עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

הצדק איתך .

לצערי יש גם גזענות כלפי אשכנזים ( לא במשפט האומלל של הדבילי13 ) ויש אמירות גזעניות אפילו בתוכנית עצמה . וכמו כל גזענות גם אותה יש לגנות בכל תוקף . רק שפשוט הגזענות היותר פופולארית ומכוערת בפורום מופנית כלפיי ערבים ובמקרה האומלל האחרון כלפיי מרוקאים . אבל גזענות היא גזענות והיא מכוערת כלפיי כולם באותה המידה . * עבורי גם שיפוט על פי סטראוטיפים שלא על בסיס של גזע או מוצא ( קרי על בסיס דת או מקום מגורים ואפילו עבודה או השכלה ) מכוערים באותה המידה כמו גזענות . אדם הוא אדם באשר הוא אדם . צריך לשפוט כל אדם לגופו ( אם כבר שופטים ) .

בושה !

פשוט בושה ! והטיעונים שהבאת בדיון הם לא פחות מאשר מחפירים . הם אפילו שימשו את התאוריה הנאצית ( עם שינוי קטן ) . מה ההבדל בין אנטישמיות כלפיי יהודים ? או בין המשפט האומלל ודל ההשכלה הזה : " המרוקאים מרימים את האף, עד שבה מישהו נותן להם כאפה, אז הם יורדים לאדמה והופכים להיות כמו כלבלבים,ילקקו את התחת של כולם" בוא נעשה תרגיל , נחליף את המילה " מרוקאים " במילה " יהודים " . היהודים מרימים את האף, עד שבא מישהו נותן להם כאפה, אז הם יורדים לאדמה והופכים להיות כמו כלבלבים,ילקקו את התחת של כולם עכשיו זה מצלצל יותר מוכר ? זה תמיד מבחיל לראות טימטום+טיפשות+צרות אופקים+עזות מצח . וזה שהגזענות קיימת לא הופך אותה ללגיטימית . הגזענות כמעט והרסה את העולם . וכאשר טוענים שגזענות היא לגיטימית בגלל שהיא קיימת . אז גם אפליה בין נשים לגברים היא לגטימית בגלל שהיא קיימת . וגם אנטישמיות היא לגיטימית בגלל שהיא קיימת . ועוד הרבה תופעות שליליות שמתקיימות על קרקע פוריה של בורות וטיפשות מהסוג שהצגת בתגובות שלך . זה שדברים מכוערים מתקיימים , עדיין לא נותן לקיום שלהם הצדקה או לגיטימציה . אתה יודע שיש כאלה שחושבים שיהודים מכינים את המצות שלהם בפסח עם דם ילדים שהיהודים רוצחים במיוחד לשם הכנת המצות ? הדיעה הזו קיימת כלפיי יהודים . אז זה שהיא קיימת , עצם זה , מצדיק את המחשבה הזו ? ובלי שום קשר לדוגמא שלמעלה ברצוני להוסיף שכל דבר שמבוסס על הכללות הוא מכוער ומטופש . אין כזה דבר " כל המרוקאים " או " כל הערבים " או " כל היהודים " או " כל הכושים " ... זה פשוט לא קיים . יש בני אדם . כל היהודים הם לא בני אותה המנטליות . וכך גם לא כל הערבים או כל הדתיים ( בכל דת ודת ) או כל האשכנזים ( לצורך העניין ). גם בתוך תתי קבוצות לא כולם אותו הדבר . לחיות בססמאות בנוסח : " פרסי = קמצן " זה להפוך את עצמך לקריקטורה ( עצובה ) ולהוכיח את טיפשותך ברבים . וטיפשות היא אף פעם לא דבר שיש להתגאות בו ועל פי רוב בזים לו . אל תתנצל ! אף אחד לא באמת צריך את ההתנצלות שלך . אני מעדיף שאולי תנצל את הזמן להשכיל . זה הפיתרון היחידי לבושה שהצגת כאן . ואני מציע שדווקא ישאירו את התגובה הזו של ליאורי13 ולא ימחקו אותה וגם את התגובות הקשורות לה . אסור לטאטא גזענות מתחת לשטיח . חובה לבוז לאמירות שכאלה על נימוקיהם המופקפקים . ושאמירות מהסוג הזה ישמשו כאות קין על כאלה שמעיזים לכתוב ולחשוב כך . כל מי שחושב במושגים הללו ומתבטא בצורה כזו , צריך הוא להתבייש בעצמו ולא אנחנו צריכים להתבייש עבורו .

MissPop

New member
השיחה הזו הגעילה אותי... אני מתפלאת על שי

שיצא ככה על צבר ורנין... אמור להיות חבר שלהם... והולך מאחורי הגב שלהם עוד עם עינב (שמסתבר שהיא נחשית לא קטנה חוץ מהעובדה שהיא ערסית מגעילה). איכס... כל השיחה הזו הגעילה אותי. וגם שפרה מגעילה אותי...בהתחלה חיבבתי אותה אבל אחרי הזלזול המוחלט שלה בדת ובדעות של אחרים.... לא אוהבת. לדעתי עינב, שפרה וצבר יהיו מועמדים להדחה. וההדחה תהיה בין שפרה לצבר כי כמובן ההפקה תבחר להשאיר את עינב משום מה,

ליאורי13

New member
אני המומה ממך ../images/Emo13.gif איך את מתפלא על שי?

את עד כדי כך תמימה מלהבין ששי חלאת המין האנושי? אני מתפלא עלייך
צבר לא טיפש,הוא קלט מי זה שי ולכן הוא התרחק ממנו צבר לא יודח ! שיפרה לא מפריעה לי מבחינת הדת,זכותה לעשות מה שבה לה,אף אחד לא יכול לכפות עליה. אשר כופה את הדת, לא מכבד את האחרים,צר אופקים ופרימיטיבי....יש עוד הרבה מינוסים באשר שאנחנו הקהל הבין וראה... {ואני לא אנטי דת}

MissPop

New member
מקווה שצבר לא יודח... אבל לגבי שיפרה

אין בעיה, שלא יכפו עליה אבל היא מזלזלת ומתנשאת בצורה בוטה על אשר ועל אנשים אחרים ומסרבת להקשיב לדעות של אחרים וזה מה שמציק... אני מאוד חיבבתי את שפרה אבל הזלזול שלה צורם.

ליאורי13

New member
צבר יגיע לשלישיה,שיפרה לא מכחישה שהיא מתנשאת

אם להססתכל בצורה אובייקטיבית אז אולי לשיפרה יש על מה להתנשא עליו, אולי היא מרגישה שהיא טובה ממנו? מה לעשות שאנחנו כבני אדם, שרואים בנאדם נחות מאיתנו אז מתנשאים, זאת תכונה גרועה, אבל ככה זה עובד אצל בעלי חיים ובני אדם

לא נולד נחש כמו שי. הוא בנאדם מחריד

מסית את כולם נגד כולם, אבל עושה את עצמו חבר של כולם. שמעתם שהוא אמר: "כולם פה חולי נפש"? רואים שהוא איש אלים שחושב שהוא אלוהים והוא בעצם הכי טיפש שיש. חושב שאנחנו לא רואים את כל ההצגה הנחשית שלו??? הוא חייב לעוף מהרררררר!!! איכסה.

לא רק שהוא נחש(הכוונה לשי)

ומסית את כולם, מלכלך ומתלכלך, לבן אדם אין טיפה מודעות עצמית הוא בטוח שהוא יפה...ולא התבייש להגיד את זה לעינב

אשר דתי כמו שאני אנג'לינה ג'ולי

דתי הולך עם מיקרופונים עליו בשבת? דתי הולך מראש למקום שהוא יודע שרובם חילונים ומחללים שבת? ומה לגבי הבנות בבקיני? הוא הכל מלבד מכבד את הדיירים. הוא חייב לצאת מיד אחרי שי. שיחזור לאישתו ולתינוקת שנולדה לו ולילדים שיש לו ושיעזוב את כולם בשקט. לא מבינה איך אדם דתי עוזב את הבית בתקופת החגים ועוד יותר איך עוזב אישה כורעת ללדת. תככן צבוע שכמותו.

yshy

New member
לדעתי הוא צריך לצאת אפילו

לפני שי, שיהיה בבית בכיפור ויפסיק להתלונן שלא מכבדים אותו. הבעיה היא שהאנשים בבית כנראה לא ראו עדיין מי עומד מולם ולא יעמידו אותו להדחה.

השבוע יש הזדמנות טובה להעלות את אשר על הגריל

הכפיה הדתית הרימה ראש באופן חריג במהלך החגים, ולכן אפשר לשער שיהיו מספיק קולות נגדו בתוך הוילה.

yshy

New member
קשה להאמין

חוץ משפרה, כנראה שאף אחד לא חושב שהוא כופה את אורח חייו על אחרים

droriko

New member
יש את צבר , וגם איתי לא נראה לי הכי אוהב אתזה

ויש כמובן את ליאון שאשר כל הזמן מתנשא ומגעיל אליו, והיום לשם שינוי הסכים עם שיפרה על זה שהוא אטום

yshy

New member
חשוב להעלות את אשר להדחה

מהסיבה הפשוטה ששמו מעולם לא עלה, ולכן הוא מרגיש את עצמו יותר מדי מוגן ובטוח. אולי זה יערער אותו קצת.

miracle8dl

New member
יש מישהו ששי לא ליכלך עליו בשיחה שהוא מנהל

עכשיו?! הוא מגעיל אותי ועוד עם מי הוא מדבר? עם עינב!. אם היא רק הייתה יודעת שהוא דואג להעמיד אותה להדחה כל שבוע באופן קבוע והכי מצחיק שעכשיו עינב אמרה לשי שהיא לא מבינה למה כולם תופסים מצבר שהוא שנראה טוב.. אבל אתמול בלילה היא אמרה לצבר שהיא חושבת שהוא נראה יותר טוב משי ושהיא הייתה מתלהבת יותר אם הוא היה מתחיל איתה ובעניין שי ..דווקא חיבבתי אותו עד עכשיו אבל הוא פשוט דוגמא מהלכת לשיא הצביעות אוי ואבוי אם הוא יישאר בשישייה האחרונה כמו שהוא חושב.. עדיף שידיחו אותו וכמה שיותר מהר גם דיי מתחיל להימאס לי לשמוע אותו אומר שהוא לא נכנס לחדר של הבנות כי יש לו חברה בנאדם עלוב!!

אבל איך חיבבת את שי עד עכשיו?

אחרי כל מה שהוא עשה.. מה שהוא עושה היום הוא לא מחדש כלום.

למעלה