תודה שאת לא מוותרת עלי, זה חשוב לי.
במה הפרוייקט הזה שונה משאר השרשורים שקיימים בפורום? טוב, יש כמה הבדלים. העיקרי שבהם הוא שבשרשור המלצות יומי "רגיל" כל אחד יכול להמליץ על איזה בלוג ואיזו רשומה שבא לו, מה שיוצר מצב שבו בעיקר כל אחד ממליץ על עצמו (לא רק, יש שמפרגנים לאחרים פה ושם, מעטים מדי לטעמי). בשרשור הפרוייקט, לעומת זאת, יהיו 5-10 המלצות של בלוגר אחד על בלוגרים אחרים. בנוסף, שרשור ההמלצות היומי הוא, אה, יומי. לעומת הפרוייקט שהוא שבועי, ואפשר למצוא עוד הבדלים אם אני ממש אשתדל. לגבי ה"אלטרנטיבה" - כן, החשיפה בפורום היא נמוכה מזו של החשיפה בעמוד הראשי. אף אחד לא אמר שזה פתרון מלא. אבל פתרון חלקי עדיף מכלום, והפרוייקט הזה יכול להוות פשוט פלטפורמה נוספת. זה לא מחליף את שרשור ההמלצות היומי, או את ה"היט", או שיתוף בפייסבוק או כל דרך אחרת שבה בוחר כל בלוגר לפרסם את עצמו. מה גם שאף אחד לא מחייב אף אחד אחר לקרוא את השרשור או לשלוח המלצות. חושבת שהפרוייקט הזה טיפשי ומיותר? זכותך, כמו שאני חושב שחלק ניכר מהשרשור הזה טיפשי ומיותר. וטרם התייחסת לשאלה ששאלתי קודם, איך זה שאת לא יודעת מה התפקיד שלי ובכל זאת מחזיקה בדעה נחושה כי אין זה ממקומי לקבוע איזה קישורים יופיעו. קצת חסרה לי הבנה, את יודעת. אז אם תוכלי לסייע לי גם בעניין הזה...