שירשור הפרק - פרק 8

insane sanity

New member
אני לא חושבת שזה לא אמיתי..

יכול להיות שהיא דרמטית, שהיא הצגתית, שהיא רגשית, שהיא בכיינית.. אבל זה דווקא אמיתי, פשוט הדרך שבה היא מציגה את זה כבר סיפור אחר (;

droriko

New member
תגידו מה שתגידו,שי יצא עכשיו גבר

תחשבו מה זה שאתם מה-2 האחרונים שנשארו , איזה מתח אטומי. בן אדם רגיל היה נשבר מרוב מתח, היה קופא במקום , אבל שי שלא רק היה על סף הדחה אלא הצהיר לפני שהוא בטוח לוקח (והיתה סכנה שהכל יתפוצץ לו בפרצוף) שמר על קור רוח ולא רק זה גם היה לו את הכח לעודד את רנין שלא הפסיקו לבכות, חייבים להערך אותו על זה.

לא הייתי מעריכה אות בגרוש

ראית איך הוא המתייחס לנעמה??? לבן אדם כזה לא מגיע הערכה או צל"ש. מקסימום יריקה בפנים. מעניין איך את מחבבת טיפוס כזה....

ליטליקSD

New member
עזוב, דרור

הוא בה ותומך ברנין ובכל אחד אחר בשעת משבר שכזאת ואנשים פה בפורום קוראים לו רודן, ולא לעינב שקוראת לאחד החברים הכי טובים שלה מday one קוקסינל. השיפוט פה מעוות לגמרי ואין טעם לנסות להחדיר לאנשים פה שכל.

קפרי

New member
עם כל זה שהוא קצת מחשיב את עצמו, אני רואה בכל

זאת את מעשיו: הוא "חריף", מעודד, מסדר, ומה זה משנה איך הוא מרגיש עם זה? הוא מתקתק שם, אוקיי, היה ויכוח מגעיל בינו לבין נעמה אבל זה נגרר גם באשמתה. (לא אירופאי, מה לעשות (..) החברים שם נגררים אחריו ומקשיבים לו כי יש לו את תכונות המנהיג.

Eloola

New member
או יותר נכון, אסטרטגית טיפוסית.

צאו מזה שאשכרה מזיז לה שג'ני עפה.

metrosexual

New member
יש אנשים שיש להם רגשות

וערך לחברים כנראה חלק מהאנשים לא מבינים את זה... די לאטימות

Eloola

New member
בוודאי שיש,

רק חבל שאותם אנשים בדרך כלל נשארים בבית. תסכים איתי שהמיליון חשוב לה יותר מכל חברות כזאת או אחרת עם ג'ני או עם שי. אני מחזיקה מבכי וסצנות-ריגשי של אחרים שם הרבה יותר משל רנין. זו לא הפעם הראשונה ולא השניה ולא השביעית שהיא עושה סצנות כאלה, ועל לא מאומה. לאט לאט היא תלך ותאבד את זה בעיניי הקהל (ואם הוילה לא הייתה מורכבת מיפי- נפש, אולי זה היה אפשרי גם בפנים).

תרשי לי להעיר או להאיר .

כשאני עושה מילואים אני בדרך כלל עושה מילואים אם אנשים שאני מכיר וגם עם כמה שאני לא מכיר . במהלך זמן המילואים החבורה מתגבשת . אבל אם היית שואלת אותי בכל רגע נתון הייתי אומר לך שהייתי מעדיף להיות בבית . בסוף השמ"פ ( שירות מילואים פעיל ) אני מבין לפתע שאני נקשרתי לאנשים שאיתם ביליתי את התקופה האחרונה . שאיתם חוויתי חוויות ושאיתם התעוררתי והלכתי לישון . ובזמן השיחרור יש עצב מסויים כי כולנו יודעים שגם כשאנחנו משתדלים אנחנו לא באמת מצליחים לשמור על קשר . ואלה אנשים שאני מסכן למענם את החיים והם מסכנים את החיים שלהם למעני . אבל כולנו חיים את החיים ולרוב הנסיבות מתוות את חיינו . ולפעמים X גר בצפון הרחוק מאוד ו Y בדרום הרחוק . וחוץ מזה , בלי ההווי הצה"לי זה לא אותו הדבר . אז למרות שבכל יום במהלך המילואים אני רק רוצה לחזור הביתה ביום השיחרור אני מרגיש תחושת עצב מסויימת . עכשיו איך זה קשור ? רנין חיה עם ג'ני והתחברה אליה במהלך חודש של חיים 24 שעות 7 ימים בשבוע . הן ניקשרו אחת לשניה וכאשר אחת מהן מודחת זה כואב לשניה . ברור להן שזה לא סוף העולם ויש להן עוד אפשרויות להיפגש בעתיד , אבל בכל זאת זה כואב כי הן יודעות כי חוויה כזו הן לא יחוו שוב כנראה אף פעם . שתיהן באו לשם עם מטרות מוגדרות . המטרות הוגדרו עוד לפני שהכירו אחת את השניה . הן היו שם לשם הגשמת המטרה או האתגר . ועדיין זה לא סותר את תחושת העצב שחשים כאשר מאבדים את קירבתו של אדם שהיה כלכך קרוב אליך בפרק זמן משמעותי בחייך . ואם זה גורם לרנין לבכות זה מאוד סביר בעיניי ואפילו טבעי . ועל זה להעביר ביקורת ? ומה היית כותבת אם רנין לא היתה בוכה ? אני כבר יכול לכתוב את הציטוט ... " איזו קרה הרנין הזו ! החברה הכי טובה שלה עפה מהוילה והיא נותרת אדישה . זה רק מוכיח עד כמה הכל משחק אצל רנין ." וזה רק על מנת להדגים שלא משנה מה רנין היתה בוחרת לעשות או באיזה דרך היא היתה מגיבה את היית מוצאת את הסיבה לכתוב משהו שלילי . אז למה לא להודות פשוט שאם הדיעה שלך היא שלילית על אדם מלכתחילה אתה תמיד תמצא סיבה להכפיש אותו . וזה מזכיר לי את הבדיחה של אבנר דן על הסיגריה עם פילטר או בלי פילטר ועם הכובע והבלי כובע . אין לי כח לספר אבל מי שמכיר יודע למה אני מתכוון ...

bibaso

New member
כל הכבוד

לי לא היו האנרגיות והאופטימיות הדרושים לכתוב משהו ארוך יותר מתגובה צינית בת שורה אחת.

תודה .

ועוד הסבר קצר באשר לעובדה שרנין בכתה ואילו ג'ני לא . בשורה התחתונה רנין נותרה בוילה המנוכרת הזו ללא החברה שלה והעמוד התומך שלה . ג'ני בסופו של דבר חזרה הביתה אל החבר והמשפחה . ומכאן גם השוני בתגובות . לפי דעתי זאת תעודת עניות לפורום שלא יכול להזדהות עם תחושות אנושיות בסיסיות .

Eloola

New member
../images/Emo4.gif

הדעה שלי ממש לא שלילית לגביה. אני לרגע לא מתווכחת עם מה שאתה אומר, אבל אני חושבת שאין כל כך מקום להשוות בין מילואים וריאליטי.

המילואים זאת רק דוגמא .

קשרים אנושיים חמים ועמוקים יכולים להתקיים בכל סיטואציה . ככל שהסיטואציה היא יותר אינטנסיבית כך גם הקשרים הנוצרים . ופרידה היא פרידה ותמיד היא כואבת כאשר נפרדים מאדם אהוב . אז אתם החלטתם לנסות ולקבוע מתי בכי הוא לגיטימי ומתי הוא לא ? או שאתם מתיימרים לקבוע לאדם אחר מתי אדם כזה או אחר הוא אדם אהוב ? אתם מעדיפים אנשים רובוטים וקשוחים ? כל ביטוי של אנושיות מתורגם כאן לחיסרון או נגע שיש לבער . לי זה נראה כי לעיתים אתם כלכך להוטים לשפוך את הרעל עד כי זה לא ממש חשוב לכם על מה . וחבל שכך . גם אם יש אדם ( לא את כמובן ) שלא אוהב את רנין ( או כל מועמד אחר ) אל לא לצאת מנקודת ההנחה שכל מה שהיא עושה או תעשה פסול מראש . אין שום דבר יפה בהערצה עיוורת ואף פחות מכך בשינאה עיוורת .

למעלה