עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

לאון כבר כוכב על, חכו שהוא יצא מהוילה מה יצפה

לו בחוץ, לא ניראה לי שלשאר דיירי הבית וגם המודחים יזכו להצלחה כמותו, אחד שכן יצליח גם, זהו יוסי, שחר יקבל כלוב בסאפרי, וירביע אולי את השימפנזות , פתחתי כבר קופת חיסכון לקניית בננות כדי לחלק לו בכלוב, ונסה סוסת מרוץ שגברים יכולים לרכב עליה,ועינב יכולה להיות צלע נשית בשלישיית "מה קשור" יש לכם עוד רעיונות מקוריים?

../images/Emo215.gifלקמבילי- יש לך במקרה את ההקלטה../images/Emo215.gif

שבו שפרה אומרת ללאון שהדיירים החדשים שהביאו הם נחותים/נמוכים? הקלטתי והעלתי ליוטיוב וחסמו לי את כל הסרטונים לא נתתי שם לסרטון ואני לא מוצאת אותו

../images/Emo2.gifונסה אמרה לאיתי שהיא מעדיפה את יוני בסויטה

תירמסי אותו לגמרי למה לא?! הבחור בא איתה כי היא בחרה אותו וכשהם בסויטה היא אומרת לו שהיתה מעדיפה שיוני יהיה שם?! WTF?

SharonPL

New member
באמת היא אמרה את זה?!

לא יאמן כמה גועל וחוסר טאקט יש בבחורה הזאת. הבנאדם חולה לה על התחת והיא מנצלת אותו ולא מפסיקה לפגוע בו ולהשפיל אותו לפני כולם. אני פשוט לא מבינה איך הוא לא מעמיד אותה על מקומה זה כבר מוגזם.

אמרה גם אמרה וסיפרה את זה לכולם..

תכלס מסכן איתי.. בן אדם יומיים בוילה השיג את מה שהוא מנסה להשיג כבר חודשיים

SharonPL

New member
לגמרי מסכן

אבל ת'אמת הוא הביא את זה על עצמו.. ספג ממנה השפלות כל התקופה הזאת ולא אמר כלום

beep beep

New member
ונסה מתיחסת לגברים כסוסים באורווה

רוכבת על כולם, שרק תהייה בריאה. הבעייה היא שחלק מההתנהגויות שלה הן בבחינת הטרדה מינית חמורה. אם אחד הבנים היה עושה את מה שהיא מרשה לעצמה היתה קמה צעקה ציבורית גדולה מאד, ובצדק.,

בלי המצלמות הייתי נותנת לך להוריד לי את ה...

ונסה לא דופקת חשבון ונותנת לאחרים לדפוק אותה חופשי..

קפרי

New member
ועם כל זאת תמשיכו להיות בעדה, "הלא מאהבת

.." לא עובדת כאן.

אפרילA

New member
תשובה.

ונסה בחרה באיתי רק כדי "להכניס" לכל הנחשים ורנין בראשים שהסיתו נגדה כאילו היא משחקת באיתי. היא לא משחקת איתו והבהירה לו מהתחלה שהם לא יהיו זוג. וזה היה ברור כשמש מהתחלה שונסה לא נמשכת לאיתי והוא יודע את זה. איתי מבין את זה ואמר שזה עניין של טעם. אם הוא לא מתלונן מי אתם או מי דיירי הבית שיתלוננו?

beep beep

New member
../images/Emo45.gif ונסה, יוסי ואיתי הם שלושת האנשים ההגונים

ביותר בקבוצת הוותיקים.

DanaBlanc

New member
חשבת לרגע שזה לא יקרה?

איתי היה אופציה אחרונה אחרי שהיא נדחתה עלי ידי צבר ואחרי שהיא לא מצאה שום גבר אחר בוילה. ערן היה עסוק בקרן, אשר נשוי, שי תפוס, לאון הומו, בוריס עף ישר.. מי כבר נשאר? ואז כשצץ מישו שיותר מתאים לה אז היא ניצלה את זה...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבחורה מגעילה ועלבון למין הנשי.

שרלילה זאת מחמאה בשבילה, היא פשוט דוחה.

למעלה