פרק שבועי12 - הדחה - 21:00

האבסורד הכי גדול !!! צבר ושיפרה אמרו

לאשר ועינב "למה לא באתם לדבר איתנו"?? אז כשאשר ועינב מזמנים אותם לחדר של האח הגדול כדי להתנצל בפניהם (למרות שאין להם על מה), הם קמים להם בפרצוף והולכים, תוך שצבר אומר לאשר "אם אתה רוצה לדבר תדבר בסלון בחוץ, ליד כולם". אז היום כשאשר, בחוץ בסלון, מתנצל בפני צבר, צבר קוטע אותו ואומר לו "אם אתה רוצה להגיד לי משהו, זה בינינו, לא בין כולם" אז תחליט, יא יצור. ליד כולם, לא ליד כולם, בחוץ, בפנים... תחליט! צבר נחש הצפע!!!

Prime Time

New member
כשהוא מזמין אותו לאח הגדול

לדבר בשקט- הוא משתיק אותו ואומר לו לעשות את זה בסלון ליד כולם, כשהוא עושה את זה בסלון ליד כולם- הוא שוב משתיק אותו. מה עוד הוא רוצה הדביל הזה?

Martha

New member
אני מסכימה.

זזתי באי נוחות. אני אמנם לא בעד אשר אבל צבר השפיל אותו פעם אחר פעם והפעם הזו (כשאשר מבקש סליחה) הוא באמת הגזים.

Jason2

New member
גם מבחינת המשחק

צבר הפיל את עצמו, הוא היה יכול לחייך ולשתוק ואז להגיד את מה שהוא רוצה ולא בשידור החי.

Lady in red2

New member
זה לא היה קטע נחמד, אבל גם אשר - הוא אוהב

אותו אחרי שקרא לו "השטן בהתגלמותו" וכד'?

צבר שכח שבאיזשהו שלב אשר יראה את...

את זה שגם צבר הצביע לו באותו יום. כמה אשר מתחנן ומבקש סליחה מצבר, וצבר משחק אותה כאילו הוא נפגע, כאילו רק אשר הצביע כלפיו וצבר לא הצביע לאשר באותה יום, אחרי שבוע של חיבוקים. אז יגיע הרגע שאשר יראה שגם צבר הצביע לו וכן ברגע זה צבר יצא כזה קטן, ואני מקווה שצבר יצא לפני אשר .

shiiiiira

New member
אני מסוגלת לקרוא אנשים מהטלוויזיה לדעת בדיוק

מה הם אומרים ומה הם מרגישים, מודעים לזה.. לא יודעת אם זה באמת ככה אבל ראסמי, אני רואה על אשר שהוא בשידור חי כמה הוא מנסה להיות "רחום וחנון" ומנסה שהאנשים בבית ירחמו עליו ויגידו "איזה דתי חמוד, הוא מבקש סליחה,איך צבר משפיל אותו" כאילו זה היה ברור שארז אמר מי מדיירי הבית רוצה לבקש סליחה ישר אשר רצה לבקש סליחה שהקהל בבית יראה בו כאדם שכזה חמוד ומתוק איך הוא מצטער.. אבל בימים הרגילים הוא מעשן סיגריה עם עינב ומרכלים על הוא ועל ההיא וכמה שהיא "זבל עופות, מסריחה, פרה" וההוא שרשע וההוא שככה ואיך הוא נותן יציאות ללאון בהשפלה, אבל למה יש את יום כיפור? אה נכון, לבקש סליחה מבורא עולם!
בולשיט! לא מאמינה למילה שיוצאת לו מהפה אפילו את אישתו הוא אמר שהוא לא העריך אותה עד שהוא ניכנס לווילה כאילו ראבק, עזבת אישה בהריון איך אתה לא מעריך אותה?? הוא מהיום הראשון ניסה להדיח את שיפרה אז שלא יזיין את הסכל בנאדם דוחה.

ספיר 24

New member
צבר=מים שקטים חודרים עמוק.

בהתחלה שיחק אותה את היפה והשתקן לאט לאט הוא מיתגלה כצבוע לא קטן ועם הקטע עם אשר אז גם קדוש מעונה.

סתם מגעיל

אשר מנסה להתנצל..הוא ניסה גם מספיק פעמים והוא כל הזמן דוחה אותו. הוא יצא סתם מגעיל. אם כבררררר אז הוא יצא בן אדם קטן.

LoveMyLife

New member
אם אשר היה רוצה לבקש סליחה מצבר

הוא היה מבקש אחד על אחד לפני השידור החי! ממש חוכמה גדולה. וכרגיל כל הסתומים יוצאים מהחורים וטוענים על הקיפוח של המזרחים.

מה הקשר קיפוח../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

היי א' -יש לי צד אשכנזי ב'- אני לא סובל את אשר אשר ביקש מליון פעם סליחה וניצל גם את הפעם הזו, צבר פשוט חושב אסטרטגית ומנסה לחלוב עד כמה שניתן מהסיטואציה ועל הדרך רומס אדם, שמתחנן למחילה גם לסלוח צריך לדעת (בלי קשר לזה שגם צבר ניהל שיחות לא כשרות והצביע לאשר).

LoveMyLife

New member
לא נכון

אם אשר ביקש מיליון פעם סליחה למה צבר אמר שהם לא ליבנו את הדברים ביניהם ושיש להם על מה לדבר? אם אשר באמת דיבר עם צבר כמו שצריך אז הוא היה אומר לו בשידור החי "אבל כבר דיברנו" במקום זאת הוא אמר לו "אין בעיה"!

שבוז 04

New member
מה הקשר?

כשאשר רצה לדבר עם צבר לבד בחדר ההוא רצה בסלון, כשצבר יחליט וירגע מההתקף צומי הצמידי שלו אז שיודיע לעולם. הוא חתיכת דוחה וילד כאפות. ראיתם איך הוא מדבר בלחש ובשקט איפה עינב שתיתן לו כאפת שטות?

אריאל5

New member
וזו בדיוק עריכה של תוכנית

כבר יומיים אשר מנסה לדבר עם צבר וצבר מסרב עכשיו מי שרואה רק את התוכניות יכול לקבל את הרושם שאשר לא רוצה להתנצל.

למעלה