קודם כל, שאף אחד לא יעיז לקלל את אלכס
אלכס הוא בנאדם טוב לב..וטוב הלב שלו גרם לו לעשות טעות טיפשית. אני גם לא חושב שזו הטעות היחידה שלו, בגלל שדן לא הסכים ללכת לשם בגלל האגו שלו, והבנות לא הסכימו לשלוח את סיון, ככה שכולם נדפקו. חוץ מזה שאלכס הוא בנאדם שצריך לכבד...וגם הוא היה תותח במשימת ה"גרירות", והראה התנהגות אצילית כשהוא לא אכל מול הפנים של סבאנה. ואני חייב להגיד שאני מתחיל כבר לא לסבול את סיון, כי רואים שהיא בנאדם רע! קוראת לאלכס "כלב בוגד וטיפש", באיזו חוצפה? הבנאדם הזה יכול להיות אבא שלה, שתכבד אותו קצת. חוץ מזה שהיא כולה פקה-פקה "אני לוחמת קשוחה וחזקה" והראשונה שנפסלת בכל משימה שדווקא היו מצפים ממשהי עם כישורים כמו שלה לנצח בה! עוד עיצבנו אותי: דן, מרינה ונעמה-על ההתנהגות החזירית שלהם עם האוכל. ונעבור לדברים הטובים: -כל הכבוד לעידן על החכמה שהוא הפגין בעניין המו"מ עם אלכס! (בכלל, שמתי לב ששבט סבאנה מורכב מאנשים עם חכמת חיים.. לא כמו בשבט ג'יבארו שיש שם כמה שלא הפגינו הרבה חכמה). -כל הכבוד לעומר על שהוא הצליח לשמור על קשיחות וליבש ככה את ויקה, זה היה מצחיק חח (אני לא הייתי עומד בפיתוי אם ויקה היתה באה חבק אותי בבגד ים
)...אני מניח שהוא ינצח אותה בקלות בדו קרב על האי. -ואחרון חביב זה נועם, שכמובן הכי תותח: נשאר עומד על הקורה כאילו הוא דבוק אליה, וגם הוא היה תותח שהוא לא אכל מול סבאנה