שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

Tapudy

New member
רנין חושדת בקונספירציה

היא חושבת המכתב הגיע מההפקה ולכן היא נדפקה שהיא לא קיבלה מכתב

כמה שרנין "תמעית" לא מספיק לה

קבלה מכתב כמה עוד היא רוצה?? עכשיו שכל דיירי הבית יתכילו לבכות גם למה היא קבלה את זה בדרך יותר מעניינת גם הם רוצים שיזרקו להם את זה עם חפצים מעבר לחומה בשילב של גילגולים על הריצפה ורקיעות אמאאאאא אני רוצה במבבבבבבבה

NatalieNat

New member
אז כולם מצחקקים להם בחוץ

ורק לי בא להקיא! אינה וצבר מפלרטטים (מסתבר שאם את רזה מספיק, פתוחה מספיק ולא הכי מבריקה- את מספיקה) והוא מצידו נראה דיי מחוייך ומאושר מסיפורי האקס של אינה, מאיתי מתעלמים הדיירים החדשים ולא ממש מתחסיים אליו שזה כבר מעורר אצלי סלידה שהם באים עם דעה קדומה ולא מנסים בכלל להכיר אותו, ובקיצור!!! לא בא לי עליהם :(

SharonPL

New member
חבל שאין אף מצלמה שמתמקדת בשפרה לאון וצבר

שבטח מדברים על הדיירים החדשים בחדר

MnM Girl

New member
אה פתאום רוצים שיראו אותם?

עד עכשיו קיטרתם וקיטרתם למה מראים את שפרה לאון וצבר כל הזמן.. הצביעות כאן חוגגת

SharonPL

New member
למה להכליל?

הם דווקא הפייבורטים שלי למרות שאני יודעת שאני במיעוט כאן...

Lomsahne

New member
כאן את במיעוט...

בבתים של אנשים לא ממש.הם שליישיה מאוד אהובה ולמרות שרוב הזמן שזה נראה כמו הפורום של משפחת בובליל זה לא מייצג את דעת הקהל.כאילו ברור שבובליל מאוד אהובים אבל לא רק הם.

SharonPL

New member
שמחה לשמוע ../images/Emo45.gif

למרות שלצערי עדיין יש לי הרגשה שהמודחת הבאה תהיה שפרה
באסה שהדיירים החדשים לא מועמדים.

Lomsahne

New member
אני יותר חושש...

לצבר,למרות שהוא גם אהוב פחות או יותר כמו שפרה אין לו קהל שהלך איתו לאורך כל הדרך כי הוא לא היה מועמד. נקווה לטוב ושאיתי יעלה על הגריל ויצא למרות שגם הוא בנאדם טוב שסתם משחק את המשחק מגעיל.{וואי זה ממש מרתיח אותי שאחד הוותיקים ילך לפני אחד החדשים זה ממש לא פייר}

SharonPL

New member
צודק... איתי עובד עכשיו קשה

ומנסה להתחבר עם החדשים (באמצעות החפירות הרגילות שלו) . באמת נקווה לטוב...

וכבר לא כל כך מיעוט... המגמה השתנתה

בשבועיים האחרונים
הדיירים החדשים יעשו רק טוב לשפרה וצבר, ורק רע לעינב ויוסי. טוב שיש את החגית הזאת - סוף סוף מישהי שתיתן לעינב פייט
בשלישי אחד הבובלילנים עף סופית.

jaycom

New member
לא..

שחר זה הבחור הגדול.. הם דיברו על זה שהבנות נראות רזות יותר במציאות ואז שחר אמר לו ששפרה נראית וואחד בטטה :)

BEAUTY האחת

New member
האם אנו עדים לבימני איחוד בין הוותיקים?

שיפרה עינב ואיתי מתדיינים במקלחת

למעלה