שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

קופנגן

New member
הוא גם הכניס קטנה לאבי קושניר

קושניר אמר בסוף שבוע ב"ידיעות" שהוא לא היה רואה את עצמו מנחה את האח הגדול. אסי עזר הכניס לו קטנה ואמר שהוא לא יהיה כמו קושניר שעומד ורק מקריא מה כתוב... יש לו ביצים לעזר הזה

TLV GUY2

New member
ברוך השם מראים את הגזענות של הבובלילים

בשידור ישיר בערוץ 2... קלאסיקה של טלוויזיה...

3pac היחיד

New member
ערוץ 2 בושה הורידו בעריכה את כל הליכלוכים של

שפרה וצבר" שארית אדם " על יוסי ועינב ועוד תשלחו מייל לYNET בסוף יוצא שיוסי ועינב גזעניים

עינת י

New member
נכון זו חוצפה והטעיה של הציבור!!!

הקדישו דקות ארוכות למילה של יוסי ומתעלמים מהליכלוכים של ש"צ. יש פה עריכה מגמתית. בושה לערוץ 2.

droriko

New member
סתם עושה פוזות על שיפרה

הוא רוצה להראות לה שהוא האביר שמגן עליה . אם הוא רק היה יודע מה הציבור חושב עליו.......

natalinissim

New member
באמת נמאס משיפרה וצבר היפי נפש האלה

איך שאני רואה אותם במסך בא לי להקיא וגם לפי דעתי זה לא היה בסדר שלא הראו איך ש"צ התנהגו ליוסי בצורה לא הולמת ופוגעת ביותר אין פה שיוויון אני ימשיך להצביע רק ליוסי ועינב כי הם הכי אמיתיים שם הם לא צבועים ואני מקווה שהם יזכו בגמר ולא הפרידמנים האלה וגם נמאס מרנין ומלאון המגעיל שמצביע כל שבוע ליוסי בלי סיבה יאלה שגם הם יעופו אחרי צבר ושיפרה.

ruti

New member
צבר לא שרמוטה. סתם אפס חסר רגישות ../images/Emo13.gif

כשקראו לנעמה בשמות צבר שתק אבל כשקוראים ליפת הנפש שפרה בשמות הוא זועק. איזה צבוע הנמוך גמדי הזה

droriko

New member
אגב משהו על שייקה

משהו שראיתי רק בפרק הזה (כי צפיתי בקטע לראשונה). נכון הרי בוילה הוא כל הזמן זיין את השכל שזה לא בסדר שיוסי קרא לשיפרה שרמוטה , ובראיונות בעיתונים הוא קורא להדיח אותו בגלל זה? עכשיו ראו את הקטע שיוסי אומר על שיפרה שהיא שרמוטה , ושי? נחשתם נכון , ממשיך לאכול בפה מלא .

droriko

New member
מה ציפית שהיא תגיד "דפקתי לכם את המשימה"?

מאיפה לה לדעת שההפקה יום אחרי תשפיל אותה ואת יוסי ליד כל הדיירים.....

למעלה