פרק 6 -השרשור הרשמי

אוהד 49

New member
ישש!!! סבאנה שליטה!!! חחחח

סבאנה ניצחו בחסינות!!! נועם (כרגיל) יצא גבר...אבל לא אהבתי את זה שבסוף הוא יתגרה בסבאנה

shavitt93

New member
איך שהוא התחיל להישתחצן

באותה שניה הפילו אותו למים :) לפחות הוא היה בן-אדם ולא אכל להם בפנים ,כל הכבוד לו !

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif כן זה באמת היה מצחיק חחח..

ובאמת כל הכבוד לו שהוא לא אכל לסבאנה מול הפרצוף. דן המניאק הזה עוד התגרה בהם יחד עם נעמה..

Fairywitch

New member
הגיע להם אחרי התרגיל עם הברזנט../images/Emo46.gif

מרחו את אלכס הפראייר... ממש לא ריחמתי עליהם.

Fairywitch

New member
יחד עם זאת- גם אני הייתי מחכה להגיע למחנה-

אולי רק לוקחת קרקר אחד, וממשיכה אח"כ. אבל חשוב לזכור שזה משחק, והם זכו, וההפקה נתנה להם את האפשרות לאכול שם. למה סבאנה לא קמו והלכו משם? למה הם המשיכו לשבת ולהסתכל עליהם?

1Shir

New member
הם לא יכולים לקום וללכת מתי שבא להם

ההפקה אומרת להם מתי לקום... חוץ מזה, למה שהם יקומו? זה לא מכובד. מה שמכובד זה מבחינת השבט השני או לא לגעת באוכל או לכבד אותם גם. עצוב לי לשמוע שאולי היית לוקחת קרקר אחד, כשהם יושבים מולך ומסתכלים עלייך. עצם זה שאלכס לא אכל שווה יותר מההתנהגות הטפשית שלו בהתחלה. יותר חשוב להיות אנושי מאשר חכם.

Fairywitch

New member
אז כמו שהם לא יכולים ללכת מתי שבא להם-

גם ג'יבארו לא יכלו. לא הייתי מכבדת אותם- כי זאת תחרות והמטר היא להחליש את היריב. ואם הייתי אחרי שעות ארוכות בלי אוכל- הייתי לוקחת קרקר אחד, וממשיכה אח"כ במחנה, ולא מולם.

spoop

New member
מה התגרה? בגלל שגיא זוארץ אמר "נועם מתגרה"?

הוא נשאר אחרון אז הוא עשה את זה מתוך ייאוש.

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gifמה קשור לזה שגיא אמר??

רואים אותו בפירוש משתחצן ומרים ידיים וכאילו אומר "נו, ניראה אם תצליחו אני לא זז..." או משהו כזה

dacou194

New member
הוא לא השתחצן!

הוא בכל מקרה לא יכל לנצח את כולם!!!!! אז הוא סתם כזה אמר תראו אותי בלה בלה בלה..... אבל הוא לא השתחצן! חוצמזה בנאדם היה על הקורה יותר ממה שאתה הייתה מת אז ששש!!!!!

אוהד 49

New member
ששש תגידי לאחותך

מה קשור להיות בקורה יותר ממני?!! אמרתי שהייתי עושה את זה יותר טוב?? יפה אז תעשי טובה ותיהיי בשקט..זה שאת מאוהבת בו לא אומר שאת צריכה להגן עליו בכל מחיר כשברור לגמרי שהוא יתגרה בסבאנה!! הוא גם היה יכול להמשיך לנסות להפיל אותם (למרות שהסיכוי שלו לנצח באמת לא היה גבוה) תיראי את זה שוב ואז תדברי....

LiRs Lullaby

New member
נו בסדר,אז אומרים לך שהוא עשה את זה מתוך יאוש

הוא בעצמו אמר שהוא כבר "נלחם בקרב די אבוד" אז הוא כבר עשה להם תנועות ידיים של "יאללה, נו, תורידו אותי כבר", אבל לא נראה לי שזה היה ממקום של שחצנות, הרי עד עכשיו לא ראינו אותו בכלל ככזה. גם ההתנהגות שלו בקטע של האוכל מול סבאנה מוכיחה את זה.

idanoosh17

New member
טוב הדחה בג'יבארו

או סיוון או משה!..... הבנות ינסו לשכנע את דן להעיף את סיוון ודן שירצה לחדש את הברית איתם יכול לקבל את זה רק כדי להסתדר עם הבנות! לעומת זאת יש את תסריט ב' שדן מתחבר עם סיוון וימליץ לכולם להדיח את משה!

Paranoid Eyes

New member
הוא בטוח יצביע נגדה

הוא עכשיו הולך להתרפס לנעמה, מרינה ויעל.. כי הוא הבין שהכח כרגע בידן. כזה דרעק.

דרדן

New member
בעיה בשביל דן עם לא מגייס עכשיו

את משה נעם סיוון ואלכס הוא יכול לעשות מהפך. עם הוא ילך עם נעמה ומארינה ויעל הם יזרקו אותו מתישהו.

Paranoid Eyes

New member
הבעיה היא

שלא נראה לי שהוא יחשוב על זה . וילך עם נעמה ומרינה, ואז הן יעיפו אותו, והוא ירגיש איך זה שתוקעים לך סכין בגב סוף סוף.

למעלה