פרק 6 -השרשור הרשמי

Imai

New member
אני עדיין לא מבינה

למה דן רשם את סיוון בפתק בפרק הקודם, מה זה נתן לו? אחרי הכל הוא היה איתה בברית.

Paranoid Eyes

New member
הוא לא יכול לבחור בנעמה פעמיים

והוא לא ישים את ויקה מין הסתם.... בדיוק בגלל זה אני לא מבינה מה הפואנטה של הכח הכפול הזה

Imai

New member
אבל למה את סיוון?

למה הוא לא שם אנשים שלא היו בברית איתו, למשל מרינה או יעל.

אוהד 49

New member
לכל מי שלא הבין איך זה הלך...

לדן היו 2 הצבעות- מאחר והוא לא יכול להצביע פעמיים לאותו מתמודד, הוא שם 1.נעמה 2.סיון למה? כי אם הוא היה שם שם אחר חוץ מסיון אז אותו בנאדם (שדן היה רושם) היה חושב שדן רוצה להעיף אותו. וסיון קיבלה את זה שהוא רשם אותה, כי היא ידעה (הוא אמר לה לפני זה, מראש) שזה לא מתוך כוונה להעיף אותה, אלה כי פשוט הוא לא היה יכול להצביע פעמיים לנעמה. והוא דאג להגיד לה שהם בברית וזה לא לרעתה...אם הוא היה שם נגיד למשה/אלכס/יעל וכו' הם היו יכולים לחשוב שהוא רוצה להעיף אותם, ואז הוא היה מייצר לעצמו סתם עוד 'אויבים', אבל בגלל שהוא בברית יחד עם סיון, הוא שם אותה בפתק וידע שהיא לא תיכעס על זה- כי זה לא יהיה מתוך כוונה להעיף אותה....

Imai

New member
אחלה הסבר.

לא חשבתי על זה ככה. גם ככה דן היה צריך להתחנף שעות לנעמה, מבלי לדעת כמה זה יעזור לו. אז אם הוא היה מצביע למרינה או ליעל זה סתם היה מתריס עוד מישהו נגדו (לא שגם ככה לא חמים עליו מג'יבארו וגם מסאבנה).

אדווה345

New member
אולי לא רצה להסתבך יותר מדי עם השלישיה

גם אני חשבתי על זה כל השבוע...
.. עכשיו פתאם עלה לי פתרון- מאחר ולא היה בטוח שיצליח להעיף את נעמה, אולי החליט לא לרשום את יעל, אלא את סיון, למקרה ונעמה תישאר. למה להסתכסך עם שתיים מאותה שלישיה ביחד?

idanoosh17

New member
כמה דברים על אי המתים....

מאיפה לעומר הייתה חולצה לבנה נקייה וחדשה? ומישהו יודע מה קרה לו- הוא היה עם תחבושת על האצבע..... טוב באי המתי אין ממש הישרדות...הם מקבלים אוכל טוב...יש להם ברזנט ויואב פלט בזמנו שיש שם גם מיטה!!!!

Fall Out Shir

New member
אלכס ייצא דביל

נעם מלך. הוא הכי אמיתי שם. אני לא יודעת מה איתכם, דן חכם ככל שיהיה - אבל האסטרטגיה שלו פשוט מגעילה אותי. ככה לא עובדת תוכנית ריאלטי. שכולם יהיו כמו נעם אמן ואמן והעולם יהיה טוב יותר
רק חבל שהוא וויתר / השתחצן.. איך שתקראו לזה. הוא היה נשאר עוד שנים על הקורה אילולא מושיק היה מנצל את זה. בקיצור נעם הוא ה-שורד גם בלי התואר

רותוש123

New member
איזה פרקקק יפההה... =]]]

אין אלכס ממש מטומטם!!! חחח איך הוא היה מבסוט שהביאו לו אננס. חחחחחחח נראה לי שהם יבגדו בדן וידיחו אותו.. או את סיוון . ואני שמחה ששבט סבאנה זכו בחסינות =]]]] אין עליהם!!! ונעם כבר מתחיל לעלות על העצבים.. הוא גם אדיש... וגם קצת יהיר ראיתם איך הוא התגרה בסבאנה כשהיה על הקורה?? חח לא נורא הוא נפל בסוף..

למעלה