שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

אוייי, פתאום העשן לא מפריע לשפרע?

איך היא רצה להתחנחן לחדשים ב-ת-ו-ך פינת העישון. עם הצחוק המזוייף שלה רם מהרגיל ומשחקים בשיער. היא כל כך שקופה וחסרת חוליות הבחורה הזאת. ובינתיים צבר הנטוש מסתובב עם פרצוף מבואס מאחור.

juspan

New member
כבר התלבשה עליו אינה ../images/Emo6.gif

לא משנה מה הוא חושב עליה בפנוכו, הבנאדם סוף סוף מראה נחמדות למישהי! הוא אפילו הסמיק על אמת כמה פעמים, לא עושה לה עדיין פוזות של בונקר קול, סיפר לה בתמורה לקשקושיה גם אנקדוטה על איזו אקסית שלו ובכלל מקשקש. מישהו קלט אולי את שפרה? לא הצלחתי לראות אם היא נטרפת או מלכסנת מבט לפעמים. ואיי ואיי, היא בטוח באטרף.

את ראית את זה? הוא אשכרה הסמיק!

וחייך. גבר חדש יצא מהארון. מסתבר שרק היה צריך את הבחורה הנכונה והוא כולו פלרטוט אחד גדול.

redflower1

New member
משהו בתוכניות בערוץ 2 מסריח

שפרה תמיד יוצאת נקיה וזכה, איפה כל הלכלוכים שלה כולל "יוסי שמוק" לעינב תקוע ירבוע בתחת"? כל פעם שעינב אומרת פרידמנים מראים את זה העורך של התוכנית מעדיף את שפרה זה ברור.

תגידו יפה שלום ליוסי בובליל, לצערי,שבוע אחרון

לאחר העריכות המגמתיות האחרונות, הרבה אנשים בבית שלא צופים בשידור החי יצביעו נגדו. וכמו שאנחנו יודעים, הוא בטוח יעלה על הגריל כרגיל. אני איפה שהוא מקווה שזה יקרה, כדי שיראו כמה התוכנית המעפנה הזו שווה בלעדיו. הגיע הזמן לסרוג.

redflower1

New member
אל תדאג הרבה רואים את ערוץ 20

אפילו לפני כמה ימים שמעתי משהי מדברת בנייד ואומרת איזה כלבה שפרה וכו'.. אנשים קולטים על מה מדובר.

ליאורי13

New member
אגב, רוב החברים שלי מהאוניברסיטה לא סובלים את

שיפרה אני שומעת סטודנטים ומאבטחים "אחי סימסת ליוסי? אני סימסתי יאללה סמס אחי" והם אכן מסמסים תאמינו לי

kamrashhalural

New member
אתה הוזה !

חוץ מכמה קרובי משפחה שחורים מאשקלון, לא הרבה מצביעים ל"בובליליה" ... לראות אותם בבית האח הגדול - זה כמו לבקר בגן חיות ... רק חבל שאי אפשר לזרוק עליהם בוטנים.

קופנגן

New member
סביר להניח שרוב הצופים בערוץ 2

לא מצביעים מי שמצביע זה בעיקר הצופים ההדוקים.

הכל צפוי

הם העלימו עין ולא הזכירו אפילו את הקטע שליאון רומז בצורה כמעת מפורשת על המשימה, והם כן הזכירו את הקטע עם רנין והיא אוטמטית עומדת להדחה בראשון הבא, או שהיא הולכת לקבל משימה על שתכריע על הדחה אוטומטית מהווילה (לפחות זאת דעתי). בכל מקרה שמח שהם לא יפו את זה יותר מדי.

ממש מביש מה שקרה עם רנין

הגיע לה העמדה להדח עם נזיפה רצינית מאד, היא יוצאת בלי שום פגע, ועוד גורמת להפקה לעבור בשבילה על החוקים ולסדר לדיירים עוד מכתבים חדשים לכל דיירי הבית, דבר שאסור לפי החוקים של האח הגדול. אז מה היה עדיף? רק רנין עומדת להדחה עם עוד שני אנשים בראשון הבא? או לצפצף על חוקי האח הגדול בפעם המיליון? כי השלב הבא זה באמת תייסיר מגיע בצניחה חופשית לתוך בית האח הגדול להגיד לרנין כמה הוא מתגעגע אליה, ואז הם יצתרכו להצניח את אמא בובילה, שבגילה מסוכן מאד לעשות צניחה חופשית. בזיון.

ordiki

New member
אם הם נותנים להם חסינות

אסור להם להצביע, זה לא משחק הוגן.

הילית111

New member
אם הם יצביעו לא בטוח שיוסי יהיה על הגריל כמו

כל שבוע כי הם יודעים שחבל על הקול שלהם תמיד מחזירים אותו. אבל מצד שני חשוב שהוא יהיה על הגריל ורצוי עם שפרה כי הרי אין לה שמץ של סיכוי מולו וגם מול עינב כל זה בהנחה שההפקה לא מכורה כמובן

למעלה