שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

אור2221

New member
מול בחורה שיכולה להיות הבת שלו הוא גם

לא היה מתנצל? ואם צועקים עליך כי עשית משהו לא בסדר, אז תתנצל, ולא משנה הגיל של האדם שצועק עליך, צבר גם לא ילד.

MnM Girl

New member
אבל

יוסי לא נמצא בסביבה הטבעית שלו, הוא נמצא בבית עם עוד דיירים, ועם מצלמות שמקיפות אותו אז .. הוא לא יכול להרשות לעצמו את הקטע של הכבוד ולקרוא למישהי שיכולה להיות הבת שלו - שרמוטה, ועוד לפני כולם.. אז טוב מאוד שצבר יצא עליו

אכדית

New member
לכי תשני בן אדם אחרי 50 שנה באמת...

ולאור - לא, הוא לא היה מתנצל בשום אופן בסיטואציה הזאת (מתקפה עליו). יש גם כאלה. ככה הם גדלו וזה מה שהם מכירים. מה לעשות? לי לקח הרבה זמן ללמוד להתנצל בעצמי. מבחינתי פעם זו הייתה השפלה להתנצל ועוד כשבאים אלייך בצעקות. יש כאלה שחונכו ככה... לכן אני אומרת - הכי קל לצעוק אלה הברבריים ואלה האינטליגנטים. אבל דווקא זאת הגזענות הכי גדולה שלא רואים מעבר. בגלל זה תמיד אני אמצא את האמפתיה לבובלילים על בורות או דרך חינוך קשה לי לומר שהם באמת רעים כי מבחינתם זה מה שהם מכירים (במיוחד המבוגר מביניהם). בעוד שאלה שהם אינטליגנטים ויודעים אמות מידה מוסריות - מבחינתי הם רעים נטו. הם שיודעים יפה להבדיל בין הרע והטוב בוחרים ברע במודע.

את מצדיקה את הלקסיקון שלו???

ובתשובה לשאלתך - אני אף פעם לא אמרתי על מישהו שסידר אותי את המילה הזו . ואם הטענה שלך כאילו זה הלקסיקון שלו וצריך לקבל אותו לטוב ולרע אז אולי תצדיקי גם את הלקסיקון של משפחות הפשע, העולם התחתון וכד', מה לעשות? הם רגילים לדבר באיומים (גם בצחוק), ומצפים שיבינו אותם... מה לעשות שיש קודים של התנהגות בחברה, וקללות הן לא אחת מהן. אם אני שפרה והוא אומר לי את המילה הזו, אני הייתי מגיבה קצת יותר בחומרה משפרה המאופקת.

אכדית

New member
לא מצדיקה ותראי הודעה אחת מעלייך את תגובתי

מה שלא ברור לצופים שהש"צים היקרים עושים בדיוק אותה דבר, רק שליוסי ועינב את הרמה והקלאסה של ש"צ, אז כולם מזדעזעים מהשרמוטה, אבל לדעתי גם "שיכנס לי לחור של התחת" זה גרוע באותה מידה (אם לא יותר לפי המראות שעולים לי במוח למשמע הביטוי הזה
) או כל קללה וזילזול אחר שעטופים במילים יפות.

nuno12

New member
מה יותר טוב ?

ללא קשר על מי מדובר והשאלה היפותטית לחלוטין וקשורה למגה שירשור/שירשורפלצת האחרון - מה עדיף (הציבור כבר בחר)- דיבור עילג ולעיתים ניבול פה? בעיקר כשמזהים רוע צרוף (ע"ע לחם קל)? או חינוך נאור , דיבור רהוט, סדר מופתי, הסתכלות על אדם בצבע/מראה אחר כמישהו נחות - שארית אדם (ע"ע 1933 גזע ארי) עכשיו תבחר

שימו לב כמה אתם מתאמצים להצדיק את הקללה...פחח

מה כוונתכם בפליטת פה? ממתי לכנות מישהי שרמוטה (זונה בעברית צחה) בפומבי, בנוכחות אנשים אחרים, נחשב כפליטת פה? מצטערת - אצלי בלקסיקון זה לא קיים, ולא מקובל!

אכדית

New member
ראית כמה מתאמצים להסביר כל מילה שיוצאת לשיפרה

מהפה? אצלה זה הכל "לא הבנתםםםםםםם" "זה היה בציניות" "היא התכוונה שהיא-היא סוג ב' ולא המזרחים בעצם..." וסתם לידע כללי - שרמוטה או זונה או רוב הקללות הם לא בלקסיקון שלי. העניין הוא שאני יודעת להבין ולקבל מצבים שבהם הם נאמרים. לא חייב להסכים אבל יכולה להבין. כמו שעינב סיכמה יפה היום: לכם זה מזעזע שאבא שלו אומר לי "כאלב" אתם לא מבינים את זה, שבו בשקט. זה לא משפיל אותה, ככה נהוג ומקובל אצלם. סבבה? סבבה.

droriko

New member
הצבר הזה מיום ליום מראה כמה הוא נוד

האמת שאת הריב בינו לבין יוסי לא ראיתי עד עכשיו, ואין ספק שזה השיא . יוסי בסך הכל קילל אל עצמו(כמו שכל אחד עושה כשמעצבנים אותו ממש) וצבר הנוד הזה פשוט עשה ליוסי רצח אופי בעקבות זה "לא יכול ילהות שבן אדם בן 56 יקרא לבחור שרמוטה" . צבר יצאת לנו מכל החורים , ונקווה ששבוע הבא שהקהל יעיף אותך ואת המריונטה המצחקקת שלך כמו טיל. אגב בקשר ליוסי , רק על זה שהוא בא לצבר בהפוך על הפוך וקרא לו שרמוטה הוא זכה בקול שלי.

עינת י

New member
אסי עזר יצא מלך !!!!!

הוא אמר לארז טל עכשיו: סליחה שאני חורג מהטקסט אבל איפה היו כל המתייפיפים (ש"צ) כששי כינה את נעמה בכינויים לא פחות מעליבים? איפה הם היו באמת?? גדול !! כיפק לאסי עזר!!!!

Antonio Montana

New member
../images/Emo45.gif

נטפלו לפליטת הפה הלגיטימית ביותר שלו בצורה כ"כ מגעילה ומחליאה שמזכירה פרופגנדה של משטרים חשוכים במאה העשרים.

Yaki J

New member
../images/Emo45.gif לגמרי, אפילו הוא מתקומם נגד העריכה

האיומה. טוב, זה בגלל שהוא עצמו העיד שהוא צמוד כל היום לשידורים החיים. ממש לא מפליא, כשעורך התוכנית הוא אח של אחת האנטי ציוניות הכי גדולות (ואשה לא נעימה בכלל).

gralanit

New member
מי זה העורך?

ומי זו אחותו? אני זוכרת שקראתי על זה, לא זוכרת מה... הלך לי הזכרון

Yaki J

New member
העורך יורם זק, אחותו עלמה זק, שמשתתפת עכשיו

בתשדירים של דב חנין לראשות תל אביב (כן, אותו דב חנין שמסרב להכיר בהמנן "התקווה" כי הוא אנטי ציוני). אשה מאד לא נעימה, ועל זה יעיד כל מי שעבד איתה.

למעלה