שפרה?
א אור2221 New member 29/10/08 #190 צבר יגייס אותה אבל אין מצב שהוא בוגד בשפרה איתה, הוא יודע שהציבור בבית ישנא אותו.
D Dark Angel בת New member 29/10/08 #227 ועוברת לאיתי חוקרת את איתי אם מערכות היחסים בין האנשים בוילה אמיתיות... נראה שמנסה לערער את הבטחון שלו
ועוברת לאיתי חוקרת את איתי אם מערכות היחסים בין האנשים בוילה אמיתיות... נראה שמנסה לערער את הבטחון שלו
A AgAm S New member 29/10/08 #181 אני לא רוצה שאחד מהוותיקים יעוף לפני החדשים טוב אולי שפרה אבל לא נראה לי שהיא תעוף, רק אם תהיה מול הבולילים.
אני לא רוצה שאחד מהוותיקים יעוף לפני החדשים טוב אולי שפרה אבל לא נראה לי שהיא תעוף, רק אם תהיה מול הבולילים.
J jaycom New member 29/10/08 #185 אינה כבר הרוויחה אצלי כמה נקודות מצליחה בכמה דקות לרתק את צבר... וסוחטת ממנו כמה גיכוחי לוויתן.. הוא כל כך הולך לשכוח את שפרה, איזה אושר!
אינה כבר הרוויחה אצלי כמה נקודות מצליחה בכמה דקות לרתק את צבר... וסוחטת ממנו כמה גיכוחי לוויתן.. הוא כל כך הולך לשכוח את שפרה, איזה אושר!
ה האח85 New member 29/10/08 #201 ../images/Emo45.gif אני בטוח שאחת הסיבות שהכניסו אותה היא כהיא דלוקה על צבר, ורוצים שיהיה משולש רומנטי....
../images/Emo45.gif אני בטוח שאחת הסיבות שהכניסו אותה היא כהיא דלוקה על צבר, ורוצים שיהיה משולש רומנטי....
א אור2221 New member 29/10/08 #207 גם צבר לא אידיוט הוא רוצה לגייס אותה. הוא ממש לא שיתף פעולה עם הפלרטוטים שלה על השחיה בעירום, הוא יודע שהיא מגיעה מבחוץ ויודעת שהוא בקליקה עם שפרה, אם היא תתחיל ללכלך עליה, זה לא יוסיף לה נקודות.
גם צבר לא אידיוט הוא רוצה לגייס אותה. הוא ממש לא שיתף פעולה עם הפלרטוטים שלה על השחיה בעירום, הוא יודע שהיא מגיעה מבחוץ ויודעת שהוא בקליקה עם שפרה, אם היא תתחיל ללכלך עליה, זה לא יוסיף לה נקודות.
J jaycom New member 29/10/08 #220 זה לא משנה שורה תחתונה היא תמצוץ לו את הדם.. עושה רושם שהיא משוגעת נדבקת כזאת. ככה או ככה שפרה תתחרפן ותתחיל לאכול את המסרגות שלה..
זה לא משנה שורה תחתונה היא תמצוץ לו את הדם.. עושה רושם שהיא משוגעת נדבקת כזאת. ככה או ככה שפרה תתחרפן ותתחיל לאכול את המסרגות שלה..
B beep beep New member 29/10/08 #188 מסתמן שצבר סיים את הסטאז' והוא פותח את המשרד נראה שעבורו הסתיימה עונת היובש.... השאה מה ירטיב אותו קודם - הגשם או המקלחת הקרה של שפרה.
מסתמן שצבר סיים את הסטאז' והוא פותח את המשרד נראה שעבורו הסתיימה עונת היובש.... השאה מה ירטיב אותו קודם - הגשם או המקלחת הקרה של שפרה.
א אור2221 New member 29/10/08 #196 סטאז עוד צריך לעשות בחינות לשכה... בשביל להיות עו"ד, ומכיוון שהוא לא יספיק למועד של 03/11, הוא צריך לחכות לפחות עד מאי...
סטאז עוד צריך לעשות בחינות לשכה... בשביל להיות עו"ד, ומכיוון שהוא לא יספיק למועד של 03/11, הוא צריך לחכות לפחות עד מאי...
A a10a New member 29/10/08 #205 התאהבתי בצבר מחדש..ראיתם איך הוא.. נפתח.. כמה הוא צחק וסיפר הרבה דברים אישיים שעד עכשיו הוא אמר.. אינה עושה עבודה מצויינת מעירה את צבר סוף סוף.. אולי אפילו יהיה משהו..חחח
התאהבתי בצבר מחדש..ראיתם איך הוא.. נפתח.. כמה הוא צחק וסיפר הרבה דברים אישיים שעד עכשיו הוא אמר.. אינה עושה עבודה מצויינת מעירה את צבר סוף סוף.. אולי אפילו יהיה משהו..חחח