שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

קפרי

New member
לא, הוא מדבר גם בשם עצמו וגם בשם כאלה שגם

אני מכירה, מהלימודים, עבודה, משפחה וחברים. אתם לא היחידים בעולם, אולי היחידים שנכנסים להביע בפורומים ועל גבי המחשב אבל למי שעסוק בדברים רמי מעלה (ולא כמונו) תאמינו לי שיעדיפו ש"צ ולא אחרים.

Antonio Montana

New member
"חברה לא נכונה"

אני מדבר על תופעה ברמה ארצית. מאות אנשים, לא "חברה" קרובה. יוצא לך לשמוע. זה שאנשים לא אוהבים את שפרה לא עושה אותם "לא נכונים", אפילו אם את מעריצה של שפרה וצבר וממש רוצה להאמין בזה.

טולי88

New member
אני ממש לא שונאת את שפרה ועוד הרבה כמוני...

שפרה היא שיא השפיות והחוכמה איך אפשר לשנוא בחורה כה אינטלגנטית בחורה עם ראש על הכתפיים בחורה מדהימה וכשרונית הבעיה...שמרוב שהיא מושלמת היא מעוררת קינאה אם היית צריכה לבחור...שילדיך יהיו כמו שיפרה או עינב אני בטוחה שלא היית בוחרת בבושה והחרפה הזאת שקוראים לה עינב כל פעם שהיא פותחת את פיה אני מתביישת אני הכי לא חנונית, וילדיי אומרים עליי שאני האמא הכי גזעית בעולם והייתי רוצה שילדיי יהיו כמו שיפרה ובטח שבטח שבטח לא צרה כמו בובליל בילדה כמו בובליל הייתי מתביישתתתתתתתתת שאלוהים יעזור לי מצרה כזאת שכל מה שמעניין אותה בחיים זה בגדים!!! פה מסריח!!! וחוסר נימוס ענקי!!! רק שיפרה

עינת י

New member
מעניין מאוד

אני עוקבת אחרי הפורום בתחום שנקרא "השעה האחרונה" ואני רואה שהתגובות בעד שפרע באות בצרורות ובאותו זמן בערך, זה רק מחזק את ההשערה שמדובר בניק אחד או שניים שעושים את כל ההודעות, כי בחיים האמיתיים כל האנשים השפויים נגעלים מההתנהגות של שפרע. וזו שכתבה מעליי מאחלת לך ילדה כמו שפרע שהתנתקה מהוריה ומפזרת התנשאות מרמור ורוע. מקווה שיהיה לך כיף עם ילדה כזו

kamrashhalural

New member
אין לי מושג על איזה פלנטה אתה חי

אבל זה ממש לא נכון !!! אולי כמה "בובלילים" שונאים את שפרה מכיוון שהיא תואמת את הסטנדרטים הקופיים שלהם, אבל הרוב מעריכים מאד את שפרה. היא אולי האדם הכי חכם והכי אינטיליגנטי בבית ! יתכן שאתה , וכמה מאותגרים שכלית כמוך, פשוט מקנאים ! והקנאה מעבירה אותכם על דעתכם ! אגב - אחרי כל פעם שאני רואה את עינב על המסך - אני רץ לשלשל ...

redflower1

New member
מי שקורה לבובליל קופים בעצם מעיד על עצמו

הפוסל במומו פוסל, וזה טוב שאתה משלשל אולי תרזה קצת

droriko

New member
אסי:המשימה של הדיירים ממש סודית

ארז:יותר סודית אפילו מהכור בנהריה טוב לראות שארז חוזר לאחרונה לשטויות של מה יש והעולם הערב , הוא לא באמת כזה חנון

Antonio Montana

New member
אני לא מבין,

למה ביקרו את ההגשה שלהם בהתחלה. אני חושב שהם משתלבים ביחד ממש טוב. הם לא מפילים אותי מהכיסא, אבל הם כן מצחיקים ומעלים המון חיוכים ולפעמים גיחוך, לעיתים אף ממושך (כזה של יותר מ2 שניות).

droriko

New member
כי על ארז טל יש סטיגמה

של החנון הקר והממוקצע(שאני אישית אוהב) אבל הוא מוכיח מתוכנית לתוכנית שיש לו גם צדדים שטותניקים. כנל לגבי אסי (רק שאצלו הסטיגמה היתה של הצפונבון השטחי מאקזיט)

Antonio Montana

New member
ב"ש ברמות.

ארז טל חנון? א-עלק! כל חנון היה מת להיות ארז טל! לגבי אסי - לא התעמקתי באקזיט אף פעם, אבל הוא מצחיק, שנון, ומגיש באופן נעים.

קפרי

New member
החנונים של היום יכולים להיות גם חנונים וגם

מצחיקים וחברותיים-זה מוכח בסביבתי.

קפרי

New member
לא יודעת מה עושה אותו, אבל אין לי בעיה עם

חנונים אם הם חנונים גאים וממצים את כל הפוטנציאל שלהם בלי להיות מנותקים לגמרי מהעולם...

סאאפיר

New member
צפונבונים??? שניהם מזרחים..

ארז טל= ארז בן טולילה... ולמי ששכח גם אסי עזר הוא מזרחי

למעלה