שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

Prime Time

New member
צבר פשוט בהמה ../images/Emo216.gif

שכל מעריצי ש"צ יגידו מה שהם רוצים על הבובלילים- הם לא מגרדים רבע מהוולגריות של צבר. עד עכשיו הוא התחבא יפה במסווה של המתוחכם, הרגוע, המשכיל, אבל הפרק ראינו מי הוא באמת. לא נורמלי...איך הוא מעז בכלל לצעוק על בנאדם שיכול להיות אבא שלו?! זבל באריזה יפה...

Yaki J

New member
וכמובן שערכו את המריבה, ואת המריבה עם ונסיה

לטובת חבורת שר"צ.

עינת י

New member
מקווה שבהמשך יראו את הרכילות הגועלית של שפרע

בינתיים מלקקים לה

droriko

New member
עריכה מזעזעת

כל דעתה על יוסי ב]פרק מסתכמת ב"צבר , אני לא חושבת שלדבר כמו יוסי זה גרוע" עוד אפשר לחשוב מהצפיה בפרק שהיא מעריכה אותו.

Yaki J

New member
לא רק זה, מה פשר המוזיקה הנוראית שמצמידים

לסדרה החדשה "וידוייה הסודיים של הסורגת השייכת למיעוט המדוכא והאשכנזי"?

Antonio Montana

New member
צבר יפה הנפש.

גם הוא, וגם כל השאר, היו מגיבים בדיוק באותה דרך. איך שהוא נטפל לזה, ושפרה יושבת בצד ומחייכת חיוך של "הו, יוסי כה אידיוט וצבר עושה לו שכונה". מקווה שלא אני היחיד שהרגיש חלחלה שכראיתי את הלינץ' שש"צ עשו ביוסי, וכל שאר חברי הבית "העלימו עין", והעדיפו לא להתערב, עד שזה הגיע לטורים גבוהים, וגם אז, רק כתפאורה.

Eil

New member
החיוך של שפרה היה כל כך דוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

צבר צורח על יוסי, יוסי מאבד שליטה, והיא מהצד מחייכת ומצחקקת ואומרת "זה לא משנה לי בכלל! זה כבר מאוחריי כל הסיפור הזה". אה, יופי, זה בכלל לא משנה לך! איזה כיף שזה כבר לא משנה לך! באמת תודה רבה!!!

אכדית

New member
בטח שלא משנה לה

מצאה לה פראייר שעושה את העבודה השחורה בשבילה והיא ממשכיה לשחק את התפקיד

MnM Girl

New member
ואיך בובליל מעז לקרא למישהי שיכולה להיות הבת

שלו "שרמוטה"??? אחכ שלא יתפלא למה צועקים עליו

אכדית

New member
זהו שהוא לא

זו הייתה כזאת פליטה כמו "כוס אמק" שנתקעים עם האצבע בפינה... הוא לא הלך ואמר לאף אחד "שיפרה היא שרמוטה". תוציאו לכם את זה מהראש. חוצמזה מה העניין הזה שאתם מחפשים כבוד של בן 56 לילדה בת 20+? זה לא אמור להיות הפוך?

אור2221

New member
יש הבדל, הוא דיבר ישירות עליה

הוא לא דפק את הרגל בשולחן וסינן כוסאמק, הוא אמרה "היא מחקה? הבת שרמוטה הזו" הוא לא דיבר לעצמו, זה לא היה "כוס אמק של המצב המזויין הזה" אלא קללה שכוונה ישירות אליה, גם אם היא לא עמדה שם.

אכדית

New member
מי מאיתנו לא אמר על מישהו שדפק אותנו

כוס אמא שלו?? בשבילו שר..... (כבר לא נעים לי מהמילה הזאת) זה הלקסיקון שלו. כמו ששיפרה יוצאת מלאכית כי הקללות שלה אינטליגנטיות וברמה, הוא יוצא ממש זוועה כי הקללות שלו הן תת רמה.

אור2221

New member
בטח שכולנו אמרנו

אבל לא בבית האח הגדול, שם כולם יכולים להלשין על כולם. ואם הייתי מספיק מטומטמת להגיד ליד חברה של מישהי "הזונה הזו" אז אם המישהי הזו היתה באה לצעוק עלי, תאמיני לי שהייתי מורידה את הראש ואומרת "מצטערת, זה לא היה במקום".

אכדית

New member
גם את וגם אני

לכי תבקשי מבן אדם בן 56 שבבית שלו הוא מלך להתנצל מול ילד שצועק עליו. קל להיצמד לצד אחד, תראו את הצד השני גם. *לא שאני מצדיקה את הסיטואציה, את ניבול הפה ולא את הזילזול של "צבר בוא לפה" כאילו הוא עובד אצלו. אבל כן אפשר להבין מאיפה זה נובע. מה שאני לא יכולה להבין אצל מחנה ש"צ שם זה רוע נטו מאחורי המילים היפות והפנים הנאות.

אור2221

New member
סליחה, גם לי יש אבא בגיל הזה

אם הוא היה אומר לבחורה שרמוטה (מה שלא היה קורה בחיים) הוא היה מגיע ומתנצל בפניה ברגע שהיא חשפה אותו. זו התנהגות נורמלית, נורמטיבית. גם הכעס של צבר הוא נורמלי, ההתנהגות של יוסי לא - וראית שעינב, עם כל הרצון שלה להגן עליו, ידעה שהוא יצא לא בסדר. אין לי מה לראות את הצד של יוסי, הייתי יכולה להבין לליבו אם הוא היה מתנצל, אבל הוא הצטדק.

אכדית

New member
אז אבא שלי לא

אומנם הוא לא היה מקלל מלכתחילה, זה נכון, אבל הוא בחיים בחיים בחיים לא יתנצל בפני מישהו שיכול להיות הבן שלו ועוד שבא אליו בצעקות. יש לו קטע של כבוד (ואני מפחדת לומר את העדה שאני לא אצא גזענית בסוף
) מבחינתו ילד שצועק עליו זו השפלה בפני עצמה אז בטח שלא יתנצל. למרות שיוסי ניסה לצאת מזה, לא התנצל אומנם אבל הייתה התרפסות כלשהי בנסיון להסביר שזו לא הכוונה בלה בלה בלה עד שצבר אמר שהוא לא מאמין וביטל אותו לגמרי שהשרמוטה שהוא פלט עליו זה היה ניסיון פאתטי להציל את כבודו האבוד ממילא.

למעלה