פרק 6 -השרשור הרשמי

אדווה345

New member
היא לא גורמת לכל הקבוצה להרגיש רע. רק לנעמה

הבעיה שנעמה מצליחה להסית את כל הקבוצה נגדה. למשה היא לא עושה רע, ולנועם גם לא, ולא לאלכס. יש אנשים שלא אכפת להם. מרינה, יעל, נעמה ודן לא אוהבים אותה. עומר לא אהב אותה. מאידך, מרינה, נעמה ודן הם אנשים שעושים רע לכל השאר... בקיצור- היא השעיר לעזאזל, כמו שיואב היה. בלי סיבה מיוחדת. היא אף פעם לא תקפה אף אחד מהם עד שנעמה נטפלה אליה. שימו לב, שגם יואב לא עשה רע לאף אחד- הבעיה החלה כשהוא נשכב על החוף על ההתחלה. כנראה לא הרגיש טוב. כבר אז הם נטפלו אליו. אחר כך הוא ניסה לתקן כל הזמן, מרוב חשש, ולא הצליח, וזה רק התדרדר. בכך הכל מסכן. הוא לא לעג לאף אחד, ולא נטפל לאף אחד, ורק הרגיש איך ליה מסיתה נגדו כל הזמן. למעשה, גם בסבאנה הוא בעיקר הפריע לליה ולא לשאר. אבל ככה הם האנשים עם יכולת ההסתה. הם האנשים הכי מסוכנים בכל מקום. ליה יחסית נורמלית לנעמה. אי אפשר להשוות.

Imai

New member
כנראה הייתה לסאבנה בעיה מאוד רצינית עם יואב

אם הם העיפו אותו על ההתחלה, הם לא קבוצה שמעיפה סתם, כנראה שמהוא בו ממש הפריע להם.למרות שבאמת לא היו לו יותר מדי הזדמנויות, במשימות הוא היה גרוע ומה לעשות, הוא לא ידע איך להשתלב במשחק ונשאר אדיש בזמן שננקטו פעולות סביבו. גם לסיון יש בעיה דומה, היא אדם מאוד ציני, שלא לוקח שום דבר ברצינות לא את החיים בקבוצה על האי ולא את המשימות,היא גם לועגת לכולם ותופסת ממש מעצמה. לכן גם היא לא מצליחה להשתלב עם האחרים, למרות שג'יבארו הוא שבט מפולג, הבנות בו דיי מגובשות, והיא היחידה שלא מצליחה להחבר איתן, ובמקום זה היא כל הזמן מתבודדת על החוף. זה לא שאני אוהדת של נעמה (ממש לא!), אבל איך שסיון ניגשה אליה בבוקר אחרי ההדחה, אם יש יותר צביעות גלוייה מזו...נו הבנתם את הרעיון, לא משנה איזה מיו אדם היא, היא פשוט לא יודעת לשחק את המשחק.

זו השוואה מעולה. שניהם לא ידעו להשתלב

ולתת לקבוצה את מה שהיא רוצה. לכן גרמו לאנשים מסויימים רתיעה ואנטגוניזם. לדעתי שניהם התחילו עם אדישות ועודף בטחון עצמי, וסיימו עם פחד בעיניים.

LiRs Lullaby

New member
אני דווקא חושבת שההדחה של יואב הייתה מוצדקת.

אם לשפוט לפי העריכה (וזה הרי מה שכולנו עושים כאן), הרי שהוא הוצג בתור פרזיט שבעיקר לא עושה כלום על האי. המנוחה בפעם הראשונה שהם הגיעו לאי עוד הייתה סבירה, יכול להיות שהוא באמת התעייף מהר מהשאר, אבל בהמשך? רק חילק הוראות, פישל במשימות פיזיות ובעיקר לא עשה כלום ולא ניסה להתחבב על השאר. נראה לי שהשילוב הזה בין כשלונות במשימות, עצלנות, אסוציאליות וחילוק הוראות די עצבנו שם את כולם.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif כל מילה נכונה!!

לא הייתי יכול לנסח יותר טוב
... יש פה גם קטגוריה של יחסי אנוש עם אנשים. זה לא רק להיות טוב במשימות. צריך לדעת להשתלב חברתית, ויואב גם אמר את זה בעצמו באחד הפרקים שהוא יותר טיפוס 'מתבודד' ולא מתחבר לאנשים..

אדווה345

New member
אני דוקא ראיתי שהוא די מבוהל

כל הפקודות שנתן, וההתנדבות למשימת הקשת והחץ, היו כדי "לכפר" על המנוחה שהוא לקח בהתחלה, וכדי שיראו שהוא עושה וירגישו שהוא תורם לשבט. הוא אמר בעצמו שהוא מנסה לכפר.

1Shir

New member
אתה טועה, עומר לא שמר על שום דבר.

לייבש את ויקה בא לו מאוד מאוד בטבעיות. לדעתי הוא התנהג בדיוק כמו שהוא הרגיש.

עניין עומר נאמר בציניות

הצחיק אותי היבוש הזה, אז שיבחתי אותו גם נאמר בציניות שלא הייתי עומד בפניה של ויקה.. כי כן הייתי עומד

1Shir

New member
אני שמחה לשמוע שהיית עומד בפניה :)

אלא אם כן התכוונת ל"עומד" בפרשנות אחרת?...

rebecca121

New member
כול הכבוד לסבאנה

הייתי בכזה מתח לא נורמלי במשימת הפרס !! זה היה כזה קרוב... אבל חבל נראה לי ההפסד רק גיבש את סבאנה במקום לפרק אותה...זה עשה להם רק טוב ולגיברו זה עשה רק רע...נראה לי דן נעמה ומרינה שכחו שיהיה איחוד! מה זה הדבר הזה לאכול מול פרצוץ של בן אדם רעב.? אפילו שההפקה שמה אותם אחד מול השני הם פשוט לא היו אוכלים........זה לא אנושי... דן יעוף מאוד בקרוב!

לפי דעתי ..

דבראשון לפני הכל נועם הוא פשוט גבר +תותחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!1111111
בואנה אני פשוט הופתעתי ממנו !! הוא לא נפלל כשהם הפציצו לו .. רק בסוף ..חחח הוא התחיל להתגרות ..אכל אותה
ג'יבארו מגעילים ! איכס , זה מגעיל לאכול מול בני אדם רעבים ! איייייייייכככככככ ושוב איייייייככככככככ........ ושאני יבין..למה רוצים להעיף את אלכס? כי הוא הביא משהו אחר ולא הקשיב לשבט..אומנם זה משהו שיבטי שצריך להקשיב לשבט ולא להחליט על דעת עצמו..אבל בכל זאת..חלש או לא . וסיון ? למה היא צריכה לעוף ? כי היא מזמרת בלילה וכאלה? נוו ו...? כאילו זהטמטום שכולם אומרים "אווייייי זה מחרפן" אבל אחרי שניייה הם מצטרפים אליה כמו לא יודעת מה . סיוון חזקה והיא אחלה גבר
היא עוד תוכיח את עצמה במשימות הבאות . עםם היא תשתף..כי יעיפו אותה. בדוגרי לא סיוון ולא אלכס צריכים לעוף . לאא..גם לא דן .. יש רק אחת בנתיים . וזאת מרינה . היא לא מביאה תועלת לשבט , לא תורמת בשום דבר. היא רק מתחשבת בעצמה ומקשיבה לנעמה . היא רק מתלוננת כל הזמן ואומרת מה מפריע לה,מאירה הערות[או הארות?] מעליבות . היא גועלית ,אנוכית ואין לה טיפת נימוס וכבוד . בקיצור , אותה צריכים להעיף . בקשר לאי המתים - ויקה, מותק, אומנם את יפה אבל עומר יקרע אותך

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif בכל מילה!!!

אה, בעצם בזה שאמרת שסיון צריכה להישאר וגם אלכס ודן- לא מסכים

למעלה