שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

קמבילי

New member
עזבו את שפרה, שתעוף לי מהעיניים הבהמה רנין!!!

לא מספיק שלא הענישו אותה היא עוד מתלוננת ועושה הצגות: לא קראתי בכלל, רק ראיתי את המכתב הזה רצתי לאח הגדול! שקרנית, הרי למדת את המכתב בעל פה. ולהפקה העלובה שלנו: מעניין איך הגעתם למסקנה שרנין לא הפרה את חוקי המשחק. היא לא תיאמה עם תייסיר מראש שיבוא באמצע המשחק? היא לא הסתובבה כמו משוגעת שלושה ימים וצעקה בחצר "תייסיר תייסיר"? היא לא חיכתה לשיחה וביקשה מצבר לסגור את דלת הבית? היא לא דיברה איתו מעבר לחומה לפני שזרק לה את האבן? היא לא קרא את המכתב ושיננה אותו לפני שנכנסה לחדר האח הגדול? היא לא הפרה את ההוראה שלכם לא לספר על המכתב? המכתב לא השפיע על המשחק שלה ושיפר את מעמדה? אוף איך שאני מעוצבנת. רנין, שחקנית בסרט ערבי של יום שישי, שקרנית מקצוענית, הביתה! (סליחה מראש על פרץ הרגשות, המשחק הזה נכנס לי מתחת לעור יותר מדי, להבא אני אלמד לא להתחיל לצפות אבל הפעם אבוד לי)

d a n 6

New member
נכון מאוד!

נמאס לי מהבכיינות שלה ומהמשחקים שלה ובעיקר מזה שההפקה לטובתה. אני כל כך מקווה שהדיירים החדשים ראו איזה נחש היא ושיטיסו אותה.

24שעות1

New member
יתכן מאוד שהיא שלחה לו מסר

עם כל ההצגות שהיא עושה עם התמונות שלו רק מעניין שאת לפני שבוע היא שכחה אפילו להזכיר את שמו

למה המועמדים החדשים מקבלים חסינות???

שהתוכנית התחיל, ישר אחרי שבוע הייתה הדחה. זה ממש לא פייר שאחד מהוותיקים ילך - לפני החדשים:(

Antonio Montana

New member
כן, את צודקת.

למרות שהם די נוגדים את עצמם. כי את בוריס הם הדיחו תוך שנייה (ואז החזירו), ואז אחרי שבוע שוב. אז מה ההבדל בין המקרה הזה ל"רביעיית המופלאים" של עכשיו? מצד שני - זה יתרון. זה אומר שיש מצב ששפרה הולכת. אמן סלה.

אכדית

New member
יאללה להדחה יוסי עינב ושיפרה

וניפרד משיפרה לשלום. רק שהיא לא תגבור על עוד מתמודד (נניח תעמוד מול איתי או רנין) ואז היא תתפוס תחת עוד יותר

כי הם מחפשים כסף=SMS , והרבה.החדשים לא

יביאו הרבה אסמסים אם יועמדו אחד מול השני. מקסימום איזה מאה שקל

../images/Emo45.gif ומוסיפה-

ברגע שגם החדשים מצביעים רוב הסיכויים שיהיו יותר מועמדים להדחה ומכך הרבה SMSים (כסף!!)

droriko

New member
כדי להחליש את הכח של הישנים מולם

הגיעו 4 דיירים חדשים וכל המדינה (והפורום) רועשים על כך , אז את כבר רוצה שתוך חודש הם יעלמו כאילו לא היו?

וואוו איך הוותיקים מבואסים

הם בשוק ! שפרה אפילו לא מחייכת רק מסובבת את הפנים כל פעם שמדברים על החדשים... נראה לי שחגית תכניס להם הרבה אקשן

droriko

New member
מגיע להפקה ח"ח

ההחלטה לתת לדיירים להשתתף בהצבעות אך עם זאת לתת להם חסינות היא הכי במקום שיש למי שקצת יש ניסיון בריאליטי יודע שכשמכניסים כמות גדולה של חדשים באמצע זה תמיד הופך לחדשים נגד הישנים וישנים בדרך כלל אוכלים אותם חיים, אז בהפקה מנסים למנוע את זה עוד מההתחלה , גם דייר אחד מהישנים הולך וגם זה נותן לדיירים החדשים שבועיים להתאקלם עד ההדחה שלהם , זה לא מעט זמן.

למעלה