פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

אכדית

New member
צברא עכשיו יצא מניאק ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הוא הוציא את אשר פשוט אפס. יאללה תחליק כבר עברו יומיים, הבן אדם התנצל מיליון פעם! והצבוע הזה שכח שהוא עצמו הצביע לאשר בהדחות, מה הוא משחק אותה "אתה חייב לי תשובות". פלוץ!

11GiLaD11

New member
שיעוף כמה שיותר מהר

חש מעצמו כאילו הוא איזה משהו , אשר לא צריך להתחנן אליו וברור שזה מה שצבר רוצה שהוא יעשה. לא יכול לשמוע אותו מדבר הוא כל כך מתנשא בדיבור שלו, למד משהו משפרה..

Antonio Montana

New member
זה המסמר האחרון בארון של צבר.

ואחריו שפרע. אם הוא היה שומר על הלשון שלו ועל ה"סו-קולד" ערכים/כבוד/שקרכלשהוכזה שלו אולי הוא לא היה עף הביתה במקרה שהוא יהיה מועמד להדחה בפרק הבא, מה שסביר להניח שיקרה...

אני אומרת הדחה הבאה נעיף את אשר

מסכן הבן אדם אני מתחילה כבר לרחם עליו ניראה לי שכל הסיטואציה הזאת סביב הדת לא נעימה לו פשוט ועוד נולדה לו בת מגיע לו שיהיה איתה בימים הראשונים לא? קיצר אם הוא עולה להדחה אף אחד לא מסמס לו מה אתם אומרים??

מסכן אשר איך צבר העליב והשתיק אותו.

כשאר דיבר הוא זז כמו בתפילה וראו שזה אמיתי, וצבר פשוט השתיק אותו. לא מכובד ולא יפה. ואיזה חמוד ליאון חח....

cookies10

New member
צבר אדם מחושב כמו עו"ד, מתאים לו

כשהוא מדבר הוא כל מילה הוא שוקל אם המילה שהוא יוציא מהפה תתאים למצלמות. גם אני הרגשתי במבוכה כאשר אשר כל כך הצטדק... הרגשתי לא טוב עם זה שצבר שהוא גם לא שא תמים עמד ונתן לו להתחנן בפניו עוד ועוד... כמו איזה סליחה שאני מציין את זה, כמו איזה גיסטפו... די תשחרר תגיד שאתה גם טעיתה מי אתה שתרגיש מעליו רק כי אתה יותר מלומד מאשר... כאב לי לראות את הקטע הזה... אבל צוחק מי שצוחק אחרון הוא עוד יודח לפני אשר עוד תראו...

Eil

New member
צבר פשוט מרושע

ארז טל מבקש מהדיירים לבקש סליחה, אשר מנצל את ההזדמנות לבקש סליחה מכולם ובמיוחד מצבר, וצבר מתחיל לנאום נאום שלם של "יש לנו הרבה דברים לדבר אבל כאן זה לא המקום, יש לי מה להגיד לך אבל אל תעשה את זה כאן", בדיוק כמו קודם שהוא סירב לדבר איתו בחדר האח הגדול. במקום פשוט להגיד "תודה, נמשיך לדבר על זה גם אחר כך" נושא מונולוג ארוך שכל מטרתו להשפיל את אשר. לא סבלתי את אשר עד עכשיו אבל הסיטואציה הזאת ממש הכעיסה אותי. בחיים לא ראיתי מישהו שנהנה כל כך להיות "הקורבן". מאז התקרית עם אשר צבר מתנהג כמו קדוש מעונה, כל כך נפגע המסכן מזה שהצביעו לו שהוא לא... מסוגל... לדבר... עם אשר... מתאמץ אבל פשוט לא מצליח... רק... לא... לדבר... עם אשרררר....

שבוז 04

New member
מסכים מאוד

מי צבר חושב שהוא? הצדקנות שלו עולה על העצבים. עינב צריכה לתת לו וואחד כאפה להעיר אותו! עינב ויוסי שולטיםםםםםםםםםםםםםםםם

shiiiiira

New member
צבר ממש לא מרושע..

הוא חכם, הוא מכיר את הראש של אשר! ובצדק הוא לא רצה להיכנס לוויכוחים במצלמות בערוץ 2! למה שהוא יסלח? הם לא הלבינו את העיניינים בינהם! ואשר, כן אשר "היפה נפש" ביקש מחילה, סליחה, עושה את עצמו כ"כ רחום וחנון שמאחורי הגב הוא מקלל אותו ואומר שהוא רשע ומגעיל כולל שיפרה..ואז לפתע "ה' סלח לי, סלח לי, לשון הרע" עינאל אבוק להפוך עליו נעל.

Eil

New member
יש דרך לעשות דברים

לא רוצה להיכנס לוויכוחים מול מצלמות? תגיד "נדבר על זה אחר כך". אל תקטע את הבנאדם בנאום של שלוש דקות שכל מטרתו להשפיל. לא אמרתי שאשר יפה נפש, חלילה, ציינתי דווקא במיוחד שאני לא אוהבת את אשר ואת ההתנהלות שלו בתכנית. ההודעה שלי הייתה על צבר בלבד, אבל בכל זאת אני מבינה את אשר שנפגע מהיהירות של צבר ומהדרך בה הוא משפיל אותו .

אריאל5

New member
מאז יום ראשון צבר מסרב

לדבר עם אשר פתאום עכשיו הוא מנסה להוציא את אשר הסרבן???

אכדית

New member
הם לא ליבנו ביניהם את העניינים רק בגלל צבר

אשר ניסה לא אחת להתנצל וצבר ממשיך לנפנף אותו בייבושים לא מהעולם הזה. רבאק אתה אתאיסט אבל יום כיפור בפתח... גם אם אתה לא סולח - הבן אדם מבקש סליחה זיליון פעם, תהיה מנומס, תגיד תודה ושלום. אף אחד לא ביקש שיהיו החברים הכי טובים מעכשיו רק בגלל סליחה, אבל כמה הוא נהנה להשפיל את אשר זה כבר גועל. הוא רשע!!

למעלה