פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

צבר שכח שבאיזשהו שלב אשר יראה את...

את זה שגם צבר הצביע לו באותו יום. כמה אשר מתחנן ומבקש סליחה מצבר, וצבר משחק אותה כאילו הוא נפגע, כאילו רק אשר הצביע כלפיו וצבר לא הצביע לאשר באותה יום, אחרי שבוע של חיבוקים. אז יגיע הרגע שאשר יראה שגם צבר הצביע לו וכן ברגע זה צבר יצא כזה קטן, ואני מקווה שצבר יצא לפני אשר .

ruti

New member
תודו שקרן נראית מעולה ומתלבשת גם כן מעולה

עינב פשוט מלאה ולובשת בגדים שלא מחמיאים לה בהכרח לפעמים

shiiiiira

New member
אלוהים אוהב את מי שאוהב אותו?

אז ואללה, מתה על ה' אבל אני לא מכבדת שום יהודי ויש לי לשון הרע על כל אחד ואחד ואני מסוגלת לרצוח, לגנוב, לשקר ולהעליב אבל עדיין ה' אוהב אותי כי אני אוהבת אותו.

דולטש

New member
איזה חמוד. מסכן:(

הוא בטח כבר קיווה לפגוש את הבת שלו ואת אשתו אז הוא התבאס..! אבל העיקר שתהיה לנו סוכה להסתכל עלייה!!

גילי1002

New member
אי-מא איזה פלצן צבר..../images/Emo132.gif

כל פעם שאשר מנסה לבקש ממנו סליחה הוא מתחמק בחדר האח הגדול- לא מתאים לי לדבר בחדר האינטימי הזה בשידור חי- לא מתאים לי בפומבי מול כולם הוא יותר מידי מתקרבן ומנסה להפוך את זה לטרגדיה כאילו משישמע אשר רצח את אמא שלו... כולה ניסה להדיח אותו <כאילו שהוא לא המליץ עליו להדחה..> קיצר איזה דרמה קווין הבנאדם

ruti

New member
עינב מדברת עם צבר עכשיו בשידור חי

צבר מתכנן לדבר עם אשר ועינב

דולטש

New member
זה רק אני או שהיום צבר נזכר פתאום לפתוח את

הפה?! נראה לי פעם ראשונה שאני שומעת את הבן אדם מדבר! עד עכשיו הוא התנהג כאילו הוא נמצא בנופש באילת- ישן, אוכל, שוחה, אוכל, ישן. ומיד שהוא פתח את הפה הצטערתי שרציתי לשמוע אותו בכלל! הבן אדם דביל, לוקח כל דבר ברצינות רבה מידי, אני מקווה שהוא ימשיך לשתוק כל התוכנית וששבוע הבא נגיד לו ביי ביי יפה, כי עד כמה אשר יכול לבקש ממנו סליחה?! תגיד שאתה סולח לו וזהו! למה צבר מתנהג כמו ילד קטן? לפחות שפרה (הפרינססה האמריקאית הסנובה לא פחות) התנהגה נורמלי!! יאללה אשר, עינב, יוסי וליאון לגמר!!!! :] ערב טוב!

daphne86

New member
ההצבעה היום מוכיחה כמה עם טיפש יש לנו!!!

אני פשוט לאמבינה איך עוד פעם ועוד פעם משאירים את עינב, ובטח ובטח אחרי מה שקרה בשבוע האחרון עם אשר. יוסי עזבו אין לי מילה רעה, הוא דגנרט לא מהעולם הזה אבל בנאדם טוב. מה שאני לא סובלת, זה אנשים שמסתתרים מהאחורי הדת היהודים וכביכול מציגים את עצמם כקדושים שומרי מסורת, ומצד שני מתנהגים כחוטאים, אם זה בהתנהגות ברבית וחוסר תרבות ואם זה בשפה גסה שהייתה מביישת את אלוהים לדעת שאלה ה"שליחים" שלו, שלא נדבר על הלבוש הפרוצתי של עינב שלא היה מבייש פרוצת זמרת.. ככה מתנהגים אנשים שקוראים תהילים הולכים לבית כנסת ומעבירים את דברי אלוהים והדת הלאה??? גועל נפש, הכי מגעיל אותי אנשים צבועים ושקרנים כאלה. אני פשוט לא מבינה איך יכלו להשאיר או את אשר או את עינב. ההצבעה שלי להדחה היום הייתה אשר, משחק אותה טלית שכולה תכלת ובכל פעם מחדש עובר על עוד חטא ועוד חטא. אני פשוט מרחמת על החבר'ה שם בבית, שצריכים לסבול את הכפייה הדתית שלו שבאה אעלק במסווה של "הכבוד שלו". גועל נפש. לצערי זה מה שמייצג את העם שלנו, אח"כ לא מבינים למה כל כך הרבה בורחים לחו"ל.

shy6

New member
כל כך מרתיח לראות עכשיו את עינב מסבירה את

עצמה בפני צבר. שכל מה שהיא עשתה זה להצביע לו ,ופשוט ההפקה החליטה לשדר את הקטע הזה בפני כל הדיירים. הרי כולם בוחרים 2 אנשים.וגם צבר בחר כמה פעמים את עינב. אבל הוא לא צריך להתנצל על זה,כי ההפקה לא השפילה אותו. ולא כמו שארץ טל אמר, באף מקום בעולם לא הקרינו לדיירי הבית מי הצביע להם!

ruti

New member
קטעו את זה באמצע. חבל ../images/Emo10.gif

בטח ישדרו את זה בראשון את כל הסליחות

gralanit

New member
עדכונים

עינב לקחה את צבר לשיחה. לפי מה שאני מבינה עכשיו, צבר כועס על זה שהוא לא ידע שאשר ועינב כועסים עליו, ומבחינתו בגדו בו בכך שלא אמרו לו זאת בפנים ובמקום זה הלכו להדיח אותו, בלי לנסות ליישר את ההדורים. עינב אומרת שפוגע בה כשמחללים את השבת, ומבקשת מצבר לא להכין את העוגות בשבת כדי שהיא תוכל לאכול מהן, כי היא רוצה לאכול מהן, וצבר מסכים - בתור מחווה אישית ובגלל שעינב מבקשת, ולא מתוך כפיה. עם זאת, לצבר יש בעיה עם העובדה שמבקשים ממנו לא לבשל בשבת באופן כללי והוא רואה זאת ככפיה דתית והתערבות בחייו. משום מה, שניהם מתעלמים מהעובדה שהבעיה היתה בכך שמדובר בתבשיל של אמו של אשר באופן ספציפי, ואם היה מדובר בתבשיל אחר העניין לא היה עולה. ודוקא אשר מודע לכך בהחלט, ואני מקווה שבשיחה שלו עם צבר הוא יעלה את הנקודה הזו ויוכלו ללבן אותה טוב יותר. במצלמה 4 ניתן לשמוע את שפרה בשיחה מתנשאת עם רנין (ושקופית "נפסל לשידור"). שפרה אומרת שהשלישיה לא יודעת לשחק באופן ספורטיבי, שלקחו את המשחק ללב - ושהיא כמובן לא ואם היא תיפול בדרך, היא תנופף להם ליד קו הסיום באהדה (כמה קל להיות בצד המושלם של העולם...). היא אומרת לרנין שלשלישיה לא היתה סיבה ממשית להדיח אותה ואת צבר, והם פשוט החליטו "ליפול" עליהם, וזה בעייתי אצלם. היא מבטיחה לרנין שאם לה תהיה אי פעם בעיה איתה, היא תבוא לומר לה זאת בפנים, ואם היא תראה שלרנין יש בעיה איתה, היא תשאל אותה מה קורה ולא תלכלך מאחורי הגב (שוב - מעניין איך זה להיות כל-כך מושלמת...)

למעלה