שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

ליאורי13

New member
עזבי למה את מנסה להסביר, ממילא תמיד ינסו

לרדת עליה אין על עינב !!! ואני אשכנזיה משני הצדדים ומתביישת בהתנהגות המתנשאית של ש"צ המגעילים

24שעות1

New member
גם אני חושבץ כמוך וכתבתי זאת אבל

כל אלו שמחפשים להכפיש את שמם של הבולביל יודעים שזו כוונתה כולל המערכת אבל בוא ניצור שנאה וגזענות אולי כך נעיף אותה הם חושבים לא יעזור להם נמשיך למסמס להם בטירוף

kamrashhalural

New member
בוודאי ! תראי באיזו שנאה היא מדברת על

ה"אשכנזים" !! יוצא לה רוק כשהיא מדברת והעיניים שלה יורקות גיצים מרוב שנאה לכל מה שהוא לא כמוה וכמו אבא שלה ולכל מי שלא גר באשקלון. הסלנג "פרידמנים" זה רק שלה ולא של "הבית" - אף אחד אחר חוץ ממנה (אפילו לא בובליל הזקן) לא משתמשים במילה הזו. אז שלא תבלבל את המוח .. ואל תנסו ל"התיפיף" ולכסות על האמת ועל כוונותיה של הבחורה הדוחה הזו : היא לא התכוונה ל"התנהגות", אלא ל"אשכנזים" באשר הם ... אז אחרי שהיא תפסה את עצמה - היא נסתה לרכך את זה שהיא התגוונה רק להתנהגות קרה ומתנשאת... בינתיים - היחידה בוילה שהיא מתנשאת על אחרים וחושבת את עצמה להרבה יותר ממה שהיא באמת - זו עינב . תודח עינב לאלתר !

beep beep

New member
תיסיר זורק מכתב - עלק

עכשיו, כשברור שזריקת המכתב של תייסיר אורגנה ונשלטה על ידי ההפקה, נשאלת השאלה מטעם מי פעלו אלה שעוררו כאן מהומה עם פאקסים ומיילים לאתרי אינטרנט. וכו'...

יNOT

New member
תעבור על שרשור ה"שאלות והגיגים" יש שמה פוסט..

שלי עם סמיילי. תקרא את הפוסט שאליו שירשרתי ואת מה שאני כתבתי אוליי זה ייתן לך כיוון מחשבה מטעם מי הכותבים האלה כתבו
ואוליי לא... בכל מקרה זה רק השערות

beep beep

New member
רנין שקרנית קטנה: "מייד הלכתי לאח הגדול"...

"מייד הלכתי לאח הגדול" פחחחחחחחחחחח..... הלכה לאחר שקראו לה!!!

Antonio Montana

New member
אני אוהב את הנאיביות של רנין.

סתם ישבה לה בחצר באמצע הלילה, לפתע הושלכה אל החצר אבן עם פתק, בתמימות היא פתחה וקראה את תוכן ה"מכתב" (ומה אם זה היה אישי ומיועד למישהו אחר מדיירי הבית?), התיישבה, שוב עשתה שואו-התרגשות בלתי נסבל באנגלית בלתי-נסבלת גם כן, ואז הלכה לאח הגדול רק אחרי שזה קרא לה. חבל שהיא לא נענשה.

redflower1

New member
זה לא נראה לי צירוף מקרים שבדיוק כשרנין

הלכה לשבת בחוץ (ועוד בקשה מצבר לסגור את התריס) פתאום נזרק לה משהו. אין מצב. זה נראה לי מתוכנן.

קמבילי

New member
זה לא מקרי כי כבר שלושה ימים תייסיר מחכה בחוץ

עם פלאפון הדור השלישי להזדמנות והנה ההזדמנות נקרתה.

redflower1

New member
../images/Emo2.gifמעניין אם את זה הם אמרו להנהלת הביג ברודר

העולמית, נראה לי שלא. בזיון. רנין שותפה מלאה להרת החוקים אם כך.

ברור שותפה! אסור היה לה לפתוח את המכתב!!

גם אז עינב יכלה לפתוח את הסגריות לעשן עד שהאח הגדול יקרא לה ואז לומר איך שקראו לי הלכתי להביא להם

קמבילי

New member
כבר קודם רציתי להגיד לך

בן-גוריון מת.... צר לי. אני לא מבינה את השאלה מאיפה את יודעת, אתה ראית בדיוק מה שאני ראיתי. ללא ספק היה תיאום בין תייסיר לבין רנין לגבי המועד. ללא ספק רנין הסתובבה כמו משוגעת שלושה ימים וקראה בחצר לתייסיר. ללא ספק רנין שמעה את תייסיר עוד קודם ולכן ביקשה מצבר לסגור את הדלת. אתה יכול לטעון עד מחרתיים שזה היה מבויים על ידי ההפקה. אתה יכול לטעון גם שהתיאום של עינב ואשר היה מבוים. אתה יכול לטעון ששי היה שתול של ההפקה. מי יוכיח לך שאתה טועה?

beep beep

New member
בן גוריון מת - יוסי בובליל חי וקיים

מי יוכיח? אנא עארף מי יוכיח... שקופרמן יוכיח. ובינינו, מה זה משנה? בסך הכל אנחנו משתעשעים כאן קצת... (והקופרמנים סופרים את הכסף)

בהחלט!

פתאום היא יוצאת לשבת לבד עם שמיכה בחצר בשיא הקור חשווווווווד מאוד חח היא ממש לא אוהבת להתבודד מילא אם זה היה קורה לצבר או יוסי אז סבבה הם רגילים להתבודד אבל רנין ?????? לההההההההה (לא) אסור לשכוח מה שג'ני אמרה באחות הקטנה נראה לה שהכל מבויים על מה שהיה עם התמונה לדעתי היא צדקה!! וזה חזר שוב בתעלול אחר אין גבול לרנין! ההפקה נותנת לה להמשיך עם המשחקים שלה ושל תייסיר

אבל כביכול

הוא הצליח "להתגבר" על המאבטחים ולהיות ממש קרוב לחומה הם היו אמורים תוך כמה דקות כבר לשים לב ולתפוס אותו לא?

קמבילי

New member
הוא גר בסביבה, הוא מכיר את המתחם

הוא ישב שם כמה ערבים במכונית עם הדור השלישי וחיכה להזדמנות שהיא תהיה לבד. בימים שלפני כן הוא כנראה רק קרא לה מדי פעם כשהיתה בחוץ.

beep beep

New member
ראית איזו אבן הוא "זרק"? רנין בטוחה שזה חארטה

אבן? סלע!!! די, נו.... תשמעי מה רנין מספרת עכשיו.... "אם זה באמת תייסיר הוא היה כותב לי כל מה שקורה פה. הוא לא היה כותב "אני לא יכול לפרט..." חארטבונה של הפקה

למעלה