בערוץ 2 לא פספסו אפילו פעם אחת את עינב אומרת "פרידמנים מתים". אבל את שיפרה אומרת "יהודים יד שניה" ואת צבר אומר "נשארנו עם שאריות אדם" שאלה ביטויים פי 200 יותר קשים,פוגעים וגזענים הם החליטו לא לשדר.
כפרע על אסי עזר../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
מה שההפקה לא עושה - אסי עזר עושה. N עליו..מלך. שהוא הזכיר את הקטע של נעמה. שעכשיו כולם קפצו שיוסי קרא לשפרה "שרמוטה" וששי קרא לנעמה בשמות גנאי. אוחחח...כמה שאני אוהבת צדק!!!
הוציאו את הבובלילים ובעיקר יוסי כ"כ רע. צבר הזה גם בהמה. ככה לצאת על בנאדם שיכול להיות אבא שלך? אני לגמרי מבין את יוסי , גם לי יש פליטות פה כאלה והרבה , אבל לא צריך לקחת אותם קשה ואישי. צבר עצבן אותי לגמרי פה ועוד פחדתי שיוסי עוד שנייה יחתוף התקף על המקום. מזל שאסי עזר יצא ענק ואמר ש"איפה היו כל היפי נפש אחרי ששי קילל את נעמה?". וכרגיל... ארז : "אסי מרוב ההתרגשות כבר שאב את השטיח האדום 3 פעמים". אסי : "התחביב האהוב על וונסה - זריקת מאפרות על גברים , לא?". ענקיים!
אסי ענק,גם לו כבר נמאס מהפרנדשיט!../images/Emo134.gif
קשה לי להאמין שמישהו אוהב את החבורה של שפרה-צבר-רנין-לאון.עזבו אשכנזים מזרחיים החבורה שלהם פשוט דוחה.אני מכנה אותם הפרנדשיט מהיום (מי שראה ביג בראדר 6 יבין). אסי יצא ענק בהערה שלו לגביהם ועינב הרגה אותי:"אפילו הערביה אשכנזיה"
חבל"ז.... חשבתי שיש איזה איסור על זה בתורה הקדושה. וגם נמאס לי מהבולשיט של "אל תצעק עליו, הוא אדם מבוגר" - גם צבר אדם מבוגר, לא ילד בן 14, ואם יוסי יכול לקלל, לצבר מותר לצעוק.