שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

חח מצחיק זה נשמע

צריך לכתוב בדף ולהקריא ממנו לפחות כמה משפטים לא רק על רנין רנין לא צדיקה!! צריך כמה משפטים שמסכמים הכל בקצרה רנין שפרה וצבר נחשים לאון יא בלי עמוד שדרה עינב תזהרי מלאון הוא שקרן שפרה תפסיקי לאכול יא דבבבבבה יוסי אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את כל זה יספיקו לומר!! הרי כמו שאומרים אי אפשר להתקרב אז ממרחק חביב יהיה זמן לצעוק את זה ולברוח אפילו חחיחיח אני חייבת להיות שם שזה קורה או באמת אם משהו הולך לעשות את זה לפחות שיצלם את זה כי אם לא הוא פארשששששששששש

זה בתנאי שאת רוצה להציל משהו אחד

גם... רנין תזהרי משפרה וצבר עינב תזהרי מלאון השקרןןןןן שפרה תפסיקי לאכול(כי זה חוובה) גם יספיק! במשפט אחד לא תוכלי להעביר הכל!!!!!!!! ואם את עם מגהפון תוכלי לעמוד מספיק רחוק בשביל להספיק לצעוק הכל עד שירחיקו אותך בסך הכל הם לא יכולים להדיח אותך חחחחח

ליאורי13

New member
חחחח...אל דאגה,טיפשים לא נוציא מעצמנו

משפטים קצרים ועניניים מספיקים,בלי זריקת חפצים

קמבילי

New member
המטרה: לסכסך בין השרצים

שיתחילו לחשוד זה בזה והחבילה תתפרק. הפשוט ביותר הוא לומר לרנין ששפרה וצבר מלכלכים עליה. בדרך את יכולה לומר לשפרה שאוהבים אותה בחוץ או מה שבא לך כיד הדמיון. צאי לדרך שלוחת הפרום, וחזקי ואמצי

ליאורי13

New member
גם וגם שצבר מרכל עליה עם ליאון

אל תדאגו, יש לי כבר צוות שמורעלים על הבובלילים {למרות שהם פרידמנים
} אפילו אם ירד גשם ניסע לשם עם ג'יפ פתוח

קמבילי

New member
כולכבוד זה יהיה גדול, אבל מילות אזהרה

אם זה יישמע כמו חבורת ילדים מורעלי בובליל לא תהיה לזה שום השפעה. אסור לכם לומר שום דבר לטובת הבובלילים כי שר"ץ לא יאמינו למה שתגידו בנוסף. זיכרו את המטרה והתאפקו. אתם צריכים להיות שקטים ולהישמע מספיק מבוגרים. וסעו לפני הצבעת ההדחה של מוצ"ש. ואל תצטננו.

ליאורי13

New member
אנחנו סטודנטים, לא ילדים מגודלים

חברים שלי ואני עשינו שירות קרבי [לא קרקל,מג"ב וכל החרטה]
מחר יש הפגנת סטודנטים מול משרד האוצר, נסיים שם נבוא מחוממים{לא מלשון חמומי מוח} סמכי עליי

AdiDaS012

New member
אהההה נשמות הכל טוב ויפה אבל

שכחתם ההפקה קוראת בפורום וגם אם היא לא אז הם מן הסתם יתגברו אבטחה בגלל שכולם יחשבו על הרעיון הזהוישקלו לעשות גם מעשה כזה בין אם קרה ובין אם לא אז קחו לתשומת ליבכם אולי תנו לרוחות להירגע שמעו אני אין לי בעיה אני 4 דק' משם הכי קל לי ללכת ובכיך אני אעשה את זה אבל תפעילו ת'היגיון אמנם זו הפקה של שקל וחצי אבל הם יודעים מה הולך להיולת אחרי שזה שודר

ליאורי13

New member
יש לנו כושר תעתוע "אוייב"....ולקמבילי

ברור שלא נפתח כמה חזיתות קצר וקולע = "בול פגיעה"

קמבילי

New member
אה, מצוין!

מתוך דאגה להצלחת המבצע: אל תתפרשו על יותר מדי חזיתות, תתמקדו במסר אחד. אם אתם רוצים להזיק לשפרה אולי כדאי לצעוק משהו לכיוון איתי וונסה. בהצלחה.

AdiDaS012

New member
חחחח אני ואחי לא פעם ולא פעמיים אמרנו

"יאללה בוא נלך לזרוק להם איזה עיתון " חחחחחחחח והיום ששמענו את זה שנינו כזה "וואלה חבל לא זרקנו להם איזה עיתון" והיא פשוט הייתה צריכה להיענש ועוד יש לה תלונות בא לי לבעוט בה

אתה לא יכול, כמו שתייסיר לא באמת

זרק את המכתב. זה מצולם באזור פרטי של אולפנים ולא ניתן להכנס. ההפקה קיבלה מכתבים (אלו שמחולקים היום) ופשוט בגלל שרנין הכי רגישה בקטע הזה , אז ההפקה יצרה דרמה בכך שזרקו את המכתב של רנין מבחוץ, שכבייכול יחשבו שתייסיר זרק. כמו שההפקה זרקה לעינב חפיסת סיגריות כי ידעו שיענב זקוקה לסיגריות וזה יצור דרמה. אך עינב מיד החזירה להם אותה, ולא נוצרה כול דרמה.

יכול להיות שזה נכון אבל..

דעתי היא שעכשיו הביאו להם מכתבים בשביל שלא יהיה בלאגן זאת אומרת שאחרי שהחליטו לא לעשות כלום לסולטנה(רנין) אמרו לפחות שיהיה "צדק" נביא לכל אחד מהמתמודדים מכתב תאמין לי שלכל מקום אפשר להתגנב גם למקומות הכי סגורים והכי חשאיים קרו דברים מעולם לא רוצה לתת פרטים ומקומות מסויימים שזה קרה לדעתי היו כאן אי צדק! ואם יבואו אנשים עם מגפונים ויצעקו זה יהיה אפשרי ועוד איך

Yaki J

New member
באח הגדול בארה"ב וגם באנגליה בעונות הראשונות

(לפני שדחפו אותם למתחמים סגורים הרמטים) אנשים העלו מטוסים עם מסרים לשמיים.

לכול אלו שאומרים על עינב שהיא....

גזענית. אז תגידו לי איך בן אדם יכול להיות קצת אשכנזי ? היא אמרה - ``הוא מסג`יסט כזה קצת פרידמן`` כוונתה בפרידמן הוא התנהגות ולא אשכנזי, כלומר התנהגות חנונית כזאת. היא בעצמה אמרה שהיא לא שונאת את צבר ושפרה כלל, אלה את ההתנהגות הפרידמנית שלהם, את ההתנשאות את זה שהם כאילו מדברים בשפה גבוהה וכול זה. והיא בעצמה אמרה שפרידמן זה סלנג שלהם בבית על אלו עם ההתנהגות החנונית המתנשאת. אז עינב לא הכי יודעת לנסח את עצמה ולהסביר הכי טוב. אבל לפחות פה היא הדגישה את זה, ואי אפשר לטעות. עכשיו כול שונאי עינב יטענו אחרת.. איך לא?

3pac היחיד

New member
הם מקנאות בעינבב ורוצות להפיל אותה ואת יוסי

יש לי הרגשה שחגית תנסה להוציא אותו גזען יוסי ועינב אוהבים אתכםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה