עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

HilaZ1

New member
הלוואי עלי כזה גמד...../images/Emo99.gif

הוא לא כזה נמוך האמת אבל בכל מקרה...הגובה לא כזה מפריע בהשוואה לשאר המראה שלו

a10a

New member
גם אני עצבנית על ונסה אבל זמנה יגיע בפעם אחרת

גם אותי ונסה מאוד מאוד מעצבנת השבוע אבל אני לא שוכחת שהיא היתה בצד של בובליל ובזכותה גם הדחנו את שי וכן הריב שלה עם שי.... כמו כן אני לא עיוורת ושוכחת כל מה שעשו ש"צ ועדיין עושים ליוסי ועינב... צבר אמר שהוא לא מאמין לעינב והוא לא סולח לה..זה רק זמני עד שהחדשים ילכו... אל תתבלבלו לרגע ותעיפו את ונסה... גם אם היא מאוד מעצבנת.וגם אני מתה להעיף אותה... אבל אני בטוחה שזמנה יגיע מהר מאוד אפילו לפני החדשים... אני בטוחה ששבוע הבא היא תיהיה מועמדת עם החדשים... ואז יהיה אפשר להעיף אותה... האמת החדשים לא משהו אבל מאז שהם כנסו..הצחיל להיות קצת מעניין ויש סוף סוף מה לראות... הקטע אתמול בתוכנית עם שחר ועינב הרג אותי מצחוק... גם שאינה משגעת אותה והם מתפוצצים זה מצחיק... אני לא חושבת שמגיע לאחד מהם לזכות ... אבל שישארו קצת לעשות. פה בלאגן וצחוקים.. הם מעירים קצת את הבית ויותר מעניין עכשיו...

JasPoint

New member
רק אני צחקתי שלאון קרא לאיתי צבוע?

ככה הוא נימק את ההצבעה שלו נגד איתי... או שלאון חסר מודעות עצמית או שהוא באמת שיא הצביעות. איך הוא יכול להאשים מישהו אחר בצביעות אחרי שהוא מתחבק עם שי והולך להדיח אותו, ואחר כך שוב מתחבק עם שי ואומר לו שהוא מקווה שיישאר.

לאון הוא שיא הצביעות

הדייר שהכי לא מגיע לו לזכות. וגם יש לו קול נוראי והוא מחטט כל הזמן באף, כאילו מחפש מטמון...

jud888

New member
כל מילה נכונה

וחוץ מזה אפשר להגיד על איתי הרבה דברים לא טובים אבל צבוע הוא בטח ובטח לא , הוא הכי אמיתי והגון וישר

beep beep

New member
למה אני מצביע היום להשארת וונסה

עם כל האהבה שלי ליוסי אני חייב להביע בצער רב את אכזבתי העמוקה מעינב, שלא מצליחה לעכל את העובדה שיוני מעדיף את וונסה על פניה, ונכנסת לעמדה מוסרנית צבועה שממנה היא מאשימה את וונסה "בבגידה" באיתי. המציאות, כמובן, הפוכה לגמרי: וונסה סחבה את איתי על גבה במשך זמן רב, "נשכבה על הגדר" עבורו מול שי וכנופייתו, חיזקה אותו, ניחמה אותו והייתה החברה היחידה שלו בבית. אם לא התמיכה שלה בו איתי כבר היה מזמן מודח. למרות זאת, היא הקפידה תמיד לציין שהקשר שלה לאיתי הוא לא על בסיס של אהבה וזוגיות. וונסה היא בחורה עצמאית, אינדיבידואליסטית, שורדת קשוחה שמנהלת את חייה בלי לעשות חשבון למוסכמות החברתיות שמאפשרות לגברים "לקחת"בעוד שהנשים הם "הנותנות". שפרה מקשקשת תיאוריות פמניסטיות - וונסה היא אשה חזקה ועצמאית. היא לא נכנסה לאף מחנה. לא עשתה חשבון לאף אחד ותמיד הביעה באומץ ובישירות את דעתה. אני מצביע היום להשארתה של וונסה בבית האח הגדול.

ליטרט

New member
תגיד, אפשר להתלונן נגד ונסה על הטרדה מינית?

היא הטרידה את צבר ויוני בכך שהציצה להם במקלחת כשהם עירומים כביום היוולדם. אם צבר או יוני היו מציצים לאחת הבנות במקלחת, הייתה כבר מוגשת נגדם תלונה פלילית על הטרדה מינית. ונסה הביתה!

beep beep

New member
מי שיכול להתלונן הם רק איתי ויוני אבל...

לא נראה לי שהם ממש הוטרדו מזה...

למעלה