פרק 6 -השרשור הרשמי

InDoor76

New member
מה התגרה ?!

הוא פשוט הפסיק ונפל, כי הוא ידע שלא יצא לו כלום מזה איך אפשר להגיד את זה עליו כשהוא נשאר כל כך הרבה זמן על הקורה ולא זז?

../images/Emo45.gif נכון מאוד!

והוא תותח והוא רק מחזק את השבט. הוא הכי ישר כנה אמין [ במילה אחת..] לא מתגרה בעצמו ולא כמו דן שבא ואומר "הכל בזכותי" , "אני המנהיג של השבט!" הוא לא מתחשב רק בעצמו כמו כל שאר הקבוצה שאכלה מולם מול הפנים .. בקיצור , מתגרה ואדיש עליו? לא הייתי אומרת .

Paranoid Eyes

New member
זה אפשרי אם תשתדלו לכתוב סיון עם וו אחת?../images/Emo7.gif

זה מעיק עליי

מיקמיק17

New member
וואיייי איזה פרק תותח היה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

איך שמחתי שסבאנה ניצחו בחסינות.......אין על סבאנה!

סאמוואן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יווו פשוט ישבתי בבית ונקרעתי מול הטלויזיה במשימת הפרס...זה היה ענק!!!...חחחח... אני מקווה שעומר ינצח את ויקה,אני סומכת עליו...מושלם שלי!! (למרות שמסכנים זה ממש מגעיל..) ולדעתי המודח או המודחת הבאים זה או אלכס או סיוון..

אוהד 49

New member
היי נשמה../images/Emo140.gif

חחחחח גם אני
היה קורע.... אמן ואמן שעומר ינצח!

אוהד 49

New member
הלוואי../images/Emo13.gif חחח..

לפי המשימה זה בדיוק משימה של עומר..הברבי הזאת ויקה רק תריח את זה ותקיא..הוא לעומת זאת היה במגל"ן(? אם אני לא טועה
) ויהיה לו הרבה פחות קשה לאכול את הדברים האלה (למרות שעדיין יהיה קשה-לויקה יהיה יותר קשה).

קודם כל, שאף אחד לא יעיז לקלל את אלכס

אלכס הוא בנאדם טוב לב..וטוב הלב שלו גרם לו לעשות טעות טיפשית. אני גם לא חושב שזו הטעות היחידה שלו, בגלל שדן לא הסכים ללכת לשם בגלל האגו שלו, והבנות לא הסכימו לשלוח את סיון, ככה שכולם נדפקו. חוץ מזה שאלכס הוא בנאדם שצריך לכבד...וגם הוא היה תותח במשימת ה"גרירות", והראה התנהגות אצילית כשהוא לא אכל מול הפנים של סבאנה. ואני חייב להגיד שאני מתחיל כבר לא לסבול את סיון, כי רואים שהיא בנאדם רע! קוראת לאלכס "כלב בוגד וטיפש", באיזו חוצפה? הבנאדם הזה יכול להיות אבא שלה, שתכבד אותו קצת. חוץ מזה שהיא כולה פקה-פקה "אני לוחמת קשוחה וחזקה" והראשונה שנפסלת בכל משימה שדווקא היו מצפים ממשהי עם כישורים כמו שלה לנצח בה! עוד עיצבנו אותי: דן, מרינה ונעמה-על ההתנהגות החזירית שלהם עם האוכל. ונעבור לדברים הטובים: -כל הכבוד לעידן על החכמה שהוא הפגין בעניין המו"מ עם אלכס! (בכלל, שמתי לב ששבט סבאנה מורכב מאנשים עם חכמת חיים.. לא כמו בשבט ג'יבארו שיש שם כמה שלא הפגינו הרבה חכמה). -כל הכבוד לעומר על שהוא הצליח לשמור על קשיחות וליבש ככה את ויקה, זה היה מצחיק חח (אני לא הייתי עומד בפיתוי אם ויקה היתה באה חבק אותי בבגד ים
)...אני מניח שהוא ינצח אותה בקלות בדו קרב על האי. -ואחרון חביב זה נועם, שכמובן הכי תותח: נשאר עומד על הקורה כאילו הוא דבוק אליה, וגם הוא היה תותח שהוא לא אכל מול סבאנה

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה יהיה? תמשיך להוציא לי ת'מילים מהפה??
וכמו שאמרתי גם- יש 2 דרכים להסתכל על המעשה של אלכס: מבחינה אסטרטגית וכשחקן, הוא עשה טעות ע-נ-ק-י-ת! מבחינת מוסריות- רואים שהוא בנאדם..שמתחשב. וגם כשהוא לא אכל מול סבאנה את האוכל..

מבחינה אסטרטגית אלכס לא טעה

כי הוא יודע שהשבט עדיין צריך אותו ויעדיף להעיף את סיון. לעומת זאת, כדאי לו למצוא חן בעייני סבאנה כי האיחוד מתקרב...

בפרק הבא באי המתים

ויקה ועומר יצטרכו לאכול דברים כמו זחל גדול ולבן (יאמייי) עין (לא ברור של מה) ועוד כל מיני מטעמים שנראים מגרים במיוחד אז נראה לי (כמעט בטוח ואמן אמן ) שעומר לוקח בעזרת השםםםםםםם

אבל לעומת זאת הם בזים לכל השאר בג'יבארו

שמעת איך הם התייחסו לג'יבארו? חוץ מאלכס ונועם (ואולי משה) הם שונאים שם את כולם. איך אמר שם מישהו (נדמה לי עידן)? "אני מוכן לבשל את דן"

Fairywitch

New member
אלכס התנהג כמו טיפש.זה משחק,לא ענין של נחמדות

הם זכו - זכו - בצורה הוגנת, באפשרות לקחת מה שהכי יעזור להם מהשבט השני. השבט כולו החליט- לוקחים ברזנט. אלכס מגיע אל השבט היריב, ושוכח שזאת בכלל תחרות. הוא דואג הרבה יותר ליריבים ולנוחות שלהם מאשר לשבט שלו! זה היה הדבר הכי מפגר שאי פעם עשו בהישרדות אי פעם

זו לא את שלפני כמה זמן אמרת

שהמתמודדים או הקרובים אליהם יכולים לקרוא בפורום? נכון, אלכס עשה טעות גדולה.. אבל להגיד "זה עניין של משחק, לא עניין של נחמדות" זה ממש לא נכון! באיזו זכות אנשים פה בפורום כותבים לו עכשיו שהוא טיפש? בקושי על דן ועל סיון אני מאמין שהם ככה קיללו אותו, והם עוד נדפקו מזה חזק אבל יאללה.. הבנאדם הזה יכול להיות אבא וסבא של כולם פה! איזה מין מנהלת את שאת לא יוצאת נגד כל ההשמצות נגדו.. ולא רק זה, את גם כועסת עליי שאני יוצא נגד זה?

למעלה