה איתו יכולה להעמידה על הגריל. אז עכשיו, כשהיא מראה עניין מיני בבחור אחר מלבד איתי, פתאום שוכחים לה את כל המעלות הטובות שהפגינה? פתאום היא חסרת ערכים ולא מוסרית? ומה היתה במשך 60 יום? לא אוהבת את הצדקנות הזו. רוצה לראות בחורה אחרת מחזיקה טיפוס כמו איתי 60 יום על הגב שלה. איתי צריך להתבגר, צריך ללמוד לפתוח את הפה שלו ולדבר קורקטית, ולא מתוך פחד. אם הוא חש פגוע (ואנחנו רק מעריכים זאת, כמובן), הוא צריך לעמוד על רגליו האחוריות. הוא צריך לדרוש את הכבוד שהוא חושב שמגיע לו. אם הוא לא עושה זאת עבור עצמו, למה שאנחנו נעשה זאת בשבילו?

איילינר

New member
צר לי ונסה לא עשתה לאיתי טובה

היא נהנתה מהקשר בינהם כי זה היה ברירת מחדל עבורה. מה שאי אפשר לומר על איתי. החזיקה אותו על גבה 60 יום???? נו באמת.... אולי ההפך??? ניצלה אותו 60 יום כשהתאים לה ולא היה לה משהו אחר בסביבה וכשלא מתאים לה... הכושי עשה את שלו.... צר לי בואי נסכים שאנחנו לא מסכימים. אהבתי איך שהתחלת את הפוסט, עד שאמרת "ונסה לא המציאה את הגלגל"..... זה שהיא לא המציאה את הגלגל... לא אומר שהתנהגותה מקובלת.... ואני מקבלת את עניין הצדקנים, באשר להמון דמויות בתכנית... שפתאום כשהדמות נופלת, אז הצדקנות יוצאת לאור. אני יכולה לדבר רק בשם עצמי, ולא בשם כל המגיבים פה בפורום, ולומר שאני מההתחלה לא חיבבתי את ונסה.

Q u a Q u a

New member
אז בואי נסכים לא להסכים ../images/Emo45.gif

זה בעצם חלק מהכיף פה, בואי נסכים שאני יותר קלילה בדעותיי, וממש לא חושבת שאיתי מסכן, אלא מתמסכן. ואני בטוחה שבעולם האמיתי, בחוץ, הבחורה לא היתה אולי טורחת להתייחס אליו עוד, או לעשות איתו שיחות נפש. ואני בהחלט חושבת שאיתי הוא הדמות הכי חלשה ולא משמעותית בתוכנית, וההימור של כולם היה שהוא או ג'ני יעופו. הוא נשאר תודות למערכת היחסים עם ונסה. היא החזיקה אותו על הגב. ולרגע לא רמזתי שאת צדקנית, שוב - שירשרתי אליך רק בשל נושא התגובה שלך

cookies10

New member
ונסה שומרת את איתי בסטנד-באי שאף אחד לא ירצה

וכשיוני לא ירצה אותה, היא חושבת לשוב לזרועות השעירות של איתי ולכן היא שומרת עליו באש קטנה ואיתי שאין לו טיפת כבוד יקבל אותה בחזרה, כמה שהוא מגעיל, אתם עוד תראו, איתי מבייש תגברים.... אחת כזאת מחפשת שיזלזלו בה וישפילו אותה ויצלפו בה כמו לסוסים היא אגרסיבית שקרנית וניפורמנית, פרחה ברמות... ואיתי הוא ספוג, חבל עליו הוא לא מתאים לה היא תמיד תבגוד בו... היא אישה בוגדנית ולא פלא שעד היום היא לא התחתנה מי רוצה אחת כזאת שמזלזלת בגברים, ועוד לעיני המצלמות היא לא מתביישת..קצת כבוד...

הסיבה הפשוטה :

1 . ונסה יודעת שאיתי מאוהב בה . 2 . ונסה מנצלת את זה שאיתי מאוהב בה . 3 . ונסה משפילה את איתי . 4 . ונסה משתמשת בחברות שלה עם איתי על מנת להשפיל אותו . 5 . ונסה לא מכבדת את הבחור איתו היא התחבקה והתנשקה רק לפניי לא הרבה זמן . איתי מצד שני הוא שבוי ברגשות שלו . זה נכון , הוא חסר עמוד שידרה וכו' וגם אליו אפשר וניתן לבוא בטענות . אבל כאשר משתדלים לבחון את הסיטואציה אז האשמה כמובן מחולקת בצורה שווה בין שני הצדדים . אבל היות שונסה היא הצד שיותר מנותק ריגשית היא גם זו שצריכה להתנהל בצורה מעט יותר אחראית לגבי הרגשות של הצד השני . בקיצור , היא יכלה גם להיות מעט יותר עדינה עם איתי ולעשות את הדברים בצורה אחרת עם מינימום פגיעה בחבר הטוב שלה .

Q u a Q u a

New member
סיבה לא פשוטה בכלל.

1. איתי ילד גדול וצריך להתמודד עם דברים לא פשוטים בחיים. קורה. קורה לכולנו גם בלי להיות בבית האח הגדול. 2. הניצול היחידי של ונסה היה לצורך פורקן מיני. איתי לא נראה לי כנפגע אונס, ככה שנראה לי שזה נעשה בהסכמה על ידי שני הצדדים והניצול היה הדדי. 3. איתי בוחר לא לעמוד על שלו, להטיח האשמות כנגדה, לשתוק, להשפיל ראש ולהסכים או להודות על כל דבר. לא ונסה משפילה אותו, התנהגותו העלובה משפילה אותו. 4. ראה סעיף 3. 5. ומה אתה? מחלקת המוסר? למה היא צריכה לכבד? כי ככה קבעתם? איך היא אמורה לכבד? לא לגעת באף בחור אחר בוילה, גם אם בא לה עליו יותר מעל איתי? האם אי פעם אמרה לאיתי שהיא אוהבת אותו? שהסיפור ביניהם רציני? נהפוך הוא, מהרגע הראשון אמרה לו שהקשר ביניהם הוא ידידותי בלבד. זה שלאיתי קשה להנים את העובדה הזו, שוב - זו לא בעייתה של ונסה. יש לציין כי איני מחובבות ונסה, אבל אני חושבת שזה פשוט מזעזע איך פורום שלם הופך שוב להיות מוסרי, צדקני, שיפוטי וקרצייתי בכלליות, רק כי על פי אמות המידה של אנשים ונסה היתה צריכה להישאר חבוקה בזרועות איתי עד ליומה האחרון בבית האח הגדול, ולא לפגוע בילד המסכן, שעוד מעט ימלאו לו 30.

למעלה