שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

droriko

New member
השחר הזה הולך ליהות כזה מטרד על הדיירים

לא רק שהוא יריב איתם על אוכל , הוא גם יעשה סצנות לכל בן אדם שרק ילדיק סיגריה באיזור שלו (כי זה לא בריא לו)

EMC1

New member
דווקא שחר נראה בחור טוב. באיזשהו שלב לדיירים

ימאס מכמויות האוכל שהוא מחסל ויחסלו אותו בעזרתה האדיבה של ההדחה.

GIOVANINI

New member
עינב מתחילה לעצבן עם הקטע של האשכנזים

ודווקא אני מאוד מכבד אוה ואת אבא שלה ושצבר והחברה לדעתי סתם מגזימים איתם וכל בן מקלל וכדומה . אין אף אחד שם תלית שכולה תכלת אבל חלאס עם תוויות האלו היא בסוף תאבד קולות כי גם אשכנזים רואים תתוכנית

My Little Fairy

New member
למה אהבת אותה קודם?

אני אשכנזיה וממש לא לקחתי אישית. אולי אתה רואה בעצמך אשכנזי קר ואטום ולכן לקחת את זה אישית. ... צא מזה.

idodo cohen

New member
אל תחרטטי שאת אשכנזיה

הוא לא כתב שום דבר שהוא לא עובדתי. הייתי רוצה לחשוב שהדברים שהיא אומרת צורמים לכל בן אדם יהודי או ישראלי, ואני יודע שהם צורמים להרבה אשכנזים ולהרבה לא אשכנזים. אבל, אם כבר את משתמשת באותו סטריאוטיפ, להבא, לפחות בלי לחרטט.

My Little Fairy

New member
אוי אוי אוי.. קשה לקבל את זה שיש אשכנזים

לא בכיינים? פולניה שלא פותחת את הפה רק להתלונן??? לא יכול להיות!!! איך אומרת אילנה דיין... עובדה :)

קפרי

New member
אם את קוראת אשכנזי קר ואטום את לא כזו ואם

את כן ולא איכפת לך, את לא מעריכה את מה שאת.

My Little Fairy

New member
ברור שאני לא כזו. כאילו דא??

אני אשכנזיה שיודעת לאהוב ולהזדהות עם האחר. קטעים איתי, הא?

קפרי

New member
עם כל הכבוד להזדהות אבל לא קטעים איתך בכלל

כי מה את רוצה להגיד בתגובה, שאת אשכנזיה ולא איכפת לך משום כינויי שמדביקים על מוצאך? זה תרבות, זה גנים, זה חינוך ואם את כזו, זה כולל אותך ובלי כל קשר לכך שאת מקבלת את האחר, הבעיה שלא כל המזרחיים מקבלים אותך כמו שלא כל האשכנזים מקבלים מזרחיים.

My Little Fairy

New member
אל תכניסי לי מילים.

אם עינב הייתה קוראת להם בכינויים שבאמת מעליבים, כגון תולעים לבנות, חזירים, בשר לבן וכאלה.. אז הייתי באמת מתנגדת. אבל . . . . פרידמנים? חחח . . . . על מה הרעש?

היא אמרה שהיא לא שונאת את צבר ושפרה

אלה את ההתנהגות שלהם. והיא בעצמה אמרה שהיא לא שונאת אשכנזים אלה פרידמנים והיא אמרה שפרידמנים הכוונה ליבשים כאלה ומתנשאים. זה שהיא לא יודעת הכי לנסח את עצמה זה משהו אחר.

ה"אשכנזים" שלך גם ראו את פליטות הפה של שפרה?

"יהודים משומשים יד שניה" וצבר ענה לה "נשארנו עם שאריות אדם" זו לא קללה, זו הסתה לגזענות.

איתך בכל מילה היא מחזיקה מעצמה יותר

מידי והיא עולה לי על העצבים היא לא יפה חוץ מגוף טוב אין בה כלום גם לא שכל ואם השיער שלה יהיה אפשר לנקות יופי את בית האח הגדול,יוכלו לחסוך מהתקציב סקוצ`ים ומטאטא ריצפה

למעלה