עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

../images/Emo6.gif

היו לה אצלך נקודות?
הם היו ונשארו חארות ועינב מעולם לא סיפרה להם את האמת על שי - אחרת מזמן צבר היה מבין ששי לא היה בעדו.

bigbro8

New member
משפר שאלות ../images/Emo13.gif

מישהו יכול לתת לידוגמאות לדברים שההפקה לא הכניסה אתמול בפרק אפילו שהם חשובים? מה שמעתי שצבר ניסה לעודד את שפרה לצאת מהוילה? איפה יש עדכונים על דברים מעניינים שקרו כל יום?

Lomsahne

New member
הסתה...

זה כרגע מה שעינב עשתה,זה פשוט לא יאומן מה היא עשתה איך היא עיוותה את הדברים ושיקרה במצח נחושה-אני כל כך מאוכזב. אני מקווה שהשקרים יתגלו בקרוב.עלאק אמיתית.

blur2

New member
שחר פשוט בלתי נסבל.

יותר גרוע משי. אבל לפחות הקול של שי עוד היה נסבל.

droriko

New member
עכשיו הוא בוכה על זה שצבר מתנשא עליו

זה יצרף אותו חזק למחנה בובליל ( שהמכנה המשותף היחיד שלו זה רגשי נחיתות).

blur2

New member
אני ממש לא חושב שזה נכון..

אבל הוא פשוט מעצבן. איך שהוא מדבר, איך שהוא לא מפסיק להתנשף לשניה, ההתממויות שלו, השילוב של הכל.. מהפרומו שלו חשבתי שהוא נחמד והכל, הוא הצליח להפוך את כל מה שחשבתי שהוא יביא לתוכנית לגמרי.

droriko

New member
ברור שזה נכון

תראה את עינב , כמה שהיא "אמיתית" היא הבחורה הכי מתנשאת בעולם, עם החיוך המפורסם של ה"אמרתי לכם" , עם ההתלהמויות שלה, עם תנועות הביטול שלה, עם הדיבור מלוכלך (ספרתם כמה פעמים בשיחה היא משתמשת ב"סתום" ו"אידיוט") . ובכל זאת אתה לא תראה את צבר הולך לשיפרה כמו מסכן ואומר לה "אוף עינב עוד פעם התנשאה עלי" , אתה יודע למה? כי הוא כל כך בטוח בזה שהוא יותר טוב ממנה שהיא יכולה להתנשא עליו עד מחר וזה לא יזיז לו. לא ככה היחס של שחר לצבר, שחר פשוט מרגיש אפס לידו , הוא גם חושב שבזה שהוא ירד על צבר מאחורי הגב וירים את הקול שלו תוך כדי זה יסתיר את זה , אבל זה רק זה רק מגביר את הידיעה שיש לו רגשי נחיתות. וכן, הוא גם כל מה שציינת עכשיו(חוץ מההיתממות)

blur2

New member
הכוונה בהיתממות היא שהוא מתנהג

כאילו הוא לא יודע מה קורה מסביבו.

droriko

New member
למה אתה לא מגיב לשאר הדברים

והעלתי הודעת הבהרה בקש למה שכתבת עכשיו

blur2

New member
כי לא הבנתי את הכוונה שלך בהתחלה

ואני מסכים עם כל מילה.

droriko

New member
יענו זה לא שהוא לא מיתמם

אבל זה לא מעצבן כמו שאמרת, כי זה לגיטימי

blur2

New member
הוא לוקח את זה לדעתי צעד אחד יותר מדי.

אולי זה חלק מהאסטרטגיה שלו, לחמם את עינב על ש"צ ולהזכיר לה את מה שקרה בבית לפני שהחדשים הגיעו.

נועה21

New member
נכון, הוא ממש חמוד

והוא במחנה הבובלילים, זה הופך אותו לעוד יותר חמוד

שחר ממש דוחה בעיניי

1. הוא מפריע לי בעיניים וגם באזניים, מדבר בצורה מעצבנת 2. מחרחר ריב ומדון, מחפש איך לעשות כל הזמן פילים משטויות כדי "לעורר ענין" 3. בא מבחוץ עם אג'נדה ברורה של התחברות לעינב ויוסי והוצאת שפרה וצבר כמתנשאים ומחפש כל הזדמנות לעשות את זה 4. הוא פשוט גס בהתבטאויות שלו, בהתנהגות שלו. הוא לא חמוד לי בכלל

למעלה