עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

Ootch

New member
ואחר כך כולם קוראים לשפרה נחש.

עינב מצהירה יום אחד שהיא לא סובלת את ונסה והחדשים והלוואי ששפרה וצבר יישארו ולמחרת להפך. חשבתי שהיא כן ישרה... איבדת את הקול שלי.

נועה21

New member
חח כן כאילו שאי פעם הצבעת לעינב

כל אוהבי עינב חיכו לרגע שהיא תצא מהסרט שש"צ באמת אוהבים אותה ותחזור לדרך הישנה והטובה.

beep beep

New member
הבובלילים כבר לא "אנדרדוג" וזה פוגע בהם

ההדחה של שי סימנה מהפך. הצבעת הדיירים החדשים ביססה אותו: משפחת בובליל שולטת בבית. הלקח מכל תכניות הריאליטי הוא שהקהל הולך עם החלשים והדפוקים. זהו האיום הגדול ביותר על דרכו של יוסי בובליל למיליון.

פלדי1

New member
אין לך מה לדאוג

האנדרדוגים כל כך מתנשאים גם במצבם החדש ,ולכן אינם מעוררים רחמים ,אלא התנגדות.

redflower1

New member
זו כלבה גזעית שנקנתה בכסף

במקום להציל כלב מכלביה (שאם לא יאמצו אותו יורדם) היא הלכה וקנתה כלב, לעומת זאת ונסה מצילה חיות רחוב כמו חתולים וכלבים. אני עם ונסה.

מה שנכון נכון../images/Emo107.gif ומה שמעלה לי את החשק

להראות לכם את הכלב שלי קוטב. הבאתי אותו מצער בעלי חיים

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif טוב מאד, אין כלבים רכלנים ושוויצרים

הם ייפגשו יום אחד בפארק וירחרחו אחד לשני את הטוסיק ואחר כך ירוצו בדשא ויתגלגלו יחד כמו שני אהבלים והשמחה רבה!

mui mui

New member
היא לא רכשה את הכלבה- אל תטעו...

היא סיפרה על זה בטלוויזיה שאנשים שהיא הכירה רכשו אותה וגילו שהם לא מסוגלים לגדל אותה.. האחיות שלה נורא רצו כלב.. ולכן הם לקחו אותה ומאז הן מגדלות אותה.. . לכן היא כן לקחה כלבה וגידלה אותה..וככה אותה כלבה לא מצאה את עצמה במעגל של כלבים אחרים.. . נא לא להמציא סיפורים..

שמעתם את הסיפור של יוסי עם הכלב? בבקשה

יוסי "אני בא הבייתה והכלב שלי אוכל, פתאום הוא נחנק, לא ידעתי מה לעשות אז התקשרתי לנו... איך קוראים לזה של הכלבים, וטרינר, והוא אמר לי שים לו בפה קצת בנזין לא הרבה, אז שמתי ממש קצת. פתאום הכלב התחיל לרוץ לי בבית, מפה לשם, משם לפה, ואז הוא נפל על הריצפה" שחר "מה הוא מת?" יוסי "לא... נגמר לו הדלק"

למעלה