עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

קמבילי

New member
בצד ימין למעלה, איפה שכרגע כתוב מיקרופון

אצלי התפריט הוא באנגלית, חפשי משהו שנשמע כמו stereo mix. אם את לא מוצאת פתחי את חלון LIVE כדי שיהיה קול, ונסי אחד אחד עד שתראי שמתקבל אות. ליתר בטחון סגרי את האודסיטי ופתחי מחדש אחרי כל החלפה כזאת. אני בטוחה שתמצאי.

האסטרטגיה של צבר - שקופה מאוד

צבר מבין ויודע שעינב צודקת בכך שהוא ושפרה מתבודדים ובכך הופכים את עצמם למטרה. הוא רוצה להגדיל את המטרה ע"י צירוף רנין ולאון ללהקה, וכך לא יסתכלו רק עליו בעין עקומה, אלה גם על רנין ולאון. . .ההצבעות יתפזרו כך בין כל הארבעה : שפרה, צבר, רנין ולאון ואז הסיכוי שלו יהיה נמוך לעלות להדחה.

אתה ממעיט בערכו, וכאן הטעות שלך.

הבנאדם מפחד להצטייר כמתבודד, אבל האגו שלו לא נותן לו ללכת לדבר עם החדשים. הוא רוצה לקבץ סביבו אנשים, הם יבואו אליו והוא לא אליהם.

בוני1010

New member
אתה צודק לפחות בדבר אחד

ערכו מועט בעיניי, ואני משוכנע שאם היה שופט את עצמו באותם הקריטריונים המחמירים שעל פיהם הוא שופט את כל האחרים הוא היה נאלץ לדון את עצמו לשבעה מאסרי עולם. לא הצלחתי לשמוע כלום מהנאום חוצב הסלעים שלו בחמש הדקות האחרונות ואשמח להשלמות.

אתם טועים ליאון ורנין גררו את עצמם לצבר ושיפ

שוב פעם אני אגיד כמה שאני חולה על ליאון אבל ליאון עצמו מאוד קנאי לצבר במיוחד שאינה באה לשכונה וזה טבעי לקנא כמו שרנין חשה ככה אז לאט לאט צבר אמר להם לא נוח לכם איתם באו תצרפו לפינה שלנו שלו ושל שיפרה ככה שלא נכון לבוא בטענה לצבר צבר רצה רק לתת להם הרגשה טובה ולא להריחק אותם מהשאר הדיירים החדשים לצבר יש אופי ברור לעין שהוא לא יכול לתת מעצמו לאנשים שהוא לא מכיר וזה מה שקרא יכול להיות שעברו עליו המון דברים קשים בחיים הוא בעצמו אמר לשיפרה שהיא לא יודעת עליו שום דבר ממה שהוא עבר בחיים ומה שכאן באח הגדול זה אפס לאומת מה שהוא עבר בחיים זה צבר אנשים תנו לו את כל הכבוד שמגעיה לו הוא כרגע חייב לשחק תמשחק רק שהוא שוכח שהוא מבטיח לשחק תמשחק ולא תמיד יוצא לו והוא נעשה מעט רגיש לקרובים עליו כמו רנין ששוב משחקת תמשחק וזה בסדר

beep beep

New member
"אני לא יכול לשבת אם אנשים שלא נעים לי איתם"

אומר צבר. ולכן הוא לא יכול להיות מנהיג ומפקד. זוהי מגרעתו הגדולה ביותר.

beep beep

New member
הטמבל צדק בכל ועכשיו מבקש סליחה...

רנין היא המתמודדת עם הסיכוי הקטן ביותר לעלות לגריל כרגע. היא הצליחה לסובב את צבר על הזרת הקטנה של הרגל שלה. אם וכאשר צבר עף, היא מתחברת לישבן של יוסי ועינב עד הגמר.

sam i m

New member
מצד אחד צדק

מצד שני נתן לה את הנשק הטוב ביותר- היא תשאר איתו כל עוד נח לה וכאשר יפסיק להיות נח תזכיר לו את השיחה הזו ותעבור בנונשלנטיות לצד השני.

sam i m

New member
הוא ממש ביקש סליחה?

המצלמות אצלי ב"מושהה". שוב קשת חותכת לי את חבל התבור!

אורין6

New member
חכו עם צבר-לא היגיע הזמן שלו לעוף-תתחילו לטפל

בוונסה-ולאחר מכן בשפרה ואינה כמובן ואז תתפנו לכל השאר... קקטוס יעוף לבסוף אבל, תמתינו בסבלנות... הדחות מבחינתי : וונסה
אינה
שי-פרה
חגית החגיגית (שרק בגלל החרוז קיבלה את התואר חגיגית ולא מפני שאני חושבת שהיא חגיגית היא קצת מוזנחת לטעמי ) ואז תלכו על השאר לפי העניינים שיקרו בבית

רק ונסה

לא להצביע לונסה וצבר. צבר נהנה מתמיכה גדולה יותר מונסה. הצבעה לונסה וצבר תביא לידי כמות אסמסים גדולה יותר לצבר. מי יתקע כף לידנו ששפרה אהודה פחות מצבר (כולל תוספת האצבעות האסטרטגית לצבר)? להערכתי, הרצון של החברים להדיח את שפרה כבר עכשיו, הגם שהוא בוודאי קוסם, יכול להוביל למהלך מוטעה שסופו הדחה של ונסה. יתכן ואת שפרה נצטרך להדיח רק בשבוע הבא. לכן יש להתרכז בהצבעות רק לונסה, מתוך תקווה שצבר או שפרה יודחו. ככל הנראה זה יהיה צבר. במקרה הזה, שפרה השבורה תהיה עם רגל וחצי בחוץ

טוב זה טור של הארץ

ולכן לא פלא שלא הבנת את המסר שלו. מה בושה ומה חרפה? בשביל מה להגיב ועל מה להגיב? התעצבנת בטח בגלל שהכותב הוא פרידמן (בעצם פריד)

התגובה שלי הייתה מיודעת לאינטליגנטים

האינטליגנטים אינם זקוקים להסברים מלומדים. רק להפנייה. רק אהבלים כמוך אולי זקוקים להסברים.

beep beep

New member
לדעתי ירון פריד עבר על חוק לשון הרע

בדברים שכתב על יוסי. הלוואי שיימצא עורך דין שירים תביעה נגדו ונגד העיתון שלו

bubbleboi

New member
גועל נפש, רק על הכותרת מקווה

שיתבעו לו את האמ אמא. טיפש שכמותו

למעלה