ערן השקרן, קרן הטיפשה, רנין הבכיינית וצבר
ערן השקרן- לראות אותו ב"פעולה" מלחשש ומשקר - מאסטר בפעולה, הוא יכול להיות מנהל הקורס "איך תפתה נשים טיפשות" - אוי קרן, טיפשה שכמותך, הלב שלך הולך להישבר כל כך מכל הגברים בבית נפלת דוקא לידיו החונקות של ערן נתת את עצמך ואת הלב שלך כל כך בקלות.... את תציפי את האוקיינוס בדמעות שלך, צונאמי ישטוף אותנו ערן הזיין רואה רק דבר אחד לנגד עיניו- איך אני משכיב כמה שיותר והכי חשוב, איך אני יוצא "הגבר" בעיני שאר הגברים וגם הנשים וצבר הנמושה הזה, לא מתבייש להזהיר אותו במקלחת.... אכן, מורה הדור, הקנאי, זה שמתבשל בתוך עצמו מזהיר את הערמומי זה משחק מסוכן, ערן, וקרן- אני לא מקנא בשם השרלילה שיצא לך מהתוכנית- תתחילי לבכות כבר עכשיו רנין אהובתי, מה אגיד לך, מי אמר שאת חייבת לשבת לשולחן הקידוש בליל שישי, תאכלי קודם או אחר כך למה את יושבת שם אם לא נוח לך, שבי לך בגינה כשבית הכנסת פועל, ותתמזגי אחר כך אני קצת מתקשה להאמין לך כשאת מתוודה בחדר אצל האח הגדול אני נוטה יותר ויותר לחשוב שאלה דמעות תנין, ואני אצטער מאוד לגלות שאכן זה כך יש בך משהו, משהו מהדיווה, אבל את הולכת קצת רחוק מידי לשלב הזה ..... גם את הולכת בדרך מסוכנת