שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

דולטש

New member
שמישהו יזריק משהו לנסיכת הסריגה הזאת.

היא מכורה לסריגה כמו שעינב מכורה לסיגריות. אמא'לה:|

אינה משוחחת עם איתי

כשהיא מדברת, היא מזיזה הרבה את הראש, בעיקר ימינה ושמאלה בלי הפסקה.

דולטש

New member
אסי פשוט תותח!

הוא אמר בדיוק מה שחשבתי. שרנין ישבה בחוץ לבד בגשם ופתאוםםם (!!!!!!) משום מקום נפל אבן. WTF?! משהו פה מסריח. נו, טוב. אסי אמר שהוא יבדוק עם ההפקה (פחחח). בקיצר, הוא אחלה מנחה! (כנ"ל היציאה שלו שבוע שעבר)

כרגיל, עריכה מגמתית

לא מראים את הפריק שואו של שפרה. כיצד היא מתעצבנת על עניין העלמת המסרגות, משחקת אותה רגועה רק כדי לשוב ולצאת מהכלים אחרי שניה. לא שמעו אותה מקללת או אומרת שהיא לא תסלח למי שלקח לה את הדברים אפילו אם זה לטובת הבית. אני רק יכולה להתנחם בזה, שמרבית ה-SMS מגיעים מאנשים שמושקעים רגשית בתוכנית. ואלה אנשים שלא מסתפקים רק בתוכנית בערוץ 2. מרבית המכורים לא יכולים שלא לפספס את ההתנהגות הדוחה של שפרה. ארז טל התלהב מהכנס במכללה למנהל (כמדומתני). אני רק יכולה לשער, שהיה רצון להפקה לייצר מציאות מלאכותית שתתאים ל"ראי של החברה הישראלית". כשאומרים "ראי של החברה הישראלית", הכוונה בדרך כלל לאופן שבו ההגמוניה רואה את החברה הישראלית. ואם המציאות בבית לא מתיישבת טוב עם המציאות המדומיינת, אז מייצרים מציאות. כמו, למשל, להעצים את הדיון על המזרחים/אשכנזים, אחרי שסחטנו עד תום את הדיון דתיים/חילונים. איך עושים את זה? טורחים להקרין כל מילה של עינב על הפרימדנים ונותנים במה לשפרה לקונן על מר גורלה בפני האח הגדול על הכינוי פרידמנים. קטע סוחט דמעות, שמתאים רק לבעלי לב חזק, שיכולים לעמוד בעומס הרגשי... גם לא שוכחים לצנזר כל התנהגות לא ראויה של שפרה, על מנת להעצים את הדיכוטומיה הנחוצה - בובליל מקלל בבוטות ושפרה הערבה הבוכיה.

בהלםם

New member
אני לא מבינה דבר אחד בסדרה הזאת

באח הגדול בחול גם מותר ככה לקבל חופשי מכתבים מהבית??. הם לא אמורים להיות מנותקים מהעולם לגמרי? עונה הבאה אני אלך לאח הגדול ואגיד לאמא שלי שתרשום לי מכתב ונתאם ביחד איזה מילים שתרשום לי שיסמלו משהו אחר כמו מה המצב שלי בתוכנית מה לעשות או אם לשנות אסטרטגיה לדוגמא : אם היא רושמת לי בתי היקרה.. אז המשחק שלי גרוע ואם היא רושמת לי ילדתי היקרה.. אז זה אומר שאני ככה ככה ואם היא רושמת לי בתי הנפלאה והמקסימה אז זה אומר שאני תותחית בסדרה.. אני לא אתפלא אם במכתב של רנין כל מילה שם מייצגת מילה אחרת שהם תכננו מראש ככה שתבין לאן המשחק הולך כאילו לדוגמא שהוא רשם לה "אחכה לך גם עוד 200 שנה" אז זה מסמל איזשהו רמז על התוכנית

beep beep

New member
שימו לב לחכמת החיים של יוסי

הוא לא "מתנפל" על הדיירים החדשים אלא עומד בצד וצופה. הוא מחכה שהם יצרו את המגע איתו - ככה הוא ממפה ומעריך את היחס שלהם אליו.

למעלה