פרק 6 -השרשור הרשמי

איי איי תוריד הילוך ...

דבר ראשון , אני לא חושבת שזה נגדך שהיא כועסת. אני לא חושבת שהיא כלל כועסת . היא הביעה את דעתה בצורה שהיא חושבת .היא חושבת נגד וזה מרגיז אותה. זאת הדעה שלה .כל אחד ודעותיו. דבר שני , תמחוק את זה שהיא מנהלת שאתה מדבר עליה, כי מעבר לכל היא בנאדם . ואתה לא יכול לבוא ולהגיד לה "דווקא את ? המנהלת ??" , היא בנאדם. והיא גם מנהלת , סווו וואט ? יש לה דעות . אתה לא יכול להגיד לה איזה מין בנאדם היא . זה שהיא מנהלת פה את הפורום ומשגיחה אתה כבר צריך לאמר תודה . אבל זה שהיא מנהלת ,צר לי , לא אומר שהיא צריכה ליהיות עם אותן דעות כמו שלך ,שלו וכאלו . יש כאן חילוקי דעות , אבל אני חושבת שכל הקללות של "דפוק" , "לא עשה בשכל" לא מדבר עליו אישי כבנאדם כי פשוט הוא פעל בדרך לא טובה שמכוונת אל כל בנאדם .

סליחה, אבל מה שאמרת עכשיו בכלל לא קשור

א. העניין הזה שקוראים לו "דפוק", גם אם זה לא "אישי נגדו", זה עדיין לא לכבודו! והיא בעצמה ביקשה שלא יכתבו הערות מהסוג הזה בפורום, כי יש מצב שהמתמודדים או הקרובים שלהם קוראים פה. כך שכאן אין מקום "להרגיע אותי". ב. היא כתבה את זה בצורה שמראה שהיא כועסת\מתקוממת (היא גם עשתה אייקון כועס), והיא שירשרה את זה לתגובה שלי, והתגובה שלה היתה עניינית-ככה שקשה לחשוב שהיא לא יוצאת נגד דעתי. זו זכותה לא לחשוב כמוני..אבל לא זכותה להגיד שהמשחק קודם לכבוד האדם...בטח לא אם לפני זה היא בעצמה כתבה בפורום שיש להמנע מלכתוב כאלה מילים על המתמודדים. וכל מה שכתבתי כאן כתבתי בצורה רגועה ו(כמו שאת רואה גם)מצודקת אז אין טעם להגיד לי "להוריד הילוך"

דיי, פשוט דיי..

היא בן אדם נכון? יפה. אומנם כחולה, אבל בן אדם. זה שיש לה דעה שונה משלך לא אמורה לפקפק בניהול שלה, כל גולש שני פה אומר "איזה מין מנהלת..., את מנהלת הפורום איך לא ראיתתתת???????????????????????........................." ולא נראה לי שהיא כועסת עלייך. [אני לא תוקף אותך, זה מרגיז שאסור לכחולים להביע דעה אחרת
] כמו שיגידו "איזה סתומה ויקה"...מאיפה לנו לדעת את רמת האייקיו שלה?...זה ביטוי... הדיון הזה ימשיך עוד כי אנחנו שונים, וכך גם דעתנו. תרשי לי לסיים ב-

Fairywitch

New member
אבל זה באמת משחק, ואין מקום לנחמדות!

ואני לא נגדך ולא כועסת עליך. הייתי רוצה את אלכס כמורה, כחבר, כסבא - לא כמתמודד לצידי בתחרות כמו הישרדות. מבחינת המשחק הזה הוא עשה דבר מטופש ודבילי (לא שהוא דביל, מה שהוא עשה מטומטם לא הוא). אין מקום לנחמדות במשחק הזה! אמנם הוא דומה לג'ון לוק- אבל הוא לא על אי בודד לאחר תאונה שמטרתו לעזור לניצולים- הוא במשחק שמטרתו להחליש את היריב כמה שיותר ולחזק את הקבוצה שלך ככל האפשר.

hospital_food

New member
הוא לא עשה שום דבר דבילי

אם הוא היה בא לוקח ציוד וגמרנו הוא היה מצטייר כאדם רע וקר והיו זוכרים לו את זה בשלב יותר מאוחר של התוכנית. הרי בסופו של דבר המתחרים קובעים מי יזכה. ואם הייתי אחד המתמודדים הייתי נותן את קולי כרגע לאכלס על פני כל מתמודד אחר.

אני מסכים איתך בעניין הטעות של אלכס

אבל נראה משתי התגובות שלך שאת כאילו מתנגדת אליי כשאני אומר לחברי הפורום לא לקלל את אלכס

אדווה345

New member
את המעילים אפשר לשים במקום ברזנט

הוא עשה החלטה נכונה. ומסכימה איתך לגבי כיבוד אדם בגילו. כל הכבוד לך!

../images/Emo45.gif..

אם כל הכבוד והאכפתיות שבו. אתה בהישרדות ובתחרות.....למה לעזור ליריב? אתה לא תביא ברזנט, לך יהיה רטוב בלילות.. זאת לא הישרדות אמיתית..

אבל למה אתם מגיבים לי דברים לא לעניין

אני מסכים עם כולם (ולא נראה לי שיש מישהו שפוי שלא מסכים) שאלכס עשה שגיאה גדולה, ודפק הרבה דברים במשחק. לא אמרתי שלא! פשוט ישר כשראיתי את הטעות של אלכס ידעתי שהפורום יוצף בתגובות של "איזה טמבל אלכס" (וצדקתי), אז כתבתי פה דברים שיסבירו לכם למה אסור לקלל אותו (האצילות, הטוב לב וזה שהוא בנאדם מבוגר ויש לכבדו). התגובה שלך מראה כאילו אתה לא מסכים איתי ותומך בזה שיקללו אותו על גבי הפורום

אולי די כבר לרדת על הבן אדם

למה אף אחד מהשבט לא הלך , הם אלה שלא רצו ללכת ואחר כך הם מאשימים אותו , הם הורידו מאיתם את כל האחריות ,אז של יתלוננו נ.ב סחטין על המו"מ של עידן

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif

צודקת, אבל...למה הוא הכלל התחיל לדבר איתם על מו"מ?? הוא רק היה צריך להגיד מה הוא רוצה- וזה היה שלו! חחח אבל איך מישהו מסבאנה לא זוכר מי דפק אותו...כשאלכס חזר לשבט שלו הוא אמר להם "לא הסכמתי בכלל לקחת להם את הברזנט" אבל אז כשעמדו שבט מול שבט, אחד מול השני- מישהו מסבאנה אמר שאלכס בכלל לא דיבר על הברזנט..
קיצר, מסכן אלכס, נידפק........חחחח

Imai

New member
אני ממש מסכימה!!!

אני ממש רואה את סיוון כ"יואב" של ג'יבארו, למרות שהיא חזקה היא גורמת לקבוצה להרגיש ממש רע. הם היו צריכים להעיף אותה בהתחלה ולא את עומר, למרות שאני דיי חושבת שהיא תודח, יש לה עוד סיכוי להישאר, כי היא הספיקה כבר להיכנס לתוך כל הבריתות המלוכלכות של הקבוצה. אני חושבת שההדחה שלה תעשה לג'יבארו רק יותר טוב, כמו שההדחה של יואב עשתה לסאבנה.

למעלה