שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

וואלה אכזבה

באמת אין שם אף אחד מיוחד. חבל דווקא באמת ציפיתי.. היו כל כך הרבה שמועות על אחד כמו יוסי בובליל מאשקלון ( אלברט גז אני חושב ). לא נראה לי שהם יצליחו להשתלב כל כך מהר, ניסיתי לעלות בדעתי מי ישתלב ליוסי ועינב .. לא מצליח לחשוב , לא קל להתחבר אליהם. אבל זה יהיה ברור שהם ינסו ללקק ליוסי ועינב בשביל להתחבר איתם

blur2

New member
דווקא טוב שהביאו מישהי מבוגרת..

גם אם פולניה
יהיה ליוסי עם מי לדבר.

MEYTAL 14

New member
אמאאאא אני מאוהבת ביוני!!

כל כך הורס תבריאות. גם השרירן חמוד. מהבנות אני לא מרוצה בכלל מהבחירה.

הדיירים החדשים מוזרים

לדעתי חגית תתחבר עם שפרה ואולי גם עם עינב (לא נראה לי שהיא תסבול את יוסי) יוני יתחבר עם רנין הבחורה ההיא עם צבר ולאון ורנין והאחרון עם יוסי

d a n 6

New member
אמאלה הם יצורים אחד אחד!

ממש קריקטורות! חגית-כלל לא תוסיף משהו לבית,כל היום רק תנוח ולא תעשה שום דבר מעניין. יוני-קודם כל הוא עקום,שנית הוא מדבר כמו סטלן וממש לא נראה כמו בן אדם כריזמטי. אינה-לי היא נראת כמו חיקוי של ג'ני רק שהיא לא נראת טוב...לא חושב שצבר יסתכל עליה. שחר-בודיבילדר גמד ורגיש,ממש לא נראה לי שזה הטיפוס של עינב,כבר היה עדיף את חזני!

מוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ממש התאכזבתי מהדיירים החדשים. חגית - מוזרה בטירוף, נראה כאילו היא כזו שחושבת שיודעת הכל. היא מהר מאד תעלה על העצבים ואז על הגריל יוני - עוד ערן אחד שמאוהב בעצמו אינה - עוררה אצלי אנטגוניזם מטורף כבר בשניות הראשונות. היא נרקסיסטית מטורפת (וגם מכוערת בעיני) שחר - מה זה?!?

droriko

New member
דווקא ממך לא ציפית להודעה כזאת

מדובר בסירטוני תדמית, זה ידוע שהם לא מייצגים כלום .

d a n 6

New member
זה נכון שהסרטים ממש לא מייצגים

אני פשוט מנסה לדמיין לי אם הם מתאימים לאנשים שנמצאים כבר בבית וזה לא נראה לי אבל אולי אני טועה.

אינה חיה בבלוקבאסטר שהיא מינימום ג'יזל אבל...

יהיה מעניין אם באמת היא תנסה לגנוב את צבר לשיפרי, אם היא לא תעשה את זה אז מצידי שתעוף... אני לא אוהבת שחצניות...

BMCB

New member
../images/Emo45.gifהיא דוחה!! אם צבר שם עליה

הוא לא שווה את שפרה!

shiki101

New member
לא נראה לי שצבר ישים עליה

טוב שלא- "אני לא חושבת שאני צריכה להרשים את צבר,צבר צריך להרשים אותי" אויש אינה...עוד לא נכנסת לתוכנית כבר את אומרת משפטים שמפילים אותך? לא אהבתי אותה בכלל.היא גם לא יפה לדעתי.

למעלה