שירשור הפרק - פרק 8

אורישקי

New member
WTF?

הכוונה שלי הייתה שהיה אפשר להעיף אותו עכשיו וזו הייתה הזדמנות פז כי לא נראה לי שיעמידו אותו להדחה בטווח הקרוב.

Saladin

New member
צריך מישהו שייזום את ההדחה שלו.

יש לי הרגשה שהאיש הזה היה יכול להיות איתי אם היה לו את הביצים לעשות את זה. נראה לי שאיתי רוצה להדיח את שי. יש לו לידו את ונסה, ונסה שללא ספק נגעלה מההתנהגות של שי כלפי נעמה. אפשר לצרף את קרן ששי מלכלך עליה למעגל נגד שי. אבל צריך להשתחרר מהפחד ששי מטיל ואני לא חושב שאיתי מסוגל לעשות את זה.

droriko

New member
אל תבנה כל כך על ונסה בתור פרטנרית שלו

ונסה מנצלת את איתי בשביל סקס , ולפי מה שראינו הלילה זה כנראה לא יגיע בקרוב, אז להערכתי ימאס לה גם ממנו בסופו של דבר.

אורישקי

New member
זהו שהם צריכים לעשות את זה בלי שישימו לב

הוא צריך לאגור את שתיהן ולדבר על כמה שההתנהגות של שי מגעילה אותו ושהסיבה היחידה שהוא לא נלחם איתו זה כדי שלא ייקרה מצב שהוא יהפוך לנעמה 2,וראינו ש3 קולות יכולות להעמיד אדם להדחה.

nik name

New member
כי ג'ני משעממת!

היא לא תהיה חסרה לאף אחד ,טוב רק לרנין:p ושי למרות שהוא מעצבן וחש מנהיג ,הוא יותר מעניין את הצופים אבל תהיה עוד הזדמנות להדיח אותו ,לעומת ג'ני

אורישקי

New member
מאיה?מה קרה שהדעות שלנו לא מסכימות

ולא אכפת לי שג'ני משעממת,זה הרבה יותר עדיף משי,ולא נראה לי שג'ני לא הייתה מועמדת להדחה עד הסוף,עכשיו החלאה ומועדון המעריצים האידיוטי שלו יגיעו לגמר,בטח הבאה שהם יעשו עלייה חרם זו ונסה או קרן:-\

nik name

New member
לא קשור לדיעות

לא סובלת את שי ,וג'ני משעממת אותי אבל הצופים כניראה רצו ששי ישאר ,כי הוא מוסיף עלק אקשן ... לעומת ג'ני שלא תחסר לאף אחד ...

אורישקי

New member
כן,אבל למה לעשות רע לרנין המסכנה../images/Emo10.gif?

טוב נו,נתפלל שידיחו בשבוע הבא את שי.

באמת מסכנה רנין

יהיה לה קשה, אבל הסנדק שי ידאג לנחם אותה, הוא עכשיו מת מפחד שיעמידו אותו להדחה הנחש הזה.

אורישקי

New member
הלוואי

וונסה קרן והבובלינים ועוד כמה חבר'ה יצביעו נגדו,ואז הוא יעמוד להדחה ואז הוא יצא החוצה ואז הבית שלו יהפוך להיות סוג של בית האח הגדול כי הוא יצא מהבית הזה רק בעוד שנה כשכולם יישכחו אותו

atraf1

New member
מישהו היה צריך ללכת

והאמת שג'ני לא ממש עניינה. גם היה לה חבר והיא לא התערבבה. ליהוק בעייתי ביותר

Saladin

New member
היא תהיה חסרה לרנין

רק במובן שעכשיו רנין לא יכולה יותר להתבודד בחדר וחייבת לדבר עם הדיירים האחרים. כל ההיקשרות של רנין לג'ני היא מזויפת כמו שאר המלודרמות שרנין מנפקת. אתמול היתה פעם ראשונה שראיתי את רנין מדברת עם קרן וצבר. בשיחה הורגש מתח ורנין היתה די חסרת ביטחון. היא דיברה על זה שהיא לא יודעת להכין הרבה מאכלים וצחקה במבוכה על זה שהיא לא מספיק תורמת לבישולים בבית. צבר נראה חסר סבלנות לידה.

insane sanity

New member
מזויפת?!?

הן נקשרו אחת לשניה כי יש להן מרכיבים משותפים. שתיהן יחסית סגורות, עדינות, עם מבטא, שקטות, צעירות, לשתיהן חבר.. למה שלא יקשרו? זה היה מתבקש. מן הסתם התעצבה כשהלכה, היא היתה הכי קרובה לה..

Saladin

New member
לא מזויפת במובן מניפולטיבי.

מזויפת במובן של לא-אמיתית. כל הרעש והצלצולים שרנין עשתה מנעו כל היקשרות אמיתית. לג'ני סתם לא היה נעים לא להתנהג כמו חברה שלה.

למעלה