עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

יNOT

New member
../images/Emo6.gif וזה הצליח יופי עד אתה ../images/Emo3.gif

באמת, אם הצופה לא רואה אין פיקוח. הכי הרבה דואגים שהם לא ימותו שם. ומתי בדיוק ישדרו את היום השלם הזה?! או שיהיה רק תקציר שמחסיר את כל הדברים החשובים שרואים בשידור החי ? (מי שרואה לייב , יודע על מה אני מדבר )

Ping Poong

New member
אני לא דיברתי על פיקוח לגבי מה הם מדברים

אני דיברתי על כך שתמיד, 24 שעות כולל יום כיפור המצלמות מצלמות ויש שם פיקוח של ההפקה.. לגבי מה שההפקה מאפשרת להם לדבר זה כבר עניין אחר.

יNOT

New member
../images/Emo18.gif הפקה , כישלון בדרך ! ../images/Emo18.gif

תלוי בכם.

droriko

New member
חחח תשימו לב

איך אשר מרכל על שיפרה ,כשהם בחבורה גדולה(עם רנין ואיתי וונסה) ושי פתאום משתתק , מה שמצחיק זה שאשר ועינב בכלל לא שמים לב.

yshy

New member
שיפסיק כבר ללכלך על שפרה

והוא זה שניסה כל הזמן להסביר לכולם מה זה לשון הרע....

ידעתי ששי בסופו של דבר יראה את הפרצוף האמיתי

שלו...אבל לא חשבתי שכל כך מהר. הוא כבר בגד "בחבר" הכי טוב שלו בוילה. והם אפילו לא בחצי דרך....... ידעתי שאי אפשר לסמוך עליו.......אין בו אמונה בגרוש! הוא משחק עם כולם....והוא לא יודע שבסוף כולם ישחקו בו. ולא רחוק היום הזה שכולם יגלו את הפרצוף האמיתי שלו - ויצחקו עליו

ליאורי13

New member
אני מתפלא גם עלייך

איך לא צפית את המהלך המלוכלך של שי? כתוב לו על המצח "אני תת רמה,בוגד,שקרן,לקקן ותככן שדואג רק לעצמי"

JasPoint

New member
בסופו של דבר?!

כבר מהשבוע הראשון כמעט כולם קלטו מי זה שי. מצחיק אותי שכל אוהבי צבר ושפרה שעד עכשיו אהבו גם את שי פתאום שמים לב מי זה שי האמיתי. כל עוד שי היה בצד שלהם אהבתם אותו, עכשיו הוא נחש? זה לא מופנה אלייך מאמי ללא צנזורה כי את קלטת אותו כבר מקודם.

ליאורי13

New member
אני לא האמנתי בו גם שהוא היה "מקורב" לצבר

ושיפרה. סגנון הדיבור שלו אליהם לא קנה אותי, ראיתי שהוא יפנה להם עורף

frid1

New member
שי זה לא ה"גבר גבר"

שאמר שהוא לא צבוע (כמו נעמה) ואומר הכל בפנים ? מה קרה לבחור ? האם אנו עדים להתהוותו של דן מנו (עם קצת פחות חן והרבה פחות חכם ורהוט) מס' 2 ?

droriko

New member
משהו שכתבתי על דן מנו,לא זוכר באיזה שירשור:

דן מנו היה אמנם כריזמתי ועובר מסך אבל שחקן גרוע - עקב חוסר האמון שהמעשים שלו יצרו באי הוא היה אמור לעוף פעמיים +אחרי שנשאר באופן מפוקפק עד הגמר הוא לא קיבל אפילו קול אחד לטובתו מהממושבעים (המקבילה של הישרדות לקהל בבית)

ליאורי13

New member
היה רוצה להתקרב לחוכמה של דן מנו

דן מנו חכם,לא היה צריך לצעוק ולקלל שיקשיבו לו,בניגוד לשי שהוא מאיים כמו עבריין רחוב דן מנו הוא עשה הכל בצורה אינטיליגנטית וחכמה, בדיבור שקט ודיפלומטי הוא גרם לאנשים לעשות מה שהוא רוצה שי לאיתי : " אם מישהו ירד על אחי {בן 15} , אחי השני {בן 21} יכניס לו מכות".... עלק משפחה מחונכת פותרת ודוגלת באלימות

דורוN

New member
אי אפשר להשוות בכלל

את דן מנו ראו שעתיים בשבוע בתוכנית ערוכה לחלוטין. את שי רואים 24 שעות ביממה. גם דן מנו לכלך את הפה וגם דן מנו עשה חרם על משתתף(שחר). ועוד משהו קטן. את דן מנו ההפקה הצילה כמעט בכל פרק. שי בנתיים שורד בזכות עצמו.

ליאורי13

New member
הכל יחסי, אם אנחנו משווים ביניהם

אז, שי בהשוואה לדן מנו ברברי, מקלל ועוד דברים מכוערים שכבר ידועים לכולם אם תשווה את שי לאדם הרבה יותר גרוע ממנו, אז שי יהפוך להיות כליל השלמות דן מנו

למעלה