עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

אתמול בערב בתוכנית "מה קורה" לפני החדשות

שידרו את הבדיחה על יוסי אני אישית נפלתי על הרצפה רק הוא יודע לספר כל כך מצחיק

דינה128

New member
אתם עדיין אומרים שההפקה לטובת ש"צ?

ההפקה הראתה במשך יותר משעה איך עינב מעלה מהאוב את כל מעללי ש"צ , בהגזמה אבל בעקביות ובעידודה של ונסה. ברור לטובת מי המהלך הזה? רק לטובת ונסה. בשעות האחרונות, הערב שלפני ההדחה, כבר כמה שעות שלא מראים את ש"צ. אני מקווה שזה ירגיע את כל מעריצי בובליל שבטוחים שההפקה רוצה לחזק את ש"צ. מהלכי השעות האחרונות מראים בבירור שההפקה רוצה לחזק את ונסה.

אני בטוחה שאחד מש"צ ילך בגלל וונסה

ההפקה רוצה לראות סקס עם יוני כנראה חח חבל לכם על האסמסים לוונסה ההפקה במילא תשאיר אותה ...!!!

מה שבטוח שההפקה לא הראתה את כל

הקללות של שפרה ולא הראתה מה היא אמרה על החדשים שפרה"הם הביאו לנו 4 דיירים נמוכים ונחותים", "הם לא חכמים בכלל" וההפקה לא הראתה איך ששפרה התנגדה לכל צעד של קרה מצד החדשים ועוד הרבה דברים

דינה128

New member
ואיפה אתה רואה את ש"צ בשעות האחרונות?

מראים רק ונסה ואת הרכילות של עינב על ש"צ. תמיד בערב לפני ההדחה מראים המון את המודחים. זו פעם ראשונה שלפני הדחה, שני שליש מהמודחים לא מראים אותם בכלל. גם אוהבי בובליל, יכולים להגיד שזה נכון, לא יירד להם כלום מהגאווה שלהם מה עוד שזה משחק לטובתם.

באמת לא מראים אותם בכלל במיוחד את שפרה

מוזר או בכוונה שהצופים שאוהבים אותם התרגלו לא לראות אותם בהמשך ביחד מוזר באמת מוזר....

ההפקה מתערבת ומעוותת את פני הדברים

ואת צודקת גם עכשיו הם לא בסדר אולי לא מראים אותה כי היא לא מפסיקה לרכל? אולי היא בוכה? אין לדעת אני מדברת רק על עובדות ולא על השערות

על מה הם יראו בשביל לגרום לצופים לשנוא אותה

עוד יותר גם ככה יש לה שונאים וגם אוהבים באותו מידה...ניראה לי...!

שירנוששש סוף סוף מישהי הבינה למה לא מראים את

שפרה. כל הכבוד לך :) תאמיני לי שירנוששי ברגע שצבר יעוף כולם יחזרו להתאהב בשפרה כי שפרה תחזור לעצמה

זה הקטע שאני לא אוהבת את צבר

מאז שהיא עם צבר כולם לא אוהבים אותה היא הפייבוריטית שלי מהתחלה והיא תהיה עוד ,בהתחלה כולם אהבו אותה מאז שהיא עם צבר התחילו לשנוא אותה אנשים מקווה שצבר לא ישאר וככה יואהבו את שפרה מחדש עוד פעם..!

למעלה