עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

האח85

New member
מסכים מאוד!

זה גם אני חשבתי כשראיתי את השיחה, וראיתי על הפנים של צבר שגם הוא הרגיש את זה. התגובה שלה הייתה של אדם שמנסה להגן על עצמו, ולא של אדם שנעלב מעצם המחשבה הזאת...

k7y

New member
אם הוא היה יודע ששי הסית את אשר ועינב עליו!!!

shy6

New member
צבר שובר עכשיו את שיא העליבות

חבל שזה ב4 לפנות בוקר ואף אחד כמעט לא רואה. איך הוא מסית נגד עינב. רוצה שיעשו עליה חרם כמו שעשו על נעמה. איך הוא רוצה לבודד את רנין, כדי שהיא תעשה את הטעות שהוא עשה ותשב בצד שכולם ביחד.

a10a

New member
צריך מחר בבוקר לעדכן את כולם בשיחה הזאת..

אתה איתי?? נאמת אחד את השני על כל הדברים שנאמרו פה היום??? מי מצטרף??

bibaso

New member
אני, אבל לא יהיה לי הרבה זמן בבוקר

אני אנסה להכנס במשך היום ולכל מי שקורא: חייבים להעיף את צבר למען עינב הוא עדיין מחזיק ב"מורשת שי" שמצווה עליו להחרים את הבובלילים הרשעים שסילקו את חברו הנאמן מהוילה, וזאת לאחר שעינב עוד ביקשה שהאשקלונים ישאירו אותו בוילה.

sam i m

New member
ביבאסו- אתה ממחנה הבובלילים?!

יאא איזה כיף. איך זה שלא ידעתי זאת קודם?! לא תקין. אני דורשת הודעות תומכות בובליל בקומונה- חצוף!

bibaso

New member
לפני הפאדיחה של וונסה עם איתי

הייתי בעד וונסה אבל תמיד חיבבתי את עינב ויוסי

LAE

New member
צר לי לאכזב

הוא אמר שההתקרבות של רנין לעינב מוזרה בגלל שעינב אחראית להדחה של שי. הדבר הבא שהוא אמר היה שכן, הוא התקרב לעינב ויוסי. כל מה שהוא אמר הוא שהוא קצת יותר זהיר. ד"א, זה בדיוק גם מה שעינב ויוסי עושים. הם מתקרבים לש"צ, אבל טבעי שבכל אחד מהצדדים עדין תהיה חשדנות. אי אפשר להפוך מאויבים לחברים טובים ביומיים. זה תהליך. הם עברו את השלב הראשון - אין יותר עימותים בין בובליל לש"צ. לאט לאט הם באמת יתנו אמון אחד בשניה (למרות שכבר הערב ראינו את ניצני האמון בכך שלא הדיחו אחד את השניה).

Lomsahne

New member
בדיוק...

מה הוא אמור לחשוב שהוא רואה כל היום את רנין עם עינב {שמבחינתו הוא לא יודע מה היא חושבת עליו} והם פתאום החברות הכי טובות {וצבר יודע מה רנין חושבת על עינב} ובמקביל היא מתרחקת מהם לא באה אליהם אחרי שמקריאים את השמות שלהם ובנוסף לצבר יש בעיה הגיונית במספרים איך רק שלושתם מועמדים להדחה אם רנין מצביעה דומה לו ? ובתכלס זה נכון אם רנין הייתה מצביעה לאיתי במקום יוסי הוא גם היה מועמד.

bibaso

New member
היות ואף אחד לא בגד

והם לא ממש תאמו הדחות - אז לא קיימת בעיה הגיונית במספרים

א ו ח נ ה

New member
אמרתי לכם שהוא יותר מסוכן משיפרה

לזכותה של רנין יאמר שהיא הגנה על עינב למרות שצברובוט מאוד ניסה למשוך את זה לכיוון של להציג את עינב בתור הרעה. הוא חייב ללכת!

קמבילי

New member
חבל שלא הקלטתם: המלצה לתוכנה הקלטה קטנה וטובה

מי שרואה דרך המחשב יכול להקליט בקלות, התנסיתי עם התוכנה כבר כמה ימים והיא עובדת טוב. התוכנת נקראת AUDACITY אפשר להוריד מכאן: http://audacity.sourceforge.net/ 1. בצד שמאל למעלה יש חלון שבו צריך לבחור Video Mix כדי להקליט ישירות מכרטיס הקול. 2. בתפריט edit היכנסו לתפריט preferences ובחרו את הכרטיס של diretories. הגדירו שם היכן לשמור את קבצי הקול. התוכנה תשמור שם קבצים בפורמט שלה תוך כדי הקלטה, ואחר כך תמחוק אותם. 3. בתום ההקלטה בחרו בתפריט file , בחרו export as MP3, תנו שם לקובץ ושמרו.

למעלה