עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

קמבילי

New member
אי אפשר להגיב שם כי התגובות מצונזרות

כתבתי שתי תגובות והן לא התפרסמו. שלחתי מייל למערכת הארץ לבחורה ששמה ניצה ברגמן בכתובת [email protected] ביקשתי אישור קבלה והיא שלחה לי. המייל יועד למחלקה המשפטית של הארץ.

../images/Emo93.gif ראיתי את השיחה בין צבר לרנין וטרם

נרגעתי צבר אולי אינטילגנט וחכם אך ללא אינטילגנציה רגשית אטום זאת המילה הכי תואמת להבעות הפנים שלו בימים האחרונים הבחור הזה הוא אגוז קשה לפיצוח מצד אחד ומצד שני הוא מתנהג כמו זקנה רכלנית שעסוקה רק במה קורה אצל השכנים ... לא מאפיין בחור צעיר נאה ועורך דין למשל עזבו שכמה ימים או שבוע ויותר הוא מרוחק מכולם ויושב בצד עם שפרה ומרכל ראבק... כמה אפשר לרכל? עזבו היום הוא עלה להדחה בפעם הראשונה במשחק פתאום פני הפוקר שלו ממש הפחידו אותי והאמת? ריחמתי על רנין איזה חצוף הבחור אין בו טיפה של רגש ובטח לא בושה וחושב כנראה שכולנו מטומטמים.... הרי יוסי ועינב היו מומעמדים כל שבוע להדחה מי העמיד אותם?? הוא שאל פעם את עצמו את השאלה הזאת? בטוח לא הקהל בבית מיסטר עורך דין אלא "החברים" בבית והנה היום הוא מודח והוא חושד אפילו ברנין המסכנה.... מה יגידו הבובלילים אם היו צריכים לשבת כמו באבל ולעשות ניתוחי אופי על כל משתתף במשחק תראו הבדלים הבובלילים שחלקחם חושבים שמקומם בבית באשקלון מקבלים כל הדחה כמובן מאליו הם רגילים וממשיכים את סדרת השבוע עם אותם משתתפים ולא מנסים להאשים אף אחד והעורך דין הזה בוחר להיטפל לרנין שהיא חברה אמיתית שלו ולשאול אותה שאלות מאוד מאוד מביכות אני אעשה ככל שביכולתי כדי שצבר לא ישאר בתוכנית הדיירים לא מעיניינים אותו ואם הוא לא ילך השבוע הוא יועמד שבוע הבא כולם טיפשים בעיניו קשה לי לכתוב עליו מרוב שאני בכעס מפריע לי שהם לקחו עכשיו את עינב טובת הלב לצידם וממשיכים לרכל עליה ברוע לא סתם רוע אלא רוע לב חבל שאין אפשרות להזהיר את עינב מהם שימו לב שאפילו ליאון בורח ממנה בגלל ש"צ ועכשיו גם רנין תברח כדי לרצות את פני הפוקר קר הרוח וחסר הרגישות מיסטר עורך דין צבר אני מתביישת שיש אנשים כאלו בארץ ומעדיפה להתחבר לכל אחד אחר חוץ ממנו אני כל כך כועסת שאין לנו יכולת לעזור למתחרים ולגלות להם מה קורה בחדרי חדרים עד כי אני שוקלת להפסיק לראות ולא להתרגז אם הוא מעז ככה להעליב את רנין אני מקוווה שבקרוב הוא יראה ביו טיוב את השיחה של שי ואשר ויבין ששי חימם והאשים את צבר ושיפרה שאפו בכוונה כדי להרגיז את אשר זאת תהייה המכה הכי גדולה שהוא יקבל לא ההדחה אלא העובדה שהוא אכל את הקש ששי האכיל אותו ובכלל למה הוא חושב שלו מותר להדיח אחרים ולאחרים אסור להדיח אותו הוא לא יודע שזה המשחק וחייבים לתת שמות? אולי האח הגדול יקרא לו ויסביר לו שכמו שהוא מצביע נגד אחרים כך אחרים מצביעים לו זה עורך דין זה?? והזלזול שלו בחברים החדשים מביש אותו הוא סנוב שאפילו לא מסוגל לנהל קשר טוב עם שיפרה וגורם לה לבכות לבחור הזה יש בעייה שקשה לי להצביע עליה שרק יחזור הביתה ויראה איך שי מחמם את את השאר על צבר ושיפרה ויפה שעה קודם

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo6.gifהספקתי לסיים סנדוויץ' בקריאה

אכן מגילה! ולעניין: אכן צבר עו"ד נאה ומשכיל, אך בשורה תחתונה טיפש עם 0 רגישות לזולת אני לא מסוגל לסבול שום אלמנט שקשור בו, הוא לא מרשים אותי בשום דבר ומיום ליום אני לא סובל אותו יותר ויותר. השיחה עם רנין רק ריעננה לי את כל מה שאני חושב עליו והכי מרתיח זה שיש בו מעיין בטחון כזה שהוא חושב שהוא הפך בחוץ לאיזה סמל סקס נחשק. הרבה פעמים אומרים שאופי זה המצאה של מכוערים? אז במיקרה הזה פנים יפות ושרירים לא מחפים על אדם משעמם, אפרורי, רכלן וקר. צבר לסל וחסל! (ואחריו שיפרה)

beep beep

New member
../images/Emo45.gifכן, תוציאי, תוציאי הכל...

יותר טוב מסדנא לכעסים הפורום הזה...

liri7

New member
צבר ושיפרה הם היחידים שמעניינים בתכנית הזאת

למען האמת לאחר השבוע הראשון של התכנית כשהבנתי שמדובר בתכנית תככים הפסקתי לצפות. חודש וחצי לאחר שהתכנית החלה בטעות הגעתי לערוץ 20 ונפלתי על שיחה מעניינת בין צבר ושיפרה אשר שאבה אותי חזרה אל התכנית. אז נכון שלא כל מה ששיפרה אומרת חכם ונכון שיש לה נימוסי שולחן גרועים אבל עדיין השיחות שלה עם צבר זה הדבר היחיד שמעניין אותי בתכנית הזאת ויש להניח שאם אחד מהם יודח אאבד שוב את העניין בתכנית. למעריצי עינב לא ברור לי איך אתם לא רואים שהיא הנחש הכי גדול בתכנית. אמרה לאינה עוד בסוויטה ששיפרה הולכת כל הזמן אחרי צבר כאשר הוא לא ממש מעוניין ואח"כ אומרת ממש את ההיפך לשיפרה. הדבר הגרוע מכל בהתנהגות שלה שהיא מנסה לערער את האמון שיש לאנשים בחברים הכי טובים שלהם. מקוה שונסה תודח השבוע, הבחורה גסת רוח ופשוט מתעללת באיתי.

BEAUTY האחת

New member
הברהרה לגבי רנין - היא לא חברה של אף אחד

היא מתנהגגת בשיא הצביעות לא מעניין אותה לא צבר ולא שפרה ולא ליאון רק עצמה מעניינת אותה היחידי שעניין אותה היה שי כי היא פשוט הייתה מאוהבת בו אז לקחת דברים בפרופורציה הנכונה

balbala5

New member
פחחח כנראה שאתה בפלנטה אחרת ?!

בכל הדחה עינב ויוסי מעולם לא התנהגו כאילו זה לא נוגע להם - שכחת איך יוסי הסתובב בבריכה כמו אסיר בשעת חופשה ? שכחת איך עינב היתה נכנסת למיטה ובוכה שעות ? שכחת איך כשהיתה כבר קמה מהמיטה היא היתה מסתובבת בוילה כמו טאליבנית בלי רעלה? חחחחחחחחח

rosedal

New member
שפרה צבר ורנין תקועים לי כמו עצם בגרון

חייבים להעיף אותם. אין לי כוח לפרט למה זה ייקח לי שנה. יאללה הביתה!

דווידו

New member
נכון חיבים להעיף את שיפרא ולאחר מיכן את צבר

ואני הראשון שחושב כך אך מיצד שני אתם לא חושבים שלאחר מיכן יהיה ממש משעמם?

beep beep

New member
דווידו - להסתכל על שחר ישן זה פחות משעמם

מהשיחות של שפרה וצבר על הספסל בחצר. תקשיב לשיחה של אינה ויוני - הרבה יותר מעניין מהשתיקות המרדימות של ש"צ.

למעלה