שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

דלשון

New member
ערוץ 2 מראים רק את מה שיוסי אמר

אבל את הליכולכים של הזוג המלוכלך שיפרה וצבר לא מראים. כלבים בני כלבים איפה נראה דבר כזה ?

biסk

New member
גם לי צרם שלא הראו את הלכלוכים של ש"צ../images/Emo134.gif

אבל הקטע הוא שלמרות שהעריכה שלהם חיובית הרוב המוחץ שונא אותם ויודע מי הם.

jaycom

New member
חברים, אנחנו יודעים את האמת..

גועל נפש של עריכה... אומנם הרבה פעמים יש עריכה לטובת/לרעת מישהו, אבל במקרה הזה זה היה כל כך שקוף, אבל איזה כיף שרואים את התוכנית 24 שעות ביממה (חוץ מהפעמים שמחליטים להרגיז אותנו..). אנחנו יודעים טוב מאוד למה התכוונה עינב ואנחנו יודעים שש"צ מדברים הרבה יותר גרוע מהבחינה העדתית ("שאריות אדם, יהודי יד שנייה"). לא יעזור להם, הם רוצים בכוח שיהיה משהו בין שפרה לצבר, לכן בכוח רוצים להשאיר אותם עד שיקרה משהו.. כמו במקרה קרן וערן עד שנגמר בינהם והם עזבו..

ruti

New member
יוסי ניצח את צבר, שפרה ולאון במשימת הרודאו../images/Emo6.gif

הם נפלו כולם ויוסי הציל את המצב. שפרה אמרה לו לא לעלות כי הוא בטוח יפול לדעתה לימד אותה לקח

SnowKing

New member
טוב

הפרק הזה הבהיר לי סופית שהתוכנית הזו לא שווה צפייה. להראות בפריים טיים אנשים שבחוצפתם אומרים על אנשים אחרים "פרידמנים" ולשמוע שהקהל מוחא להם כפיים זה ביזיון, ומחזיר אותנו חמישים שנה אחורה. נכון שזאת תוכנית בידור, אבל יש דברים שהם קצת מעבר לתוכנית בידור, ולהראות לקהל צעיר יחסית שמותר להשפיל אנשים בגלל העדה שלהם זה מזעזע. חבל על העצבים שלי. היה נחמד לכתוב פה, תודה וביי.

אכדית

New member
צודק

אגב - אם היו מראים בפריים טיים יהודים יד שניה ושאריות אדם היית מגיע לאותה מסקנה? סתם שאלה.

אור2221

New member
כשמישהו קורא לי שרמוטה והבת שלו תומכת בו

אז כן, זה סוג של בנאדם יד שניה, יהודי או לא. בלי קשר לעדה, רק להתנהגות.

SnowKing

New member
בהחלט.

אם לומר את האמת - לא לגמרי הבנתי מה שפרה אמרה שם (ממה שאני הבנתי היא בכלל אמרה ש"שאריות אדם" לקוח משיר) אבל בכל מקרה, גם אם היא התכוונה להקשר השלילי כאן, היא כיוונה את זה כלפי עינב ויוסי ולא כלפי עדה מסוימת. אולי אני לא מספיק אינטליגנטי כדי להבין את זה, אבל לדעתי פשוט לקחתם הערה תמימה ועשיתם ממנה בלגן.

gralanit

New member
ואם יורשה לי לדחוף פה

עוד ירידה קטנה על חשבונה של שפרה, צורת הריקוד שלה כל-כך עצורה, שממנה אפשר לראות שכל הפוזה שלה של "אני משוחררת, חופשיה ושלווה" היא מזוייפת. כאן היא לא מצליחה לרמות את הצופים.

Yaki J

New member
ברור, לא נוח לה עם הגוף שלה. כל ההצגה של

משוחררת וסבבה לה עם עצמה היא אכן הצגה.

Yaki J

New member
אני רואה את השידור מהבית ונקרע מצחוק

בול - אבל בול - איליין!

שמתם לב ששפרה תמיד מתלוננת ש....

עינב קוראת לה פרידמן, אבל איך שפרה קוראת לעינב ויוסי (מלבד זבל אנושי, יהודים יד שניה והדברים הרגילים שלה ושל צבר) שפרה קוראת לעינב ויוסי - ``הם`` כאילו בזה שפרה מבטאת את הגזענות של- ``הם`` ``הם`` אלו יוסי ועינב , וזה יותר גרוע משפיל מפרידמן, כי המילה ``הם`` זה גוף שלישי , כלומר זה פחות מהכינוי פרידמנים. אלו- ``הם`` וזהו. ותאמינו לי אני מכיר טוב ומקרוב גם אשכנזים וגם מזרחים כלומר את שתי הצדדים, אז אין לי צד בעניין. אבל שפרה וצבר עברו כול גבול.

Yaki J

New member
שכחת גם "ארמית" לשפה של יוסי

שזה במילים אחרות - מזרחית נמוכה ופרמיטיבית.

עינת י

New member
חבל מאוד שערוץ 2 מתעלם מהביטויים הפוגעניים של

שיפרע וצבר. עריכה גרועה מאוד. מי העורך המעפן של התוכנית? צריך להתלונן בפני הממונה על ערוץ 2.

למעלה