עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

אלונה56

New member
מה שקצת קמח ושמרים

יכולים לעשות. למרות שאין תקציב יש להם חלה לחג, לחם ליוסי, ואפילו עוגות.

וואי איזה ריב היה היום בין שי לונסה XD

ראיתי אותו מההתחלה זה היה מצחיק איך הוא התעצבן. וכל ה"נמאס לי שאומרים עליי שאני מנהיג" ו"קבוצות??! אין פה קבוצות בכלל!"

ruti

New member
על מה ונסה וצבר מדברים בבריכה?מי שומע?

לא שומעים כלוםםםםםםםםם

אלונה56

New member
בעיקר על הטעות שלה

לגבי איתי. היא למדה שהיא צריכה לתת לו לנהל את המלחמות שלו בעצמו. היא לא צריכה היות לו לפה. קשה לה עם העובדה שהוא נפגע (מצלמה 3).

xuphv

New member
כל מי שאוהב את יוסי ועינב להכנס דחוף

כל מי שאוהב את יוסי ועינב להכנס דחוף האחיות והחברות של שפרה יודעות שאין לה סיכוי לכן הם כותבות הודעות בנוסך "להצביע גם ליוסי וגם לשפרה רק לא לשי". מי שאוהב את יוסי יודע שהשבוע צריך להצביע רק ליוסי. מי שבנהם לא ילך השבוע ילך בשבוע הבא בעזרת השם.

mooolly

New member
שלא יווצר בטעות מצב שיוסי ילך הביתה

אם מצביעים בנוסף ליוסי גם לשפרה כדי ששי ילך (או להפך), מחזקים סתם מועמד, וזה יכול לבוא על חשבון יוסי! אסור שיוסי ילך!!!! אני לא מוכן לראות חיוך ניצחון על פניהם של קופיקו ודורה!!!!

24 שעות 1

New member
יוסי בסכנה צריכים הרבה להצביע עבורו

אני חוזרת ואומרת שמצבו של יוסי לא נראה לי טוב באס אם אסים כתוב את זה בגדול תפיץ כמה שיותר שיצביעו עבורו אם לא נשאר אם מושב הזקנים והנחשים

droriko

New member
אני לא מאמין

שפרה ממשיכה להרצות לאיתי איך להתנהג! פשוט אין לה בושה לבחורה הזאת , היא לא שמה לב שלא איתי הוא המועמד להדחה אלא היא? יאללה שתעוף כבר הביתה

clearer

New member
פשוט גועל נפש!

הוא לא עשה שום דבר רע, והם מנסים להרצות לו איך לשנות דברים באישיות שלו! והכל בגלל ששי התחיל "מנדאראג'" נגדו, כי רצה להסית את האש ממנו (שי) לאיתי.

אור2221

New member
היא צודקת אבל

ונסה אוהבת את איתי, באמת אוהבת - אבל היא מקטינה אותו ומוציאה אותו סמרטוט. סמרטוט אהוב - אבל סמרטוט. לכן היא גם לא תהיה איתו אחרי התוכנית (בלי קשר למה שהיה היום), הוא לא גבר לידה.

droriko

New member
מוטב שתסתום את הפה

כי אם איתי, או כל מישהו אחר, היה מתחיל לספר לה מה דפוק אצלה זה לא היה נגמר .

דינה128

New member
מה זה קשור? כל מילה שאמרה לאיתי- בסלע

כל מה שאמרה זה שאיתי צריך לעמוד על שלו זה לא מה שאומרים כאן בפורום כל הזמן? בסוף אמרה לו שגם מה שהיא אמרה לו הוא צריך לקחת כמובן מאליו יצאה יותר גבר ממה שהיא ושכחתם שאיתי זה שהצביע שפרה והנה בא לדבר איתה ואני לא שומעת מכם אפילו פעם אחת את המילה -צבוע. אם עינב היתה מנהלת איתו אותה שיחה, זה היה בסדר ורק בגלל שזו שפרה אז זה פסול? צאו מזה כבר ותראו את הדברים איך שהם, לא לפי מחנות.

למעלה