אז ככה, דעתי על המועמדים להדחה ובכלל
בתור אחת שהתמכרה כמו הרוב לתוכנית מיום חמישי האחרון, והתוודעה לדיירים דעתי על המועמדים להדחה + בסדר שהייתי מעיפה 1. נעמה - באה לי לא טוב בעין, לא הצלחתי לפתח אמפטיה לבחורה ובכלל מיותרת. ומבחינתי היא הראשונה שהייתי מעיפה. 2. ונסה - צעקנית, והמונית יותר מעינב, מושפעת מאוד מהמקובלים 3. מיקי - אמנם לא לא יצא לי לראות את מעלליה אך גם בה משהו לא מסתדר לי 4. יוסי - כלב נובח אך לא נושך 5. עינב - למראית עין עושה הרבה רעש, עמוק, אפשר לסמוך עליה הרבה יותר מהשלישייה הראשונה או בכלל מהשאר. דעתי על שאר המועמדים ובסדר של מי שהייתי מעיפה ראשונ/ה: 1. ערן – מתנשא ומלא בעצמו ועל כלום, בחור בלי דעה, נגרר ומושפע (בעיקר משי), עושה על מנת להרשים, לא יפה בכלל ואני בכלל לא מאמינה באהבה שלו לקרן, נדמה כאילו שבחר בה כי היא עדיפה לו מהשאר + היחידה שזורקת עצם לכיוון שלו + מין מצא את מינו. 2. קרן – הגירסה הנשית של ערן, רק פחות מלאה בעצמה. 3. אשר – אין לי מושג מה הוא חשב לעצמו כשהוא נכנס לבית. ואני לא מוצאת שום תרומה שלו בבית. נמצא רק בשביל הכסף. 4. שי – סוג של מנהיג/שתלטן שדומה לערן בתכונותיו (למעט הנגרר), אם כי מעט נסבל לעומת ערן/קרן. 5. איתי/צבר/ג'ני – למלמים (לא מועילים, לא מזיקים) 6. שפרה – הדבר היחיד שלא בא לי טוב זו החברות שלה עם נעמה, מעבר היא בנאדם בפני עצמו ולא נראה שהיא מושפעת כ"כ מהצדדים, או מנסה לקחת איזה צד או לפגוע באחרים/ות (עובדות, מצד אחד היא חברה לנעמה, מצד שני היא חברה גם לרנין) 7. רנין – לא יצא לי לראות את הבכיינות שלה ברמות, לא אהבתי את זה שהיא לא ידעה להתגמש בערב שישי, עם זאת אני יכולה להבין אותה, לזכותה אומר, היא נשארת נאמנה לעצמה ולא מנסה להתחבב על "המקובלים", בגדול אהבתי אותה. 8. ליאון – כשראיתי אותו לראשונה טעיתי לחשוב שהוא מנסה להיות מקובל, ברגע שראיתי אותו יושב עם עינב (האנטיתזה של המקובלים ובכלל שלו), התאהבתי בו, אפשר להגיד שהוא המקביל לשפרה. מקסים אגב, בקשר ל-שפרה/רנין/ליאון, חיצונית, האנשים האלה ממש יפים.