יש לי הרגשה שהאיש הזה היה יכול להיות איתי אם היה לו את הביצים לעשות את זה. נראה לי שאיתי רוצה להדיח את שי. יש לו לידו את ונסה, ונסה שללא ספק נגעלה מההתנהגות של שי כלפי נעמה. אפשר לצרף את קרן ששי מלכלך עליה למעגל נגד שי. אבל צריך להשתחרר מהפחד ששי מטיל ואני לא חושב שאיתי מסוגל לעשות את זה.
הוא צריך לאגור את שתיהן ולדבר על כמה שההתנהגות של שי מגעילה אותו ושהסיבה היחידה שהוא לא נלחם איתו זה כדי שלא ייקרה מצב שהוא יהפוך לנעמה 2,וראינו ש3 קולות יכולות להעמיד אדם להדחה.
ולא אכפת לי שג'ני משעממת,זה הרבה יותר עדיף משי,ולא נראה לי שג'ני לא הייתה מועמדת להדחה עד הסוף,עכשיו החלאה ומועדון המעריצים האידיוטי שלו יגיעו לגמר,בטח הבאה שהם יעשו עלייה חרם זו ונסה או קרן:-\
וונסה קרן והבובלינים ועוד כמה חבר'ה יצביעו נגדו,ואז הוא יעמוד להדחה ואז הוא יצא החוצה ואז הבית שלו יהפוך להיות סוג של בית האח הגדול כי הוא יצא מהבית הזה רק בעוד שנה כשכולם יישכחו אותו
רק במובן שעכשיו רנין לא יכולה יותר להתבודד בחדר וחייבת לדבר עם הדיירים האחרים. כל ההיקשרות של רנין לג'ני היא מזויפת כמו שאר המלודרמות שרנין מנפקת. אתמול היתה פעם ראשונה שראיתי את רנין מדברת עם קרן וצבר. בשיחה הורגש מתח ורנין היתה די חסרת ביטחון. היא דיברה על זה שהיא לא יודעת להכין הרבה מאכלים וצחקה במבוכה על זה שהיא לא מספיק תורמת לבישולים בבית. צבר נראה חסר סבלנות לידה.
הן נקשרו אחת לשניה כי יש להן מרכיבים משותפים. שתיהן יחסית סגורות, עדינות, עם מבטא, שקטות, צעירות, לשתיהן חבר.. למה שלא יקשרו? זה היה מתבקש. מן הסתם התעצבה כשהלכה, היא היתה הכי קרובה לה..