שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

3pac היחיד

New member
חגית ואינה נגד עינב אינה

אמרה שעינב סתומה ושהיא הופכת את הגזענות הם כבר מתכננות על עינב וההפקה הופכת הכול בטלויזייה

אם רנין לא נענשת..בואו נלך לשם לזרוק מכתב!!

שבמכתב יהיה כתוב ה-כ-ל!!! אם הם (ההפקה) עושים מה שבא להם גם אנחנו יכולים!!!!!!!!!!!!!

קמבילי

New member
את לא חייבת לזרוק, מספיק מגפון

או אם יש לך קול מספיק חזק תצעקי: רנין מותק, תיזהרי משפרה וצבר הם מלכלכים עליך!

או.. לאון ינחש חעחעחחעעע

בונה זה יהיה גדול ללכת לשם עם מחשב נייד או דור 3 וחצי ופשוט לראות זמן שכולם בחצר ולצעוק כמו נבלות עד שישמעו אותנו!!! להרוס להם ה-כ-ל! לתת מידע עד שיעצרו אותנו כמו בהפגנות חחחח אני קולטת את כולם נזרקים על הרצפה נקשור את עצמנו לעמודים נזרוק על עצמנו דלק חחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא לא ניתן שמשהו עלינו יפשתן (הייתי חייבת חרוז סורי!)

ליאורי13

New member
יש לי נייד, תשאירו את זה בשבילי,יש לי דרך

בטוחה להגיע לשם, לא רוצה לגלות פרטים

AdiDaS012

New member
אני מצטרפת אלייך אני

גרה 4 דק' משם חעחעחע אני באה עם "ידיעות" שמישה יביארייטינג או פנאי פלוס בטוח כתוב עליהם משהו

ליאורי13

New member
אין לי קול חזק אבל אדאג לקחת איתי

חברים עם קול רדיופוני וחזק השבוע נלך לעשות את זה,אל תדאגי יש לי תכנית

אולי נסע לשם עם הרכב של ברסלב

נראה לי שזה יכול להיות כיף!!! חחח נקפץ ונרקוד לצלילי סוטול סוטול סוטול הופפפפ טישטוששששש

קמבילי

New member
אם את באמת הולכת לנסות לעשות את זה

תחשבי טוב על מה שתאמרי לפני שיעיפו אותך משם. אל תזרקי זבל לכל הכיוונים כי זה יישמע כמו סתם "מעריצה" לא רצינית. החשוב ביותר הוא לסכסך בין השרצים, והדרך הקלה לעשות זאת היא להפריד בין רנין לבין שפרה-צבר. את צריכה לזרוק רק משפט אחד כאילו לטובת רנין: "רנין מותק תיזהרי משפרה וצבר הם מלכלכים". זה גם יישמע הגיוני כי הקשר בין שפרה וצבר הוא הדוק יותר מאשר בינם לבין רנין, מה גם שהיא עשתה עליהם חרם כמה ימים. אין טעם ללכלך על ליאון, הוא לא חלק מחבורת השרצים, וכאמור לא תוכלי לצעוק שם יותר מדי.

קמבילי

New member
עוד משהו שכדאי לומר:

"צבר, שי לכלכך עליך והסית את אשר ועינב להצביע נגדך". זה יעורר בצבר מחשבות מהפכניות על הנאמנות בתוך חבורת שר"ץ.

ליאורי13

New member
"רנין מותק תיזהרי משפרה וצבר הם מלכלכים".

זה הכי מתאים,ואני הולכת, הרגע דיברתי עם כמה מהחברים שלי, יש אישור לצאת למשימה
אני זבל אם אני לא באה אליכם עם הוכחות,אם נצליח זה גם יצולם

למעלה