עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

קפצילי

New member
אני מבינה אותך לגמרי ../images/Emo13.gif

יכול להיות שאני ממהרת לקפוץ למסקנות, אבל נראה לי שאתה, כמו רוב הגברים, לא תימשך לעולם לבחורה כמו עינב מכיוון שהיא לא "נשית" מספיק: היא צועקת, היא מקללת, היא וולגרית לפעמים, היא לא מפחדת משום דבר, היא "פותחת את הפה" חופשי על כולם.... ואני, בתור אישה, שנכנעת לא פעם לתכתיבים של החברה בנוגע ל"איך אישה צריכה להיראות ולהתנהג", מזהה את הכוח שלה ואת האישיות החזקה שלה, ולא יכולה שלא... לקנא.

ר ו ח ל י

New member
מה עינב בדיוק אמרה על זה?

וזה שיא השקוווף שהיא דלוקה עדיין דלוקה עליו ומקנאה בקשר שלו עם ונסה

דורוN

New member
אם תצביעו למתמודדים

אעשה הגרלה ואחת מכן תזכה לצאת איתי לדייט. אני נראה כמו בוריס ויש לי את האופי של שי! כדאי

בוני1010

New member
ששששששששששש אל תצעקו

לאון בכלל לא יודע שהוא הומו. הוא חושב שהוא אישה.

shy6

New member
צבר לרנין:"למה את מסתובבת עם הבחורה שגרמה

להדחה של שי?" החדשים אפילו עוד לא הודחו וצבר כבר מתחיל את ההסתה נגד עינב. או...עינב התמימה..

beep beep

New member
תגובת רנין היא הודאה בדברי צבר

אם רנין היתה מאמינה שצבר טועה בכך שהוא מטיח בה שהיא לא נאמנה לקבוצה היא היתה פורצת בבכי, מתפלשת על הרצפה, מקיאה בשירותים ומורטת את שערותיה. בפועל, היא עונה לו בשיוויון נפש, בעיניים יבשות ובקול בוטח - כאילו נושא השיחה הוא הצגת תיאטרון בלונדון. וזה מעיד יותר מכל שהיא יודעת בתוך תוכה שהוא צודק בכל מילה כשהוא מטיח בה שהיא נחש רב פרצופי.. אבל לצבר אין את היכולת הרגשית להבחין בניואנסים האלה.

sam i m

New member
לפעמים אנשים שמים לב שהם אנשים בוגרים

ולא ילדים מייפחים. רנין מתמודדת מול צבר בדרך הטובה ביותר שהיא יודעת. היא יודעת שבכי מול צבר לא יפתור את הרגשתו, היא יודעת שדיבור איטי, לאחר חשיבה, הוא זה שישנה את מחשבתו- בין אם היא משחקת או לא. כמה שחקנית שהיא, היא לא יכולה להיות כזאת טובה- אולי היא משחקת בשני המחנות, אבל היא נפגעה מהרמיזות של צבר.

beep beep

New member
לנו יש יתרון אחד...

אנחנו רואים הכל. את כל השקרים, התיחמונים והבגידות הקטנות של רנין. אם היא נפגעה - זה רק מהעובדה שהיא לא הצליחה להסתיר את שקריה. כמה פעמים היא ייללה שהיא אורזת מזוודות והולכת על דברים הרבה יותר קטנים? כמה שהיא מתאמצת להוציא עכשיו דמעות ודווקא עכשיו היא לא מצליחה... כנראה שהיא לא שחקנית כל כך טובה...

rpys

New member
רנין שקרנית!!!

איך היא אומרת שהיא לא אמרה שהיא חושבת שזה שש"ץ לא ישבו עם החדשים גרם להם להיות מודחים היא ועינב אמרו את זה שהן היו לבד בחדר. היא אמרה לה "אני מסכימה איתך אבל ככה הם הם מעדיפים להיות אחד עם השני" היא פשוט תככנית והיא דאגה לשנות את דעתה בחדר האח הגדול לייד לאון שמספר להם הכל . היא דאגה להגיד לצבר שהוא היחיד שהיא סומכת עליו (מה קרה לשפרה וללאון)הרי רק היום הראו שהיא אומרת לשפרה שהיא הרבה יותר טובה מצבר!!! עינב תזהרי ואל תפלי גם איתה

bibaso

New member
האמת היא שהיא מאד נאמנה לקבוצה

אמנם היא נחש, אבל נחש לטובת הקבוצה שלהם. עד עכשיו היא לא ליכלכה על אף אחד מהם ולא הצביעה נגד אף אחד מהם. כששי היה בבית, הנאמנות הראשונה היתה לשי, ואז באמת היא שכנעה את צבר ששי בחיים לא היה בוגד בו, וזה באופן פארודי גם לטובת הקבוצה. מי שאמור "לחשוף" אותה כשחקנית היא עינב, לא צבר.

sam i m

New member
עינב לא תחשוף אותה

עינב מאמינה שהיא חברה שלה- אולי במחנה של צבר, אבל עדיין חברה. או כמו שהיא אומרת ללאון- אני לא אבחר בך, אלא רק כאשר ישארו בוילה האנשים שאני אוהבת ואז אבחר בך!

beep beep

New member
היא נאמנה רק לעצמה

יודעת למצוא חן בעיני כולם מבלי לאיים ולכן לא הועלתה מעולם לגריל. היחידה שמדיחה אותה בקביעות היא וונסה, שדומה לה באינדיבידואליות שלה. רנין היא מועמדת רצינית מאד להגיע לגמר - אלא באם תיווצר ברית בין צבר לעינב שתתמקד בה.

balbala5

New member
רנין נאמנה לעצמה היא משחקת את המשחק...

יש לה חוש דרמטי מעולה והיא מנצלת אותו במשחק הזה עד תום. לכולם היא חמה ונעימה . לא תשמעו אותה יוצאת נגד משהו שאומרים על הקבוצה שלה היא אמורה להיות נאמנה , היא עושה את זה רק אם למשל עוד מישהו אומר את זה ראשון, למשל בכל השיחות בוקר שהיו בין יוסי ואיתי בבוקר שבהם הוא ל כלכך בלי הכרה על שפרה וצבר , רנין לא הוציאה הגה מהפה ולא נסתה לשנות אפילו בפסיק את דעותיו הקיצוניות . למה ? כי גם איתי לא עשה את זה קודם . רנין נחשית היא תגיד מילה לטובת שפרה וצבר ובכך תפגע בסיכויים שלה . עובדה שאיך שבאו החדשים היא מיד התחברה אליהם אבל המשיכה לחזור שוב ושוב לשפרה וצבר ולהגיד להם שהיא לא סובלת את החדשים. צבר חכם הוא קלט את המשחק הכפול של רנין .

beep beep

New member
חכם? היא עושה את זה מאז ששי עזב וצבר עיוור

כי הוא רואה מולו רק את התחת של שפרה על הספה שבקצה החצר.

bibaso

New member
ברור שהיא נחשית

אבל כרגע נחשית לטובתו - היא הרי מדווחת להם מה אמרו אחרים אבל לאחרים לא אומרת מה אמרו עליהם שיפרה וצבר, או ליאון. זה עדיין לא כפול - כפול זה אם היא היתה פועלת גם נגד הקבוצה שלה. בעיקרון ברור שבסופו של דבר המטרה שלה היא לדאוג לעצמה, לא לקבוצה.

למעלה