למה גם החדשים מצבעים?? זה ממש לא בסדר...
א איתי בל New member 29/10/08 #340 כל הקטע שזה לא בסדר הביאו אותם באמצע כדי שיהיה לא בסדר כשהכל בסדר משעמם
ק קמבילי New member 29/10/08 #93 אבחנה מעניינת:כשרנין מתעצבנת היא עוברת לערבית אז זה ככה: כשהיא משקרת היא עוברת לאנגלית כשהיא מתעצבנת היא עוברת לצעוק ולקלל בערבית וזה וואלה מתאים
אבחנה מעניינת:כשרנין מתעצבנת היא עוברת לערבית אז זה ככה: כשהיא משקרת היא עוברת לאנגלית כשהיא מתעצבנת היא עוברת לצעוק ולקלל בערבית וזה וואלה מתאים
ד דביבונית 114 New member 29/10/08 #108 ../images/Emo6.gif ועוד משהו... וכשהיא אומרת " זהו, די אני הולכת" היא מתכוונת ל: "טוב נו, אני נשארת"
ו ונילה אחת New member 29/10/08 #122 ועוד משהו! כשהיא אומרת "שי הוא כמו אח שלי" היא מתכוונת "אני חולה לשי על התחת"
ק קמבילי New member 29/10/08 #143 וכשהיא שמה יד על הלב ואומרת "אני נשבעת לך במשפחה שלי" זה הולך להיות חתיכת שקר שאפילו אנגלית לא מכסה אותו.
וכשהיא שמה יד על הלב ואומרת "אני נשבעת לך במשפחה שלי" זה הולך להיות חתיכת שקר שאפילו אנגלית לא מכסה אותו.
B beep beep New member 29/10/08 #96 החדשים הסתפחו מיידית למחנה הבובלילים שפרה וצבר במצב גרוע לקראת ההדחה הקרובה...
M MnM Girl New member 29/10/08 #182 ממש לא הרי החדשים יודעים שהרבה מצביעים לבובלילים ולכן הם צריכים להעמיד אותם להדחה, כדי שאחד מהם יעוף - הבהמה או אבא שלה
ממש לא הרי החדשים יודעים שהרבה מצביעים לבובלילים ולכן הם צריכים להעמיד אותם להדחה, כדי שאחד מהם יעוף - הבהמה או אבא שלה
D droriko New member 29/10/08 #210 מה כל כך חכם בזה? הם הרי יודעים כמה השניים פופולארים בחוץ, יותר מהדיירים עצמם
ק קופנגן New member 29/10/08 #263 אם הייתי דייר חדש לא הייתי מצביע לאיתי הסיבה: איתי נחשב חלש אצל הקהל. רצוי לשמור אותו לשבוע ההדחה הבא כדי שיהיה להם סיכוי לנצח אותו. אני מניח שחלק מהם יצביעו לבובלינים: הבובלינים חזקים בחוץ, וכל מי שמועמד מולם עשוי למצוא עצמו בחוץ.
אם הייתי דייר חדש לא הייתי מצביע לאיתי הסיבה: איתי נחשב חלש אצל הקהל. רצוי לשמור אותו לשבוע ההדחה הבא כדי שיהיה להם סיכוי לנצח אותו. אני מניח שחלק מהם יצביעו לבובלינים: הבובלינים חזקים בחוץ, וכל מי שמועמד מולם עשוי למצוא עצמו בחוץ.